Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzin Abla

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
XaeroFarb, 01 Ağustos 2005 12:05 tarihinde demiş ki:
@FallenAngeL

Sen beni gümbette tatil yapıo sandın galiba :) Kusra bakma dostum ben sadece karşı cinsle ilgiyim. Boşa yaratmamış onları yaradan dimi :)

alınma kardes biras muhabbet edelim dedik :P[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
Mesaj tarihi:
ahahah yattım yerlere ya :)
Cık...cık...cık!Zamani gençlik ne yöne gidio yaa.... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Umarım fakedir. Lan nasıl bi ailesi var bu kızın başı boş bırakıyorlar. okul idaresi zaten acınıcak halde belli. lanet olsun hepsine... dediğiniz gibi o kızdan şimdi nasıl düzgün bi kız olması beklenir yazık ya...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
Süpermis : )
14 de az bi yas degil orta 3 yani, acikcasi bu kizin komik ve garip olan tek yani böyle bi olayi Güzin Ablaya göndermesi, yoksa orta 3 cok da erken bi yas degil ki.
Bi de 14 yasinda kiz nasil adet görmemis anasini satayim kutlamak lazim o kizi hayattan calmis baya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
abi saçmalamayın normal falan diye. gece gece geriyorsunuz adamı. sizin kız kardeşiniz yok diye milletinde mi olmicak. Çok rahatsız edici bi durum. konu fake olabilir ama yinede sinir ediyor beni. böyle olunca ben kız akrdeşimi hiç salmam anasını satim dışarı. ona güvensizliğimden değil. dışarıya güvensizliğimden. neyse[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
Kiz zorla oturmamis adamis kucagina di mi?
Kiz kardesin iyi sekilde yetistiyse eger evde, neyin zamaninin ne zaman gelecegini anlayacaktir zaten, kolundan tutup disari cikartmamana gerek yok ki.

Yahu düsünsenize be orta 3 yillarinizi? Sabi sübyan muamelesi yapiyor herkes ama orta 3 yahu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ağustos 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben bir şey söyleyemiyorum artık. böyle bir olay gerçek olsun olmasın yapılan bu yorumların gerçek olduğunu biliyorum ya, o bana yetiyor. artıyor hatta. delirdim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
simdi nie herkez kiz diince ula ula ula dior anlamadim yani erkek 14 yasinda masturbasyon yapior mu? evet kiz nie yapmasin? cani cekmis oturmus bence tabi feyik deilse[signature][hline]

[Bu mesaj Anelor tarafından 02 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bune ya bunu yazanda eger ciddi ciddi bunu yapmissa deisik bi kiz olmali

adam ne derse gaza gelmis :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
o kız ilerde kullanılırsa sıkıntı yaratabilir liselerde..çeşitli kuruuşların düşman gördüklerinin elemanlarını baştan çıkarmak için ayartmaya çalıştığı biz kız olduğunu düşünsene..reyting reyting:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
said:
Anelor, 02 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
hayvansal durtuleri olan arkadaslar biliyorum

Sendede o duygu baya yoğun sanırım.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."

Mesaj tarihi:
said:
pipo_14, 02 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki:
ya kız 14 yaşına gelmiş hala adet gormuyo:D

ne var bunda bazı kızlar 15inde hatta 16sında bile başlıyabiliyo(örneğin bnm de 15 yaşımda olmuştu) olay o değil de..Goncagül ztn nickinde hayır yok kesin fake bu..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 02 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
said:
Anelor, 02 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki:
hayvansal durtuleri olan arkadaslar biliyorum

Sendede o duygu baya yoğun sanırım.

saka yaptim be hemen kafamiza biniyorsunuz walla bazen ozellikle birileri bole bisi dimemi ve kafama binmeyi beklio die dusunuyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 02 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:Sendede o duygu baya yoğun sanırım.

Mesela bende yoğun, eminim hepimizde yoğundur, dürtüleirni saklıyan dişi arkadaşlar içinde üzülüyorum acıkcası.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
  • Yeni Oluştur...