BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Arkadaşlar benim üniversitemden dolayı istanbul dışına gidiceğim ve köpeğime bakıcak kimse kalmıyor burda. İstanbul içinde 4. ayına girmek üzere, dişi, aşıları tam, alman çoban kurdu almak isteyen var mı ? Mümkünse birde alan kişi arada gelip görmeme izin verebilir mi ? edik : burda da resimleri filan var :( http://forum.paticik.com/view.php?id=119402[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 31 Temmuz 2005 09:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 oyy verilir mi ya :( yok mu ki evde bakabilecek birisi?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cık kimse yok işte olsa keşke bende orda yurt ta filan kalıcam götüremiyorum :( ailem zaten dünden razı kaldım artık yapıcak bişi bulamadım :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ah be üzücü ya mayıs ayında almışsın birde insan az çalışır il dışına gitmez tembel seni :) en kötü olay da bu olsa gerek alıp da bakamamak ve başkasına vermek can dır o ya kopmak çook zor olucak ben böyle bir durumda kalsam herhalde ilk olarak apartmandan birilerini araştırırdım sonra yakınlardan birileri[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hepsine baktık ama işte bulamadık sonra güvenebileceğim tek yer pati kaldı :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ya bi süre bekleyebilirsen abimle eve çıkma ihtimalim var,öss sonuçlarını bekliyoruz bizde yerleşme konusunda,hep istanbul içi yazdım da eğer avrupa yakasında bi okul gelirse eve çıkıcaz o zaman olabilir,babacuğmla da konuştum,ben çok köpek besledim onu iyi yetiştiririm dee sen ne zamana gidiyosun bi de sana ulaşabilceğim msn icq vs pm atabilirsen sevinirim[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 BeIlow Şansını sonuna kadar zorla köpeğin sende kalmasını sağla veyahut vericeksen çok sağlam iyi bakabilecek birine ver senin adına üzüldüm...[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 üzüldüm dostum :( ben aileme bi soriyim,hede HÖDE derler herlde ama bi şans,belki kabul ederler.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok tatllı bişey ya almak isterdim ama bilemiyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çok güzel köpek ayrılmak zor olacak.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 çok tatlı bir alman kurtu, vermene üzüldüm. umarım en kısa sürede ona iyi bakabilecek birilerini bulabilirsin. hangi şehirde olduğunu, kaç aylık olduğu vb. bilgileride verirsen belki paticik'ten almak isteyen kullanıcılar için biraz daha kolaylık olur..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ben vermiştim zaten orda bilgileri ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Arkadaşım arıyor alman kurdu. İstanbul olması şartmı? Kendisi Antalyada dublex bahçeli bir ev de yaşıyor kopegine cok ii bakılır.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 istanbul şart değil ama işte gelip alma sorunu olur mu onuda bilmiyorum arabada huzur vermiyor :P eğer dayanabilirse buyursun ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Tamam ben arkıma soruyorum[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 gelip alsam? adresin yok :) ciddiyim.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar