Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir zamanlar gururlu ve genç bir genç vardı (şahin içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Öncelikle Alexi abi kusura bakma bu konuyla ilgili ikinci topicimi açıyorum o yüzden herkesden özür diliyorum .. Bu resimleri asıl my space ime koymak için çektim .. Ama kimse bana inanmadı zamanında herkes bana editçi dedi .. Bir zamanlar gururlu ve genç bir genç vardı işte herşey ortada artık ne diyim

bi kaç resmi çıkardım..
[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron
Tornado Of Souls
My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri
Paticikteki süper manyak buton

[Bu mesaj Bleeding tarafından 02 Ağustos 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
abav şahin!
hayatımda ilk kez: CTRL + D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com

[Bu mesaj Dextra tarafından 02 Ağustos 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peauhaeu adam efsane ya. gerçek değil sanki. film kahramanı :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Mesaj tarihi:
alexi uyuyo , koy sen daha.
dfsds[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Mesaj tarihi:
her şeyi anladım da
adamın yüzündeki "kakam var" ifadesi ne oluyor[signature][hline]valandil ownz j0o!
bana da kalp verin lan
Mesaj tarihi:
yaw yeter kaç kere açıldı eheh[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
adamın emailini versene...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
adam webcamde kendini göstermeye çok mu istekli , hep kendi yolluyor yeeaa[signature][hline]valandil ownz j0o!
small
Mesaj tarihi:
harbi cok iyiymiş :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
madem ole msni ni versene...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
  • Yeni Oluştur...