Pakize Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Merhaba arkadaşlar bildiğinz gibi druid ile oynamaya çalışıyorum =) ve gayette memnunum.seçtiğim meslektende memnunum fakat bazı arkadaşlardan aldığım duyumlara göre Leatherworking belli bir zaman sonra 3'e falan ayrılıyormuş galiba.ben druidim druid için hangi yöne gitmeliyim sizce yardımcı olabilirmisiniz?. 1.Elemental Leatherworker 2.Tribal Leatherworking 3.Dragonscale Leatherworker[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... WOW = Pakize NE Druid ( BL ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Dragonscale daha çok Hunter ve Shaman'lar için, Elemental daha çok Rogue'lara hitap etsede Druid'ler içinde alternatif olabilir. Yinede Tribal'in daha yararlı olacağı kanısındayım. Tribal LW'le yapabileceğin item'lardan birkaç tane: http://www.thottbot.com/?i=16867 http://www.thottbot.com/?i=22450 http://www.thottbot.com/?i=16585 http://www.thottbot.com/?i=22450 http://www.thottbot.com/?i=27725 Şu item'lar iyidir demek için değil item'ların verdikleri stat'ler üzerine düşünmen için bu örnekleri verdim. Druid oynayan arkadaşların yorumu daha önemli elbette, bu sadece benim gözümden :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof [Bu mesaj Ondskan tarafından 03 Ağustos 2005 11:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tribal druid icin kesinlikle. Hunterimda tribal leatherworkerim oradan biliyorum : ) Ve nefret birsey yani hunter icin subclass yok. Rogue, druid ve shammy[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Rogue adam tribal almasın mı yani ?[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Stalkerx, 03 Ağustos 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Rogue adam tribal almasın mı yani ? İsterse gidip dragonscale bile alır neden almasın, arz/talep meselesi :) Burda sadece Druid'e neyin daha fazla yarar sağlayabileceği söz konusu o kadar ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Stalkerx, 03 Ağustos 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Rogue adam tribal almasın mı yani ? elemental alsin[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Valla biz iş bölümü dedik arkadaşla o elemental ben tribal had' hayırlısı :)[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 2si arasinda pek bi fark yok para kazandirma bakımından bence Tribal Lw rogue icin daha uygun hem devilsaur seti de var.elemental da pek para kazandıran item goremiyorum.Galiba bi helm of fire var guzel.[signature][hline]Tamonikiden-Hunter Burning Legion Alliance Pain Train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ehm.. elemantal istiyodum ama şimdi kafam karıştı, huntara tribal gitmiceğini biliorum. hunter a elemantal mı, dragonscale mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hicbiri, hatanin neresinden dönersen kardir hesabi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben zaten mail giymicem, agility artım olsun istiyorum. marksman gidiyorum zaten yakın dövüşle işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ağustos 2005 14:10 tarihinde demiş ki: hicbiri, hatanin neresinden dönersen kardir hesabi : ) çaktırmaaa ;)[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Nerede nasıl ve kactan sonra seciyoruz bu ayrımı?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Para yapmak ise amacın, mining al yanına ne alırsan al.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar