asas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tatılden dondum omuzumun derısı soyuluo her gun yıkanırım bı kac kere sımdı bı soydum derının bı bolumunu cok pıs gorunuo utandım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bişey olmaz krem sür üzerine biraz düzelir kısa zamanda.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 :) Benim öyle bi derdim yok... Erzurummmm :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. http://www.spacialaudio.com/counter.html?file=sam2f.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Omuzum normal canım :D Derım cok pısmıs ona bakıyorum sımdı blututum olsa gonderıcem bı kac resmını cektım ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ııııııhhhhh iğrenç bişe o ya cokkk geçmiş olsun bendede güneş dura dura neredeyse 2.derece yanık olmuştu[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: insight, 02 Ağustos 2005 22:33 tarihinde demiş ki: :) Benim öyle bi derdim yok... Erzurummmm :) sen doguştan bronzsun zaten kardeşim ohhh bizim gibi beyaz beynirler azcık güneşte yanyoz :( bize 40 fac.yetmez sen kakao kremleri sür şans işte..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Eee olm ebem saolsun :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. http://www.spacialaudio.com/counter.html?file=sam2f.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 anlamadınız benı yanık falan sornum yok soydum derıyı cok pıs geldı ıgrenc dedım bu kadar pısmıyız sımdı bız yıkanmak ne ısıme yarıo benım=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 duzgun yıkan sende.suyun altında durmakta bitmiyo hersey.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar