Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu konuda da bilgili arkadaslar nasi kasilir((artik belli bi yöntemi varsa ki sanmiom)) neler elde eder neler yapabiliriz anlatabilir mi ögretici güzel bisi olur ??[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 enginarlık için madencilik alınıyo, çıkan metaller daşlar ve mücevherler için, burda yapabildiğin şeylerin (galiba tamamı diil çoğu yazıyo burda emin diilim) listesi var ikonlarının (bende x olarak görünüo resimler ama) üstüne gidip ne işe yaradıını falan görebilirsin neler yapılabildii hakkında bi fikrin olur, bence her classa uygun bişey en çokta hunterlara (tüfek mermi olayları bakımından) edit: 230 skille kadar gösteriyo eet hepsi diilmiş, olsun :p[signature][hline]trees and i are one... [Bu mesaj Mirluin tarafından 03 Ağustos 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 goblin ve gnome engineering skilleri ile neler yapabileceğmi söyler misiniz bir seçim yapmam gerekiyor.Hangisini seçmeliyim birbirlerine karşı ne gigi avantaj ve dezavantajları var?[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Gnomede daha çok alet-Gnomish D-Ray,Net-o-matic,Mind Control Cap,Goblin'de daha çok bombalar falan üzerine eşyalar var.Classına göre değişir önceliğin.Mesela ben pally olarak Gnomish aldım,blink yapmaya hazırlanan mageye attığım net-o-matic'i hala unutamam.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 4* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 [Bu mesaj Engin2 tarafından 03 Ağustos 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 para cok oldugundan 0 dan engineering kasasim geliyor ama tutuyorum kendimi:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bende oyle dusunuyorum. bs var birde mine bs yi 300 yapam :) eng acacam sanisirm :) bu arada para bolsa 3-5 yollarmisin bl deyim bugun yarin 50 olacamda 25g lik buyu kaldi alamiyorum[signature][hline]LVL 46 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gnomish engineer'ım (300) death ray ve jumper cable xl birde mermi yapımı dışında kullanmıyorum şu yukarda yazdığım 2 trinket ve birde mermi yapımı olmasa alchemy ye gözüm kapalı geçerim[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue [Bu mesaj Daggerfall tarafından 03 Ağustos 2005 09:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Daggerfall, 03 Ağustos 2005 09:03 tarihinde demiş ki: gnomish engineer'ım (300) death ray ve jumper cable xl birde mermi yapımı dışında kullanmıyorum şu yukarda yazdığım 2 trinket ve birde mermi yapımı olmasa alchemy ye gözüm kapalı geçerim nasıl yaw biri goblin biri gnome engineering anlamadım ? birde gnome dan goblin engineering e geçebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Gecemezsin, secimin degistirilemez oluyor. Hatta 0 layip bastan kassan bile degismiyor. Ben de gnome secmeyi düsünüyorum, zaten gnome karaktere aksi de yakismaz : ) Bu arada, gnome daha cok % bilmemkac ihtimalle geri tepebilen, eger ise yararsa süper olan (bkz: Gnomish death ray) ama geri teperse savasin hüzünle sonuclandigi (yine bkz: gnomish death ray :) ) birsey bildigim kadariyla. Goblini bilmiyorum ama 2 arkadasimda var, bi halta yaramiyo diyorlar[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 goblin engineeringde patlamaktan başka işler yapan bir alet yapsan bile patlama ihtimali oluyor. Adamları takdir etmek lazım yaptıkları ayakkabı bile patlıyor. bkz. goblin rocket boots[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cable jumper xl, Net-o-matic goblinlerde kullanabilior bu iki trinketi ama engineer acicak arkadaslara en guzel cloth giyen karakterlere gittigini soyleyeyim yaptiklarniz hemen hemen hersey cloth oluor[signature][hline]Burningred LvL 62 Abyss Walker - Bartz [b]YARMAGUL LvL 35 Artisan - Bartz[b] [b]Electron LvL 38 Scout - Bartz [b]BurningLegion[b] [b] Burningred LvL 29 Roque WoW [b] [b]RAKI LvL 37 Scavanger - Bartz icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 jumper cable xl goblin engineering e ait bir schematic fyi, gnome degil.[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ama gnome'larda kullana biliyor. paylaşmadıkları tek item snaırım death ray oda bop olduğundan.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: yevaud, 03 Ağustos 2005 09:39 tarihinde demiş ki: said: Daggerfall, 03 Ağustos 2005 09:03 tarihinde demiş ki: gnomish engineer'ım (300) death ray ve jumper cable xl birde mermi yapımı dışında kullanmıyorum şu yukarda yazdığım 2 trinket ve birde mermi yapımı olmasa alchemy ye gözüm kapalı geçerim nasıl yaw biri goblin biri gnome engineering anlamadım ? birde gnome dan goblin engineering e geçebilirmiyim ? jumper cable XL BOE ve goblin engineering Requirements i yok Gnomish olanlarda kullanabılıyor satın alman yeterli[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 birde death ray her zaman backfire yapıyor ama oran belli değil örnek : bazen 100 er 100 er bazen 200 er 200 er bir kaç saniye sürüyor ) yani bir shrink ray yada net o matic gibi backfire yüzde şansı yok (belli bir yüzde oranı var) death ray kullanacaksan alacağın dmg i göz önüne alacaksın ama sonuç memnun edici oluyor genelde 1k civarı bazende 2k 3k dmg veriyor düşmanına[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 engineering in en sevdigim yanı mayın ve dinamit olayı bi charla paso dinamit uretip diyer char a aktarıyorum aslında diyerini de engineering e cevirsem sorun olmaz ama useniyorum dogrusu bazı mayın ve itemleri kullanmak icin engineer skilli ihtiyacım olmasa hic degistirmeyi dusunmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Alarm-O-Bot tek kullanımlık mı?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yav peki enginarlik olmadan bomba flam atabiliyormusun.mesela alt char acip onda eng kasip yaptigin bonbalari diger chara verebiliyormusun[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 engineer olmayanlar sadece ez-thro 1 ve 2 yi atabiliyolar http://www.thottbot.com/?i=37292 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 yav peki baska atraksiyonlari var mi eng olmayanlarin eng den alip kullanacaklari esyalar bakimindam.[signature][hline]LVL 49 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Ve bunlar stun etkisi olmayan oyuncak seviyede bombalar. Engineer'lerin yaptığı bombalar bir kaç saniye stun ederek büyüleri interrupt edebiliyor. nova roots gibi büyüleri yemiş melee karakterler için çok yararlı. Ayrıca target dummy'ler bütün grubun hayatını kurtarabiliyor (en azından düşük level instance'larda). Normalde teş başınıza öldüremeyeceğiniz 3-4 mob'ub ile öldürebiliyorsunuz. PvP ve PvE için mükemmel bence engineering. Diğer bütün prof'lar ile yapabileceğiniz her şeyi para ile satın alabiliyorsunuz (istisnalar var tabii). Engineering yararlarının dışında çok da zevkli, herkese tavsiye ederim. Bu arada ben de 140 civarı engineering var. Aşağı yukarı goblin ve gnomish engineering'in farklarını biliyorum. Ama thottbot ya da allakhazam'da liste şeklinde bulamadım. Yani, gnome engineering şunları şunları yapabilir. Goblin şunları şunları yapar diye detaylı bir liste olan site tavsiye ederseniz süper olur. :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar