Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Öncelikle Alexi abi kusura bakma bu konuyla ilgili ikinci topicimi açıyorum o yüzden herkesden özür diliyorum .. Bu resimleri asıl my space ime koymak için çektim .. Ama kimse bana inanmadı zamanında herkes bana editçi dedi .. Bir zamanlar gururlu ve genç bir genç vardı işte herşey ortada artık ne diyim bi kaç resmi çıkardım.. [signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of SoulsMy Space de yeni solo albümüm ve konser resimleriPaticikteki süper manyak buton[Bu mesaj Bleeding tarafından 02 Ağustos 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abav şahin! hayatımda ilk kez: CTRL + D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com [Bu mesaj Dextra tarafından 02 Ağustos 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu herife kafam girsin...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eauh kısacası[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Benim film zihin açar, hocalarda da kullanın hehe.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 peauhaeu adam efsane ya. gerçek değil sanki. film kahramanı :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 alexi uyuyo , koy sen daha. dfsds[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ADAMIN ":D" kullanması bi garibime gitti ehueu...[signature][hline]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 "zihin açar benim filmler" eheueeh kralsınız ya, ne diim=))[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 her şeyi anladım da adamın yüzündeki "kakam var" ifadesi ne oluyor[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 haha çok iyi ya.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Fflar strikes back
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ahaha süper ya.. adamın tip çok bomba abi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 yaw yeter kaç kere açıldı eheh[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adamın emailini versene...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kralın Velihatı Bleeding(Heren) olucak kesinleşti :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
DreamChill Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu adamı sevdim ben :) " Benim filmler zihin açar "[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 adam webcamde kendini göstermeye çok mu istekli , hep kendi yolluyor yeeaa[signature][hline]valandil ownz j0o! small WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 head o benim de dikkatimi çekti, isteyen helen değil yani=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 harbi cok iyiymiş :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere. asıldık ey halkım, unutma bizi... Deniz Gezmiş
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bu arada [email protected]. eheh, iyi kapayamamıs bleeding
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abi ne deisik bi tip yaw :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 madem ole msni ni versene...[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 02 Ağustos 2005 12:57 tarihinde demiş ki: head o benim de dikkatimi çekti, isteyen helen değil yani=) Belki yeni figüranlar arıyordur =)[signature][hline]Click! Welcome back!!
Öne çıkan mesajlar