Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Casherdan Sorulara Devam Ama baska yok Valla :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tmm o lot isini anladım suan denedım olmadı ama bu isler ole hmn olmaz genelde hep bı ayar ister mantıgının anladım.Char cıldıgında bır player cahr skıllerın hepsınden 10ar tane fln oluor show realda onların meslege gore cıkmasını nerden saglarım ve sonuncusu arkadaslar bu vendorlar yuruyorya onlar yurumesınler dıe dexlerını sıfırladım bazıalrında ıse ayradı bazıları save den sonra bkaıorum dexlerı 1 fln olmus yuruyor bıcozum mutlaka vartdır mutlaka :=) hadi siz onuda bılıosunuzur sabahtan berı scrıptten basım agrıdı bıkac ıılık daha yapın.
Mesaj tarihi:
Birde su turkce scripts sitesi olan eyre girmeiorum ordaki scriptleri ogrenmek c
iin can atıorum ama sayfa acılmıro eror fln vermıor bos sayfada kalıro sadece gıremıorum neden acep?
Mesaj tarihi:
Teşekkürler sayın Baggio ben bu bızım Scrıpt sıtesıne nedne gıremıorum onuda bı soler mısınız sorun bendendrı herhalde bos sayfa acıor acılmıro sıte
Mesaj tarihi:
Sayın baggio bi sorunla daha karsılastım ızın verırsenız onuda soracagım her sozunuzun bana yardımcı olacagına emınım. Sorunum sudur: Ben sıdmı Nb dungeonda bıraz vendorların sılerıne gore bs vendoruna yanlarına sole bs yı ılgılendırıen ssuler ne bılıım statu flnd akoydum absak yere save atıorum fln bısı olmuor ama bı ıkı sefer scrıptlerı refreshlemek ıcın serverı fln kapatıp actııgmda onların yok oldugunu goruorum oonları sabıtleme komutu gıbı bısı mı var acaba sorabılır mıyım bu arada vendor oalyı halloldu spawn ısı cok teşekkürler
Mesaj tarihi:
bak add yazınca menü gelir doğru ,
ama sen add ile eklediklerine ,
.info komutu ile bak , Koduna bak neymiş ..
mesela bir katana çıkarttın ,
info ile baktığında bunun id si , i_katana olacak..
sende .static i_katana yazarsan Statik , yani kalıcı bir katana koymuş olursun , onu hiç bir player oynatamaz veya silinmez[hline]Heren Istiaron
Order Of Wizards
Mesaj tarihi:
.add ile eklediğin ve boulder olmayan itemlar ne biliim wall fln filan ki onlara yapsanda bişey farketmez hepsine .xattr 010 yazıp hepsine bu özelliği verirsen kaybolmaz ama bi süre sonra .add komutunu kullanmaz haale gelceksin tüm scp leri öörenmiş olcaksın eğer yeni başladıysan bu işe o zmn da .static hede hodo yapcaksın o zmn da .xattr 010 yerine geçer zaten...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Mesaj tarihi:
COk teşekkürler bu konuyuda hallettım he hey oh bea rahatladı cıım sımdı tek onemlı gozuken sorunum yenı player acc actıgında sectıgın skıller dıısndakıler showrealda sıfır olmasını sıtedıgım halde her skıllden 10 ar fln verıor dırek skıll Cap 500lerde baslıorsun
Mesaj tarihi:
onu da bi başlangıç stone koyarak halledebilirsin ilk olarak playerların başladıkları yeri değiştirceksin her şehrin başlangıç noktasını antimagic bi gm alanına alıcaksın orda bi alan yap dışarı kaçamayacakları ve daha sonra paticik.com/scripts arşivinden başlangıç taşı scp sini indir bu hazırladığın alana bunu koyarsan hallolur sadece 3 skill seçebiliolar cinsiyet seçebiliolar ve nerden başlayacaklarını seçebiliolar doğru hatırlıyosam ama ingilizce türkçeye rahat çevirebilirsin ama....yada onlaryerine server ına ırk sistemi koyarsın ki bence bu güzel olmyo her ne kdr sylveria da oynuyosaam da title lar deiştii için kimin ne skill i var göremiosun artık kendin seç ırk sistemine de başlangıç taşına da örnek var scp arşivinde...[hline]
..........My Info..........

MY ICQ
=Listeye Ekle
MY MAIL= SkXn0nam3@[email protected]

Mesaj tarihi:
Analdım tesekkur ederim bu arada static le ayptıgım ıtemler hala kayboluor ona bı care bulmam laızm cok saolun baslngı c tasını webdekı sorunu hallleder halletmez yapıcam
  • Yeni Oluştur...