Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F.E.A.R 'ın E3 demosu


sniper

Öne çıkan mesajlar

F.E.A.R'ın E3 fuarındaki demosu yayınlandı. Çıktığı zaman Half Life ve diğer bu tür tarzdaki oyunların ciddi rakibi olucak gibi. Çatışma sahneleri , patlayıcı efektleri ve hepsinden önemlisi senaryosu ile adından söz ettirecek. Çatışma öncesi bir odanın hali ile çatışma sonrası halini gösteren ss'leri mutlaka görün derim.

Oyun hakkında bilgi için :
http://www.sierra.com/product.do?gamePlatformId=1833

13 dk. lık oyun içi görüntüler için(104 MB'lık dosya):
http://www.3dgamers.com/games/fear/downloads/[signature][hline] A darkness more than night.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

divx playerla izledim.

eğer oyun gerçekten burda gösterdikleri gibi olursa, çok rahat söyleyebilirim ki HL2'yi sollayan bir oyun olur. grafikleriyle doom 3'ü de Hl2'yi de farcry'ı da geçiyo. efektler duman dışında çok güzel. ışıklandırma, atmosfer, burdan gördüğüm kadarıyla hikaye hepsi film tadında olmuş. bullet time olayı da iyice bi film havası katmış ve oyunu zevkli yapmış. bi de voice acting güzel olsa interaktif film olcak direk.

çok çok zevkli olacağa benziyo. ama sıkı makina gerektirir bu grafikler... çok çok hoşuma gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Resident Evil Opposing Force ama bide klasik piskopat küçük kız var. Klişelerin efendisi olma yönünde emin adımlarla ilerleyen bir oyun :) Grafikler ve atmosfer güzel görünüyor ama sanki düşmanlar çok zor ölüyordu.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...