Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 @FallenAngeL Sen beni gümbette tatil yapıo sandın galiba :) Kusra bakma dostum ben sadece karşı cinsle ilgiyim. Boşa yaratmamış onları yaradan dimi :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: XaeroFarb, 01 Ağustos 2005 12:05 tarihinde demiş ki: @FallenAngeL Sen beni gümbette tatil yapıo sandın galiba :) Kusra bakma dostum ben sadece karşı cinsle ilgiyim. Boşa yaratmamış onları yaradan dimi :) alınma kardes biras muhabbet edelim dedik :P[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ahahah yattım yerlere ya :) Cık...cık...cık!Zamani gençlik ne yöne gidio yaa.... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 oha fln oldum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hehe güzinde amma safmış yani :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Umarım fakedir. Lan nasıl bi ailesi var bu kızın başı boş bırakıyorlar. okul idaresi zaten acınıcak halde belli. lanet olsun hepsine... dediğiniz gibi o kızdan şimdi nasıl düzgün bi kız olması beklenir yazık ya...[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kız bütün Jenna Jamesson pozisyonlarını sıralamış mektupta.. 1 de 14 yaşında öghhh[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Süpermis : ) 14 de az bi yas degil orta 3 yani, acikcasi bu kizin komik ve garip olan tek yani böyle bi olayi Güzin Ablaya göndermesi, yoksa orta 3 cok da erken bi yas degil ki. Bi de 14 yasinda kiz nasil adet görmemis anasini satayim kutlamak lazim o kizi hayattan calmis baya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 güzin abla nasıl bi organizmadır ki :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi saçmalamayın normal falan diye. gece gece geriyorsunuz adamı. sizin kız kardeşiniz yok diye milletinde mi olmicak. Çok rahatsız edici bi durum. konu fake olabilir ama yinede sinir ediyor beni. böyle olunca ben kız akrdeşimi hiç salmam anasını satim dışarı. ona güvensizliğimden değil. dışarıya güvensizliğimden. neyse[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kiz zorla oturmamis adamis kucagina di mi? Kiz kardesin iyi sekilde yetistiyse eger evde, neyin zamaninin ne zaman gelecegini anlayacaktir zaten, kolundan tutup disari cikartmamana gerek yok ki. Yahu düsünsenize be orta 3 yillarinizi? Sabi sübyan muamelesi yapiyor herkes ama orta 3 yahu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 02 Ağustos 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya ben bir şey söyleyemiyorum artık. böyle bir olay gerçek olsun olmasın yapılan bu yorumların gerçek olduğunu biliyorum ya, o bana yetiyor. artıyor hatta. delirdim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 simdi nie herkez kiz diince ula ula ula dior anlamadim yani erkek 14 yasinda masturbasyon yapior mu? evet kiz nie yapmasin? cani cekmis oturmus bence tabi feyik deilse[signature][hline] [Bu mesaj Anelor tarafından 02 Ağustos 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 arti olarak ben anakolunda kosup kosup yerde kayaraktan kizlarin etegini acar ne var ne yok die bakardim yani[signature][hline]
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Müthiş Anelor, Bende yapardım ve büyük zevk alırdım ya nolmus :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet yani bunun yasla alakasi yok erkeklerde dogustan var olan karsi cinse karsi hayvansal bagzi durtulerimiz war[signature][hline]
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yok walla benımkiler hiç hayvansal degildi gayen insan canlısı dogayla iç içe natüreldi :D[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayvansal durtuleri olan arkadaslar biliyorum[signature][hline]
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bune ya bunu yazanda eger ciddi ciddi bunu yapmissa deisik bi kiz olmali adam ne derse gaza gelmis :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 o kız ilerde kullanılırsa sıkıntı yaratabilir liselerde..çeşitli kuruuşların düşman gördüklerinin elemanlarını baştan çıkarmak için ayartmaya çalıştığı biz kız olduğunu düşünsene..reyting reyting:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya kız 14 yaşına gelmiş hala adet gormuyo:D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
SteelBB Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Anelor, 02 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: hayvansal durtuleri olan arkadaslar biliyorum Sendede o duygu baya yoğun sanırım.[signature][hline] "Unutulmuş Muydum Alışıyormuydun Yokluğuma Beklenmiyormuydum Kalbinimi Yordum Bunca İş Güç Arasında..."
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: pipo_14, 02 Ağustos 2005 13:32 tarihinde demiş ki: ya kız 14 yaşına gelmiş hala adet gormuyo:D ne var bunda bazı kızlar 15inde hatta 16sında bile başlıyabiliyo(örneğin bnm de 15 yaşımda olmuştu) olay o değil de..Goncagül ztn nickinde hayır yok kesin fake bu..[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: SteelBB, 02 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki: said: Anelor, 02 Ağustos 2005 03:23 tarihinde demiş ki: hayvansal durtuleri olan arkadaslar biliyorum Sendede o duygu baya yoğun sanırım. saka yaptim be hemen kafamiza biniyorsunuz walla bazen ozellikle birileri bole bisi dimemi ve kafama binmeyi beklio die dusunuyorum[signature][hline]
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: SteelBB, 02 Ağustos 2005 13:39 tarihinde demiş ki:Sendede o duygu baya yoğun sanırım. Mesela bende yoğun, eminim hepimizde yoğundur, dürtüleirni saklıyan dişi arkadaşlar içinde üzülüyorum acıkcası.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE
Öne çıkan mesajlar