ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cthulhu dopu geç haber verdiğimizden gelemiyor, selam söyledi hepimize ultrapsycho ist. dışında zaten[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hehe Chuck Schuldiner bile mezarından çıkıp gelebilir bu durumda. :B neyse ben çıkıyom yola.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben yanınıza sonradan gelicem, haberiniz olsun..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aleyküme selam ayrıca ayran[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eheh bu arada madalyaların üzerindeki pati şeysi yeni galiba. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahaha harbi şimdi farkettim çok güzel[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben de microsoft dökümanlarını eşeliyim ahahaha siz nargilelerini tüttürün oh ne güzel...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Prawler, 02 Ağustos 2005 00:16 tarihinde demiş ki: khalad sen floryadamıydın hayır maltepe bi yerden tanıdıkmı geldi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben de ders çalıştım ne güzel di mi :([signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet tanıdık geldi de[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben geldim eve. makrodaydım kesmişler ya üzüldüm harbi. bu arada cidden Bursa'ya gidicem , fotoğrafları koyucam buraya mors olcanız eheh. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hmm.. ee nasıldı neler yaptınız?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Dem diye bi yere gittik. İşte 16 tane filan nargile ısmarlandı , 17 kişiydik zaten otlakçı yoktu. :B Kenshin bişey kırmadı. :P İşte nargile , kola filan içtik , geyik yaptık bolca. Volfied gözlüğünü kaybetti , bulundu sonra. :9 Spidee sonradan geldi. muzlu çay muhteşem bişeymiş. zemin katta oturduk hesaplar ödendikten sonra , beleş bişeyler içtik. Sturm 4 kişi filan getirdi yanında. :B Redall harbiden geldi , şaşırdım. :B zipposu çok jonjon. böyle işte gerekli gereksiz ne varsa anlattım , arkadaşlar da ekler bişeyler. Zaugna fotoları bekliyoruz , HEPSİNİ. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben de çalıştım Çalıştım ve çalıştım[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Net cafedeyiz dota da reskill manyağı oldum resimleri bi hafta beklemeyin dedi zaugna :P Şimdi Call of duty vakti hadi eyw
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 oha hala oynuyonuz mu ? Grom battı hehe. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 redall in yumurtasini unutmamak lazim :d[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!!
XycoraX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 walla paticikle alakam olmamasına ragmen bende geldim bulusmaya superdi. bugunden snra bende paticikteim.
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tek nargile icmiyen bendim.yeşilaycı ayyaş pati LoL[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :D niye sende sponge bob izlettin sagolasin(sanirim sendin) :D [Bu mesaj BullDoG tarafından 02 Ağustos 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hymn seyretti asıl, ilk defa görmüştü galiba "bu ne laaan" tepkileri eşliğinde bakakaldı tv ye=) daha yeni geldim eve, fotolar gitti gibi bir feyk atmıcam, tahminimce fotolar duruyor ama açıkçası şu anda inanılmaz derecede üşeniyorum, sabaha dogru falan koyarım herhalde=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 usenme lan eve simdi geldim volfiyle dolmusta sohbet ettik vs neyse kafede dota da ezdikten sonra:P bi suru kisi gitti bulldog ben blake spidee volfied ve redall kaldi cod cevirdik kim yendi diye onlara sorun :P zuzu[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben de 35-40 dakika boyunca kadıköyde fellik fellik w3 + ft aradım, ne var yani alla alla[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 basta benden isteseydin aramazdın keas:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Öne çıkan mesajlar