Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6600'üm yok

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha alexi galiba 6600'ima noolmus nasi baglayim nasi ilgi gostereyim topicleri karsisinda eziklik hissetmis.

olur alexicim, bi gun senin de bond cantalar dolusu dolarlarin marklarin olur alirsin.[signature][hline]TOiO
Mesaj tarihi:
eger tel almayı dusunuyorsan ngage tavsıye ederım ben nagage mı satmak ıstıyorum 6600 daha fazlaozellıklı mesala radıo ve oyun bıde mp3 calmada ustune tanımam ayrıca flas bellek olarakta kullanabılırsın 2gb mmc kartı desteklıyoo eger tel almayı dusunursen sana her turlu yardımcı olurum msj beklııyorum
Mesaj tarihi:
6230i hem hızlı hem marifetli
aheuaheu çok kötü bir açıklama olmuş başka yerlere çekmeyin pls[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan

[Bu mesaj ultrAslan tarafından 01 Ağustos 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
ultrAslan, 01 Ağustos 2005 02:32 tarihinde demiş ki:
6230i hem hızlı hem marifetli
aheuaheu çok kötü bir açıklama olmuş başka yerlere çekmeyin pls

auheuhea lol[signature][hline]--Borgır--
Mesaj tarihi:
başkası açsa böyle bir başlık sıçıp sıvarsınız adama. mod açınca değişiyor demekki...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
topaçlar daha bugün aldım tam 6600 eklentileri ile ilgili soru soracam konu okuyacam ilk rastladığım bu oldu
tu size 70 milyonun önüğnde telefvizyonda gördüğümün aynısı başıma geliyor ne iş bu?[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...