Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1000$ gibi bir limit var ve desktop alamıyorum. Her şekilde taşınabilir bir pc lazım yani. 1000$ civarı ve altı bir sürü alet türedi ama alınacak gibi değiller. Alınacak gibi olsa bile güven vermiyorlar. Deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi paylaşıverin size zahmet ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o bahsettiğin notebooklar hep böle 950$+kdv şeklinde falan satılıyo ve bildiğimiz markalarında böyle laptopları var. ortalama bir kullanım için gayet güzel aletler. bence alınılabilir. toshiba notebook listesi için tık mesela burdda 850$ dan 5000$ a kadar her notebook var.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hummm şu pek fena değilmiş. alınası gibi. epeyde işimi görür. peki şey sorcam. bunda wireless göremedim mesela. sonradan takabiliyor muyum ek olarak ? edit : birde şu kısma takıldım biraz .. said: Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptör, USB disket sürücü, 256 MB bellek, 512 MB bellek pili fln extra para ödeyerek mi alcam ? [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 01 Ağustos 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 wireless card sonradan alınıp takılabiliniyo. şahsen ben öyle kullanıyorum hatta adı neydi pcmcia mı ne o yuvaya takılıyo işte :D pili ve adaptörü için ekstra para istiyeceklerini sanmıyorum. onlar muhtemelen kutudan çıkan diğer parçaları şeettirmek istemişlerdir[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1000$ limitibi aşsan 1200$'a çok daha uzun süreli kullanacağın modeller var zaten dediğin kart 50$ falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 karta para vericeğini pek sanmam. ben wireless modemimi alırken kartı yanında veriyolardı beleşe. baktım şimdi halada öyle. linksys.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ya banada şöyle 1024 ram ve 128mb ramli ekran kartı(ya da daha üstü) olan birtane lazım varmı önerdiğiniz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yukardaki linke bakabilirsin.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Goering, 01 Ağustos 2005 16:36 tarihinde demiş ki: 1000$ limitibi aşsan 1200$'a çok daha uzun süreli kullanacağın modeller var zaten dediğin kart 50$ falan humm... mesela ?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 P30-116 Satellite Ya adamlar buna 64mb lik ekran kartı koymuş ya adam gibi bişiy koysana...[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hepsi burada com'dan hp lere bak nx8220 war 64 ekran karti var ama ben kullaniyorum 128den daha iyi orasi kesin sahitleriyle birlikte..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 toshiba'dan şaşma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 o fiyata gayet güzel bir toshiba alınabilir. fakat teknosa'dan alırsan biraz daha değişebilir fiyatları :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla bu benim fikrim zaten ben 4 ay arastirdim bu parayi vermeden önce toshiba daa cok adina para alan - dell'de daha cok toptan satis olayina girmis bi sirket benim gözlemlerime göre ama siz bilirsiniz[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ama bu benim ny'a gittiimde apple almicaam anlamina gelmez hp-toshiba farkli o farkli simdi :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 dell'in sitesinde fiyatları göremedim? yazmıyor mu acaba?[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 abi dell'in sitesinde fiyatlar yazio ama turkiyeye göndermiyor..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Selamlar, Fiyat konusunu dikkate aldığımda belki sorununuzu bu ürün çözebilir. Olmaz, uluslararası marka istiyorum! derseniz benzer özelliklere sahip olan şu ürün de tercihleriniz arasında yer alabilir. İsterseniz sorularınızı özel mesaj veya e-posta ile cevaplayabilirim. Foruma çok fazla yetişemiyorum. Kolay gelsin, esen kalın.[signature][hline]Berkin Bozdoğan .com | sdn | günlük | e-posta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hmm arkadasin tam olarak bütcesi ve arzulari nedir bilmek lazim tam olarak yardimci olmak icin aslinda yaa... mesela ben upgrade falan ugrasamam oturcam oyun oynucam dedi hp nx8220yi aldim..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben sana toshiba veya casper önerebilirim. çünkü ucuz bişiy istediğine göre en kalitelilerini orda bulabilirsin[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Yoldaydım daha bu sabah gelebildim evime. Ne tesadüftür ki yolda Byte dergisinin bu ayki sayısını gördüm. Kapaktaki en büyük başlık 1000 dolar altındaki laptopları sizin için inceledik şeklindeydi. Atladım tabi hemen :) Şu Datron'un Aero Kxa'sı -Ishinotsuyoihito'nun ilk önerdiği- gerçekten çok hoşuma gitti. 3 saat 13 dakika gibi bir çalışma süresi ilede epey etkiledi beni. Centrino mimarisinide solladığı apaçık ortada. Hasta oldum alete. Şu +KDV kısmınıda bulursam hemen alıcam :)[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 02 Ağustos 2005 12:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet datron'da alabilirsin. oda iyi markadır. 1000 doların altında modelleride var[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Asus w3000 aldım ve mutluyum fakat çabuk ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor(hayvan gibi kullanınca..) onun dışında çok iyi ayrıca wi-fi destekli olması da çk onemli wireless[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar