Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlık sitelerindeki komik durumlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 02 Ağustos 2005 16:21 tarihinde demiş ki:

bu iyiymiş..ee esmerlerden hoslanırım ben

Yirem ben bunu nerden buldun Eyüp :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
isim kullanma :D[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
hoş muyum boş muyumla çok benzerlik gösteriyor.

ve buradaki fotoğrafların yarısından fazlası fake.
inandınız mı yoksa eh.[signature][hline]valandil ownz j0o!
ağzına vururum.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
sarısın olsa belli olur heralde ;)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
unaccompanied, 02 Ağustos 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
isim kullanma :D

Boşver yabancı yok :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki:
hah bozuldu site açılmıyor işte artık.

Beni görünce korktu napsın turkish abazan tayfası toptan dayanınca siteye :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
evt ya bende bi tek bende acılmıo zannettim :D.. abi TÜRK abazaları işte(kendimi ilk başa koyuyorum):D

evt zoruda basardık Allahın gavur sitesinide çökerttik[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya synngast'ı ben çok önceden biliyordum... amerikadayken keşfetmiştik arkadaşlarla.. geyiğine üye falan olduk.. o günden beri bir yayılmış bir yayılmış ünü.. öyle türk geldi ki.. doldu taşı türklerle etraf.. ama tipleri görmeniz lazım.. hele hele bazılarının kızlara attıkları yorumları okuyup yerlere yetıyoruz.. bulabilirsem buraya yazcam o yorumları[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
zuhaha mikaelin koyduu resim süper=)[signature][hline]orc_lord, 03 Ağustos 2005 01:28 tarihinde demiş ki:
yok canım, biraz tanışık kurup paylaşımımız olsa çekinmeden veririm.

Mesaj tarihi:
said:
Solufain, 02 Ağustos 2005 00:53 tarihinde demiş ki:
Kız patates çuvalı gibi çıkmışım yazmış. Bende evet hakkaten öyle yazdım. Adresimi alıp dövmeye gelecekti neredeyse :D
Ya sosyalleşmek için falan diyorsunuzda buradan arkadaş bulmak zor iş :D Genelde arkaaşları hatrına gelen kızlarla "GIZZZZZ" diye gezen abazaların siteleri olmuş biraz. İnsan korkuyor :p

:D:D:D: ilk olay super
wede +141526237 abaza yuwası
  • Yeni Oluştur...