knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geçen aylarda arkadaşımın kraftwerk - popcornu çek demesiyle "aaa biliorum lan bunu" demiştim. meğer adamlar baya eskiymiş falan. hatta alakası olmamasına rağmen annem geldi dedi nerden buldun bu şarkıyı çok eski falan diye. bi kaç şarkı önerin die şeettim. bilen hatırlayan var mı acaba?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 model.. cok guzel.zaten cok az sarkısını biliyorum.ama bi tek onu seviyorum[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 elektronik müziği o dayılar buldu bırak da eski ve güzel olsunlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 tamam bişey demedim zaten =) şarkı önerisi istedim.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 model bence en bomba sarkilari "clockwork orange" filminde var mesela o şarkı.. ingilizce ve almanca versiyonlari var sarkinin.. ikisi de guzel Computer Love Autobahn Pocket Calculator falan da var ama sever misin bilmiorum... [Bu mesaj Goering tarafından 02 Ağustos 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Europa Endloss hayatımda dinlediim en güzel romantik elektronik müzik karışımıdır. Kaliteli elektronik dinlerim ben gibi bir iddia ile topladığım bir iki gruptan bir tanesidir. İlk albümlerini aldıktan sonra hepsini almıştım. Bir aralar dedikodu vardı pek takip edemedim yeniden toplanıyorlar diye bilen varsa ve yazarsa sevinirim.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Adamlar rockistanbulda cıktılar, e cıktılarsa da hala calıyolardır herhalde =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yok yeniden toplanmak kısmını açıklayayım o zaman. Yeniden toplanan adam yeni albüm yapar mesela 2 senedir Twisted Sister yeniden toplandı şurda çaldı burda çaldı diye haberler dolaşmakta fakat nafile albüm yok gösteri amaçlı seyirciye oynamasınlar :)[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hmm yeni album projeleri var mı ben de bilmiyorum iste =) Yalnız yeniden toplanmayı ben dagıldılar da tekrardan toparlanıyolar diye algıladım iste.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Cıktılar bayada guzel oynadılar seyirciye böle izledik kaldık, cok sağlam sahne şovları vardı, mik cegır amcamınkinden iyi olasın.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar