Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçmalık ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu poke imam mı ne onu seslendiren adam bumu[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58:
Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun.
gay olduk geeey

Mesaj tarihi:
Sunlari kökten temizlemenin bi yolu olsa

ama sonlarda akustik iyi annem geldi alican ne güzel söylüyolar dio ben direk kopar :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Mesaj tarihi:
Bu ne be bu ne? Türk Hacklerini göreve davet ediyorum sonunda kadar!!! Yeni geldim eve bütün sinirlerim bozuldu iyimi[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
said:
-Cleglaw-, 02 Ağustos 2005 20:38 tarihinde demiş ki:
Cumhuuur!!! :)

Nerdesin Cumhur!! Yetiş Cumhur :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
gokhan sana ktılıyorum bizim bu gibi konulara herzamanki yaklaşımımız olan aman ne olacak kim görecekkim duyacak sallamayalım kaybolur giderler düşğncelerinin sonucu bunlar.
Belki biz ne olduğunu biliyoruz vedeönemsemiyoruz ama bunlara inanıp kandırılılanların sayısı oldukça fazla.
Yalnızca bu konu değil daha birçok konuda bu böyle biz gözümüzü kapadıkça arkada onlar büyümeye devam edecekler.
Keşke benim elimden bişi gelsede yapabilsem ama yapamıyorum ne yazıkki bu yazıyı yazmaktan başka.
Umarım bunu okuyupta gerekeni yapabilecek arkadaşlarımız aramızda vardır..
Mesaj tarihi:
Abi su kocaman pati de saglam prog. dili bilen bi hacker pati kardesimiz yok mu oraya bi Ataturk resmi ile arka fonda İstiklal Marsı caldırabilecek?[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
  • Yeni Oluştur...