Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eternet kartı sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi, 2 aydır yokum bildiiniz gibi... kablo da offline dı. perşembe açtım. online olmuo. arıza ekibi geldi hallettiler falan oldu sonunda. dl hızı 10-19 arası. 5-6 da oluo da zaten olur arada sırada normal...
ancak şöle bişi war. utv yi arıorum adamlar sorun yok dio. bilen kimse yok şu anda durumu. eternet kartı anakartın kendisinde war. kablo modemden gelen kabloyu da o karta takıorum. dedim acaba o karttan mı kaynaklanıo. eski eternet kartımı taktım. ancak bu taktıımda WOL(wake-on lan) die bi kablo war. 3 delikli bişi. eski bilgisayarda bu kabloyu ben bulduum ilk 3 çubuğa geçirmiştim olmuştu(heheh). ama bu anakartta yok öyle bi yer. takıcak yer yok tanımıo kartı. deliricem. help me ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Wol u ne yapacaksın?
Kullandığın bişi mi?
Birde sorun ne anlamadım sorun olan wol un olmaması mı?[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
anakartının üzerinde ethernet varsa onu takacak yer yoktur tahminimce. çünkü her bi şeyi anakartta olunca bütün gerekli bağlantılar kendileri yaptırıyorlar.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
şimdi şöyle. eternet kartı zaten war kendiliinden. pci meşgul etmeden entegre olarak. girişi de war. klavye we mouse girişinin biraz altında eternet girişi war.
ama ben o kartı diil kendi taktıımı kullanmak istiorum. pci a takıorum bi eternet kartı. ama wol kablosunu takıcak yer yok.
tanıyo ama çalıştıramıo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
  • Yeni Oluştur...