Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz (morons at work) ölüyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

[spo1=->]

[/spo]
bittim gece gece.[signature][hline]gamers.gen.tr
karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki:
ya sabır a.k.

[Bu mesaj tAKA tarafından 27 Temmuz 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
daha önce açılmıştı bu sanırım photoshop olduğuna kanaat getirildi hatta bu arada xaerofarb cılık yapamassın :p[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
eheh her gördüğümde kopuyorum[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
:)[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
aquila, 27 Temmuz 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
eksik bu
sonradan gelen vinc oteki vinci cekerken suya dusuyo...

bulabilirsem koyucam resmi ama önce bi vizeye girip gelim akşama bakarız[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
yok artık, o ne araba mezarlığı gibi. eskiden bi haber okumuştum onda da resim vardı, bi ülkede temizlik için bi su kanalını boşaltmışlardı dibi full arabalarla doluydu, hırsızlıkta fln kullanılan arabaları hep oraya atmışlar.
Mesaj tarihi:
oh bee sınunda komik bir şeyler geldi siteye :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...