Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet yok :(.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çalındı mı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 nası yanı anlayamadım kaybettın mı calındımı bırıne mı verdın senden bu mesaj ı beklemesdık ::=:)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aha bundan alhttp://www.ideefixe.com/Telefon/tanim.asp?sid=SIXBA8W8BD20PCBI51IB[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 alexi 6680 yada 81 al, yeni alıcaksan. 6600 ın yok olması isabet olmuş, o telefon tam bir dinazor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sen 6630 al bence..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 haha alexi galiba 6600'ima noolmus nasi baglayim nasi ilgi gostereyim topicleri karsisinda eziklik hissetmis. olur alexicim, bi gun senin de bond cantalar dolusu dolarlarin marklarin olur alirsin.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 geçmiş olsun. bence kesinlikle 6680 al, süper bir telefon. 3G'yede hazırlık olur :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 00'üm nedir abi? nası bi telafuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Nukem_Verite, 29 Temmuz 2005 04:08 tarihinde demiş ki: 00'üm nedir abi? nası bi telafuzdur Bende onu demek için girmiştim walla :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 altıbinaltıyüz'üm şeklinde düşününce gayet doğru bir telaffuz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 6600 bende yok ne tesatüf =)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: insight, 29 Temmuz 2005 23:03 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 29 Temmuz 2005 04:08 tarihinde demiş ki: 00'üm nedir abi? nası bi telafuzdur Bende onu demek için girmiştim walla :) altıbin altıyüz üm yok[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timeofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eger tel almayı dusunuyorsan ngage tavsıye ederım ben nagage mı satmak ıstıyorum 6600 daha fazlaozellıklı mesala radıo ve oyun bıde mp3 calmada ustune tanımam ayrıca flas bellek olarakta kullanabılırsın 2gb mmc kartı desteklıyoo eger tel almayı dusunursen sana her turlu yardımcı olurum msj beklııyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 6230i hem hızlı hem marifetli aheuaheu çok kötü bir açıklama olmuş başka yerlere çekmeyin pls[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan [Bu mesaj ultrAslan tarafından 01 Ağustos 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: ultrAslan, 01 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki: 6230i hem hızlı hem marifetli aheuaheu çok kötü bir açıklama olmuş başka yerlere çekmeyin pls auheuhea lol[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şimdi cidden ben cok merak ettim bu topikte ne istediini alexinin :) yok diip kaçtı adam[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 başkası açsa böyle bir başlık sıçıp sıvarsınız adama. mod açınca değişiyor demekki...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eger tel alacaksan engeyç2 öneririm. eger alacaksan hemen sana satayım. zuzu:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 topaçlar daha bugün aldım tam 6600 eklentileri ile ilgili soru soracam konu okuyacam ilk rastladığım bu oldu tu size 70 milyonun önüğnde telefvizyonda gördüğümün aynısı başıma geliyor ne iş bu?[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar