Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlık sitelerindeki komik durumlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ya bunu internete mi buraya mı aççam karar veremedim.
Olay fifti fifti çünkü...
Neyse şimdi takıldığım gavur yonjası var, tabi yonja gibi yavşak bişi değil. Kızlara mesaj atıyorsun direk cevap veriyorlar, kaliteli muhabbet oluyor.Laçka değil ortam yani.Neyse bizim Turkler yavaş yavaş akıyorlar siteye kızıyla erkeğiyle.
Şimdi bi kız, fotoğrafı da bu:

Şimdi bunlar da yorumlar, son yapılan daha yukarda kalıyor:
Prawler,
aahha barış süpersin

Barış,
Bu mu harika doktora gidin siz ya!

asasd, M22 from Kocaeli, Turkey Jul 17, 2005
harikasin

asasasadd, M24 from Istanbul, Turkey Jul 15, 2005
burada bir harikasın...

xxxyyyzz, M19 from Istanbul, Turkey Jul 15, 2005
bak bu daha iyi ama

Ben bu yorumu yaptım, O da bu resmime:

şöyle bir yorum yapmış:
sen once kendine bak bu resim cok mu güsel
ben de cevap olarak:
Prawler, Turkey
Kötü yorum gelince hemen savunma ustune de saldırıya geç,
ama biri süper resim ohh muhteşem dedi mi ses yok, o zaman comment olayı kalksın, biz seçelim kelimeleri gorgeous bilmemne diye. Ayrıca ben senin resmine yorum yapmadım, sadece Barışın söylediği laf ho$uma gitti.

Zaten ortam nezihlikten çıkıyor, Bizim kırolarla, salak kızlar basıyor her tarafı. Buranın da içine etçekler gibime geliyor ya neyse...

Zaten herşeyin suyunu çıkartıyorlar.
Bi kız arkadaşıma mesaj gelmişti

[spo1=+30 only plz. +18 girmesin +30 girsin içerde yonjadan bişiler var.] Ya kusura bakma ama senin muamelen süper olur, seninle birlikte olmak istiyorum, seninle sevişmek istiyorum. Vucudunun en ücra köşelerine....... BİPPPP ama işte burdan sonra da dediği şey daha komik. Ya kusura bakma içimden geldi pat diye söyledim. Neler neler var var ya yonjada... Sahiplerinin umrunda olmaz kazandıkları paraya bakarlar =)[/spo]
Sizde nasıl maceralar var?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!

[Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
yonja sanal genel ev oldu zaten[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
ya yok olayda kıl olduğum şey harbi harbi bu dediğim siteye üye olduğumda doğru düzgün Türk yoktu, şimdi doluşmaya başladılar, you are so sweet I want you gimme your msn. Yo come on, muhabbetleri falan filan... Taam güzel de mesaj sistemi kurmuşlar adam öküz gibi bana verirmisin? Hem msni hem başka şeyini muhabbetine giriyorlar[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
En son arkadaşın alanı genişlesin diye hi5 diye bi siteye üye oldum. Resim olarak kendi resmimi koydum ama ilk resim olrak Kakashi (anime kaarakteri) resmi koydum. Burnuna kadar ninja maskesi geçirmiş bir arkadaş kendisi. 2 gün sonra mail geldi. "Kızmısın? Tanışalımmı?" adam infoya bile bakmamış :p Kafayı yedirtir buralar :D Forumlarda insanlarla tanışmak daha eğlenceli.[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
-Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar.
*3 elf tarafından tepelendikten sonra*
-Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden?
_sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari
Mesaj tarihi:
valla cevap verecektim ama şimdi inanmaz sarkar markar :D

En iyi uzak durmak sitelerden. Sakat iş :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
Mesaj tarihi:
armada network te gomlek denerken gomlekleri gosteren kasiyer hatun 80630 a uyesin dimi dedi ehueheu[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
eheh onuda yaptık. Bi araba azar yedik sonunda :D Kız patates çuvalı gibi çıkmışım yazmış. Bende evet hakkaten öyle yazdım. Adresimi alıp dövmeye gelecekti neredeyse :D

Ya sosyalleşmek için falan diyorsunuzda buradan arkadaş bulmak zor iş :D Genelde arkaaşları hatrına gelen kızlarla "GIZZZZZ" diye gezen abazaların siteleri olmuş biraz. İnsan korkuyor :p[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
Mesaj tarihi:
valla ben sevmekteyim , cok kafa insanlar oluyor bulursaniz :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Mesaj tarihi:
ahaha de mi ulu BoccoB um ben isveçten biriyle tanışmak için jetime atlayıp sokaklarda dolaşayım öyle değil mi?
Ne kadar asosyalim lanet olsun dostum![signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 02 Ağustos 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
arkadaslik sitesinde arkadasin olmayan insanlara resmine bakip mesaj yazmak daha komik bi durum...

bence bu cümleden sonra tek nokta gelmeli :)[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
Ehe senin kasiyer muhabbeti iyiymiş. Ne bilim ben gidipte birine "üff süper çıkmışsın" gibi bir mesaj atamadım bir türlü :D Gene azar yemek var ucunda :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane
Mesaj tarihi:
Yonja gibi aptal siteler yüzünden kız arkımdan bile ayrılmıştım. Ancak davetiyeyle üye olunan bir yerde üyeliğim var o kadar. siz siz olun davetiyeyle kayıt olunan yerlere üye olun. GErisi tamamen Sanal .....[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
davetiyelerdekilerde çok kasıntı.
Ordaki elemanların çoğu bıraksan tecavüz etçek durumdalar kızlara, sırf kızlarla sanal muhabbetleri devam etsin, 2 3 kızla tanışsınlar, resimlerine baksınlar diye kasıntı takılıyorlar...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.

Mesaj tarihi:
Kasıntı olmak gerekiyor bazen. çok gereksiz insan var etrafta. ben kız olsam harbi çok kasıntı olurdum :P[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
ahah olaya bak.
not : yan profil Yalın'a benziyo. :B[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
  • Yeni Oluştur...