Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard Downloder'da hata mesajı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Downloader şu anda patch i indiriyor , rezil bir hızla , bir yandan da ara ara "This download is not authorized by the tracker " şeklinde bir hata veriyor ... ama downloada engel değil sebebini bilen var mi ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
illegal işler yapıyosunuz. banlancaksınız tez vakitte :P[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
bendede aynı hata ya =((([signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
Mesaj tarihi:
bendede veriyo beyler o hatayı hiçbi anlamı yok bence, çünkü ok deyip geçtiğinizde devam ediyor download'a ozaman sorun yok:)

buarada, ilk defa bukadar hızlı update indirdim 2dakika sürmedi, tebrikler:) (biliyorum 4mg'dı olsun sevinecem ben :) )[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman]
Burning Legion

FOR THE HORDE!!!
Mesaj tarihi:
Çok deişik alla alla

bende 2 - 4 kbps ile indirio şindi ben buna kızmayayım mı ?
ben bu adsl i yakmayayım mı ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Mesaj tarihi:
Aaaa bende zart zurt bu mesajı vermeye başladı.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
4.33mb of 4.03 mb '>_<[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
bana vermedi nihahahaha[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
Ya bu Blizzard'ın herşeyi neden bukadar berbat ya...
Serverlar stabil değil,downloader stabil değil...[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
Paramızla rezil oluyoruz kardeşim
Geçen forumlara bakıyoruz, blizzard poster yazmış 1.6 yla Auto Travel disabled diye, insanlar o kadar yorum yazmış bunun üstüne ağlamış sıuzlamış öneriler getirmiş , tek yorum yok blizzard dan.
Son sayfada adam çok güzel giydirmişti adamlara ama çok hoşuma gitti[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi bu o başta dedinizi söliye söliye yüklüyo 2-4kbytla peki bitince çalışyomu yada tüm patchi bozuyosa yüklemiyim sonra 200mbyte bidaha çekmek zorunda kalmıyalım :( ulan blizzard[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O
  • Yeni Oluştur...