Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evime geldim, her zaman olduğu gibi kurdum makinemi açtım. Ama telefonu açtığımda adsl sinyali bir anlığına gidiyor (tam kapattığımda da olabilir çok dikkat etmedim). Splitter'ım var ve ters bağlama gibi bir durumum yok. Ters taktığımda adsl sinyalini almıyor zaten.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aynı sorun bende de vardı.Bir hafta böyle idare ettim en sonunda hem telefon hem de adsl çalışmaz oldu.Telefon arızaya bildirdik ikisi de düzeldi artık telefon açınca adsl gitmiyor.Benimkisi hatlardan kaynaklanan bir sorundu sanırım seninkisi de öyle olabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet muhtemelen öyledir o zaman. Saolasın.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim de telefonu kapayınca bir süre sonra bağlantı kesiliyordu lol. telefon arızaya bildirirsen hallediyorlar.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende adam akıllı okuyarak cevap yazmayı öneriyorum o zaman : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende gidiyor Splitter kullanıyorum :( ama telefonu Bağlamadım Ben ADsl splitterına Direk Fişe taktım. :( nası düzelticem ya :([signature][hline]
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 splitter kullanın ama telefonu splitterdan sonra bağlayın eğer splitterdan önce telefon bağlanmışsa telefonu açtığınızda adsl in kopmasına ve telefonda cızırtıya neden olur ...[signature][hline] @+Le'PhAnTom+@ ∏ ψ m ρ l-l Σ † Д Μ ζ Ŋ ε
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bazı telefonlar filtre kullanmaz iseniz açıldıgında adsl baglantısını kesiyor. Yani önce splitter ile gelen hattı adsl ve phone olarak ayırın sonra telefona gidecek olana filtre takıp ondan baglayın telefonu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abso +1 filter kullanın hışır hışır olmasınıda önleyecktir[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 açıkçası ben bunuda denedim ama yinede kopuyor[signature][hline]
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bende de modemden ayrı bir prize takılı olan telefon prize bağlıyken adsl ya çalışmıyor ya da çok çok yavaş çalışıyor, telefon prize takılı değilken normal çalışıyor adsl, telefonu kullanmıyoruz internet yüzünden :), bunu nasıl haledebileceğimi bilen var mı ?[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! [Bu mesaj ucanadam tarafından 02 Ağustos 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 topraklı priz? normal priz? (bahsettiğin priz telsiz telefonun adaptörünü taktığın priz dimi? :p)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayır telefon hattının prizi, kablosu herneyse işte[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph!
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 splitter kullanıncada sorun oluyosaa telekom u arayın sız hıc ugrasmayın gelıp yazpsınlar[signature][hline]--Borgır--
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benim bi arkadastada bole bi sorun vardı ondaki sorun Splitter dı. yani Splitter bozukta olabilir.[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 heh şimdide combo halde kesilmeler başladı ... nekküzel[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben ilk aldım hiç splitter ne bilmiorum açınca cart kesiliodu sonra splitter taktım çalışıyo şu an ama arada modemi kapadıktan sonra açınca bi süre baglanmadığı fln oluo[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geçici bir frekans düşüklüğü problemi vardır, sen ölçemezsin tabi aletleri pahalı... 4-5 gün daha devam ederse ptt'ye veya telekoma başvur (telefon arızayı ara)[signature][hline]
RaY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya sımdı benım bıraz farklı bır sorunum var konuyla alakalı sayılır ama evde adsl var hatta eskıden dıal updan dolayı ikinci bir hat alındı adsl ı ona aldırdım bende splitter falan ugrasmıyım dıye fakat sımdı bu hattın parallel ı baska bır odada kullanılmaya basladı ve normal olarak adsl ım kesılıyor 2.-- 3.-- 1.-- 4.-- 1=eve giris ın oldugu hat 2,3,4= odalardakı parallel ler sımdı benım bılgıyarım 2 de adsl deyken 3 veya 4 tekı bır konusma sırasında(kı genelde basında ve/veya sonunda kopuyor)adslin kopmaması ıcın ne yapabılırım? (sekil duzgun olmadı ama o kadar geldi elımden forumda sımdı :D) [signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- [Bu mesaj RaY tarafından 02 Ağustos 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Hattı splitter'dan geçirip, splitter'dan çıkan telefon hattıından paralel çekeceksin diğer odalara. Çözülür o zaman.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
RaY Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hmm ok tsk ederım de paralleller hepsı duvarın ıcınden umarım hattın daıreye gırdıgı yerde kolay bı yerdedır parallellerde[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 banada oluyor..paralel hat mı var evinde? splinter kullanmıyormusun?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ben splitter kullanmıyorum ama ne bir cızırtı duyuyorum ne de hattım gidiyor.Ne modemim çok kaliteli ne de telefonlarımız. Eğer TürkTelekom u ararsan önce splitterınızın takılı olduğundan emin olun diyecekler.Sonra aptal muamelesi yapıp sana splitterı nası takman gerektiğini anlatacak.Sorunun yeni başladığını söylersen splitterın bozuk diyecek.Ve adslin çalıştığı sürece arıza kaydı yapamayacaklarını..[signature][hline]I came, I saw, I conquered
wastiee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: RaY, 02 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: hmm ok tsk ederım de paralleller hepsı duvarın ıcınden umarım hattın daıreye gırdıgı yerde kolay bı yerdedır parallellerde tüm telefonlara ayrı ayrı 3 tane splitter koyabilirsin önemli olan şey, adsl modemden çıkan telefon kablosuna bağlanan tüm paralel telefon kablolarının filtrelenmiş olması, ister tek filtre ondan sonra 3 tane paralele ayır ister önce paralele ayırıp sonra her birine filtre tak filtreler çok pahalı değil sanırım[signature][hline]wastiee
Öne çıkan mesajlar