THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 cok kotu patladi[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 trabzon ve bir rum ekibi...hmm kan çekiyor tabi :-)[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yazık mı desem rezalet mi bilemedim. Tam bir fiyasko diyeyim ben veya hayal kırıklığımı desem ki?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben bekle derim.. eger elenirse o zaman birlikte rezalet deriz..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 trabzonspor tolgayı çok arayacak gibi[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yazık olmuş ya trabzon için rövanşa artık..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Trabzonun kaleye hobbit koymuşlar, kısacık bişi. Ayrıca olay falan çıkmadı değil mi? Ben tam seyredemedim de maçın başı ve sonunu.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yapma smoke adam 1.87 tv de bi bozukluk vardir :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ılk macta yenıldık ya o koyuyo ınsana mahalle takımı gıbı bı takıma yenıldı trabzon :( uzuldum keske ılk macımızı yenseydık tarıhtekı..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 trabzonun kalecisi yok iyi bi kaleci.fakat yapabilcegi bişi yoktu gollerde[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 evet o adama iyi diyor herkez. trabzon defansi neydi oyle ya.. yattara desen ayri bi olaydi bu mac zaten. bence trabzon gecer bu turu. umarim yani :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yani Tolga bu kadar önemli bir futbolcu muymuş Trabzon için..bir adam gitii dağıldılar adamlar,her ne kadar Trabzon rakipten daha üstün oolsa da ne bileyim garibime gitti,rtakibi küçük mü gördüler ne yaptılar,neyse Trabzona başarılar dilemekten başka yapacak bir şey yok ikinci maç için..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illeez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kimse sonucu yazmamış heralde 3-1 rum tarafı aldı maçı ama trabzon böyle oynarsa bir üst tura geçsede farketmez ztn daha yukarı gidemez ortasaha forvet anlaşması yok defans hep açık verio ama rakibi çok güçsüz avni aker de maçı alma ihtimali hala yüksek tabi biraz çekidüzen verilirse takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Fatih'in maçin basinda olmamasi ve defansin inanilmaz hatalari bizi bitirdi diyebilirim. Tolga'nin eksikligide hissedilmedi degil tabiyiki. Bunlarin yaninda Yattara'nin gordugu ilk sari kartin kesinlikle haksiz olduguna inaniyorum. Umarim avni akerde farkli bir skorla turu gecip bu ayibimizi kapatiriz.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu rum takımının adı ne?bide maç lefkoşada oynanacak yazmış biri yukarda.lefkoşa kuzeyde? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 haberde izledim bizi nasıl karşıladılar sa bizde onları öle karşılamışız ayakkabılarına kadar aramış bizimkiler ohhh iyi olmuş sıra geldi tura[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: EagleEye, 30 Temmuz 2005 10:24 tarihinde demiş ki: bu rum takımının adı ne?bide maç lefkoşada oynanacak yazmış biri yukarda.lefkoşa kuzeyde? :) Abi Lefkoşanın yarısı Türk bölümünde yarısı Rum bölümünde..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu arada rövanş maçı bu akşam show tv 20:00 de naklen veriyor..trabzonspora başarılar diliyorum..[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Estel, 26 Temmuz 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Bu arada arkadaşlar trabzonun yeni kalesi ne öyle ya... adam bir kere bile topu elle tutmadı .Yan toplara çıkmadı.Bu adamı nerden buldular acaba? [signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 brezilyadan getirdiler kaleciyide ilk maçtaki gollerin hepsinde adamı suçlamak yanlış defans berbattı zati biraz daha beklemek gerekir bi maçla yargılanmaz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ben bu takımı taniyorum diye başlık atmışlar heueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar