Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 http://www.rojaciwan.com Bu siteye girin ve ne olduğunu anlayın. Bir şekilde temizlenmesi gerekiyor ..
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 off ya yine mi? bırakın artık şu şerefsizleri ya... paso prim yaptırıyosunuz...[signature][hline]Can düşer, gül düşer, baş düşer ama Bayrak düşmez...-Şeyh Şamil
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Söz konusu olmaları amaç, bak ben bilmiyodum öğrendim. Öğrenmemem lazım.
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Adamın biri bağırıyodu 2sn dinlemeden kapattım.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden..
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Amann bırakın işte Admini apomu? İmralıdan yönetiyodur heral.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu poke imam mı ne onu seslendiren adam bumu[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey
Dagor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Aranızda anlayan varsa su siteyi bi halletsin.Adamları iplemiyorum ama buna da göz yumamam ..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sux plz[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 foruma üye olup küfür etcem şimdi
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Sunlari kökten temizlemenin bi yolu olsa ama sonlarda akustik iyi annem geldi alican ne güzel söylüyolar dio ben direk kopar :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bullshit[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Votelayın Millet!
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Lanet olsun aksam aksam sinirimi bozdular[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu ne be bu ne? Türk Hacklerini göreve davet ediyorum sonunda kadar!!! Yeni geldim eve bütün sinirlerim bozuldu iyimi[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: -Cleglaw-, 02 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki: Cumhuuur!!! :) Nerdesin Cumhur!! Yetiş Cumhur :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Saçma maçma, isi götürüolar biz beğenmezken..Keske onnar kdr aktif olabilsek..
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gokhan sana ktılıyorum bizim bu gibi konulara herzamanki yaklaşımımız olan aman ne olacak kim görecekkim duyacak sallamayalım kaybolur giderler düşğncelerinin sonucu bunlar. Belki biz ne olduğunu biliyoruz vedeönemsemiyoruz ama bunlara inanıp kandırılılanların sayısı oldukça fazla. Yalnızca bu konu değil daha birçok konuda bu böyle biz gözümüzü kapadıkça arkada onlar büyümeye devam edecekler. Keşke benim elimden bişi gelsede yapabilsem ama yapamıyorum ne yazıkki bu yazıyı yazmaktan başka. Umarım bunu okuyupta gerekeni yapabilecek arkadaşlarımız aramızda vardır..
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Vallaha ip den adresinizi bulup düdüklemesinler sizi? hueuhe :lol:[signature][hline]
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Abi su kocaman pati de saglam prog. dili bilen bi hacker pati kardesimiz yok mu oraya bi Ataturk resmi ile arka fonda İstiklal Marsı caldırabilecek?[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Öne çıkan mesajlar