Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlık sitelerindeki komik durumlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kullanıcılarına kafam girsin demekle beraber, siteler içinse allaha yakın bana uzak olmasını diliorum.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Mesaj tarihi:
Merak ettim Alexi'nin resimlerini hehe[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
layk a vorgin
O sitelerdeki insanların resmine bakıp NE mesaj yazılırda karşı taraf etkilenip cevap yazar anlayamıyorum.

[Bu mesaj Absolut tarafından 02 Ağustos 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
80630.com bildiğim kadarı ile üye olunmuyor. sadece üyelerden sana davet gelirse üye olabiliyorsun diye biliyorum[signature][hline][b]Liv Tyler
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 02 Ağustos 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
ya yok olayda kıl olduğum şey harbi harbi bu dediğim siteye üye olduğumda doğru düzgün Türk yoktu, şimdi doluşmaya başladılar, you are so sweet I want you gimme your msn. Yo come on, muhabbetleri falan filan... Taam güzel de mesaj sistemi kurmuşlar adam öküz gibi bana verirmisin? Hem msni hem başka şeyini muhabbetine giriyorlar

geçen duydum bi arakadaştan..ama akmadık ortamına:)ben bile duyduysam o site piç olur abi.:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
internetten pezevenklik
bu ne ya
ben de yonjaya üyeyim ama listemde sadece çok samimi olduğum real arkadaşlarım var
bunlar direk karı kız düşürmeye gelen tipler[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Mesaj tarihi:
said:
heso, 02 Ağustos 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
Bizim Swedish yonjadan :P maximum 16 yaşında zaten. Sadece 1 tanesi o. siteyi tekrardan wereyim
www.snyggast.se

swe'nin olduğu mekanda ben olmam.[signature][hline]valandil ownz j0o!
ağzına vururum.
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:

bu iyiymiş..ee esmerlerden hoslanırım ben[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...