Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 şimdi, 2 aydır yokum bildiiniz gibi... kablo da offline dı. perşembe açtım. online olmuo. arıza ekibi geldi hallettiler falan oldu sonunda. dl hızı 10-19 arası. 5-6 da oluo da zaten olur arada sırada normal... ancak şöle bişi war. utv yi arıorum adamlar sorun yok dio. bilen kimse yok şu anda durumu. eternet kartı anakartın kendisinde war. kablo modemden gelen kabloyu da o karta takıorum. dedim acaba o karttan mı kaynaklanıo. eski eternet kartımı taktım. ancak bu taktıımda WOL(wake-on lan) die bi kablo war. 3 delikli bişi. eski bilgisayarda bu kabloyu ben bulduum ilk 3 çubuğa geçirmiştim olmuştu(heheh). ama bu anakartta yok öyle bi yer. takıcak yer yok tanımıo kartı. deliricem. help me ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ^[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ilk 3 çubuk ne :)[hline]King Of Chaos
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 hehe anakartta gördüüm işte..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 bence o 3 çubukla alakası yoktur o sadece işte wol kablosu driver falan update dene[hline]King Of Chaos
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 yok o wol kablosunu wol girişine sokuodum ama bu bilgisayarda bulamadım ya.. yok mudur acep ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Wol u ne yapacaksın? Kullandığın bişi mi? Birde sorun ne anlamadım sorun olan wol un olmaması mı?[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 wol kablosunu anakarta takmam lazım takıcak yer bulamıorum :) sorun bu[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 anakartının üzerinde ethernet varsa onu takacak yer yoktur tahminimce. çünkü her bi şeyi anakartta olunca bütün gerekli bağlantılar kendileri yaptırıyorlar.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 doru zaten yok olsa takardım ehhe. ama napıcam ben :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 şuna biri el atsın[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 galiba pcinde 2 ethernet var olemi? yoksa anakartinin ustunde hicmi ethernet girisi yok[hline]Another World
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 şimdi şöyle. eternet kartı zaten war kendiliinden. pci meşgul etmeden entegre olarak. girişi de war. klavye we mouse girişinin biraz altında eternet girişi war. ama ben o kartı diil kendi taktıımı kullanmak istiorum. pci a takıorum bi eternet kartı. ama wol kablosunu takıcak yer yok. tanıyo ama çalıştıramıo.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 biostan iptal ediliyodur on-board olanı onu iptal etmeyi dene yani kullanılmasın belki karışıyodur da ondan adam gibi çalışmıyodur
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 denerim. ama wol la ilgili gibime geldi :P yani onsuz eternet kartı yok mu onu alıım eheh[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Öne çıkan mesajlar