metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 6 bardak rakı, 1 vodka içmiştim.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: metboy, 29 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: 6 bardak rakı, 1 vodka içmiştim. Peki Vodkami rakimi dersek?[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 öle bi oturuşta ÇOK içen bi insan değilim,3-4 bira yeter dahasına gerek yok,ama arkdaşın doum gününde iddaa üstüne 2 rakı,2bira,ve 1şişe smirnoff,tek başıma. hoşlandığım hatun kişinin yanında baya rezillk yaptuım,baya kustum(klozote) ayakkabımı giydirmeye calısan arkdaşı tekmeledim ve hozuur hozuur uyudum,üstüme kovayla su döktüler,uyumaya devam ettim. benim rekorum oydu,normalde 3-4 bira içio mutlu olan bi insanım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: DoGMeaT, 29 Temmuz 2005 00:38 tarihinde demiş ki: öle bi oturuşta ÇOK içen bi insan değilim,3-4 bira yeter dahasına gerek yok,ama arkdaşın doum gününde iddaa üstüne 2 rakı,2bira,ve 1şişe smirnoff,tek başıma. hoşlandığım hatun kişinin yanında baya rezillk yaptuım,baya kustum(klozote) ayakkabımı giydirmeye calısan arkdaşı tekmeledim ve hozuur hozuur uyudum,üstüme kovayla su döktüler,uyumaya devam ettim. sen bendende betersin :D benim rekorum oydu,normalde 3-4 bira içio mutlu olan bi insanım. [signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hocam o yazdıkların bardak cinsinden mi fıçı bira dediğin yoksa 2.5 litrelik olanlardan mı? benim en çok içtiğim bi seferinde 1 70lik rakı(kustum yatmadan önce) bi başka seferinde 1 70lik vodka+bitter lemon(kusmadım ama çok kötü oldum) bi keresinde bu yılbaşında en son hatırladığım 21 ama herkesin içtiğini sayıp çıkarınca 23 çıkıyo heralde 2 tanede arada kaynatmışım hatırlamyamadığım kısımda(kusmadım) bi seferinde de otelde 19 bira+1şişe şarap+2 shot viski(kusmadım ama nasıl geceyi bitirdiğimi arkadaşlar her anlattığında yarılıyorum) hangisi daha çok eder bilemicem biraz aşırı içtiğimi babamda söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Galon cinsinden dicem simdi :D yok ya normal küçük olanlar[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: dory, 28 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki: ve hala yasıyorsun.. merak etme boyle içmeye devam edersen ölürsün yakında içki kotudür pati kardeslerim, yeşilaycı olalım bi zahmet piliz içki kötü de avrupa'da su, koladan meyvesuyundan ondan bundan biradan daha pahalı. insanlar senelerdir su içmemiş sırf bunları içiyolar.. e bişi olmamış.. bencede bişi olmaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Temmuz 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ondan devam[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 4 extradan sonrasını hatırlamıyorum...ama kardeşim her önüme gelen arkadaşımın birasından bir yudum aldığımı anlatmıştı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 7-8 bira.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 walla ben bi keresinde 2 bira içmiştim üzerine bi küçük votka içtim dünyayla baglantılarımı tamamen kesmişim..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bi 70liin %80i içmiştim --- bi de 13 bira 1 vişne votka --- bi de bilmediim sayıda şarap votka ve birayı karıştırdım --- yarım şişe JB ve üstüne 4 bira da var ayrıca[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çok içtim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 vay be[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 tek başıma ki absoluth içerken yanıma pek kimseyi almayı sevmem. bi büyük vanilyalı... içtiçke içesi geliyor insanın..[signature][hline] "Hayat Boş Değildir. Önemli olan doldurmasını bilmek. Ve buda bir sanattır...!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 abi ben içkiye verdiğim paraya acıyorum ya...keşke 2 extrada kopsam..ne güzel günlerdi o 2 extralık günler :D yavaş yavaş katlandı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Benimki aynen söyle olmustu sallamiorum 5fiçi bira 2 votka cola 2 bacardi 3 margarita 3 kokteyl ve 11 tequila bu adam harbi fake[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Cintonick, 29 Temmuz 2005 01:41 tarihinde demiş ki: çok içtim. 1 bira be..ama beni bozuyo..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: trapt, 29 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Benimki aynen söyle olmustu sallamiorum 5fiçi bira 2 votka cola 2 bacardi 3 margarita 3 kokteyl ve 11 tequila bu adam harbi fake Fake mi eger icmediysen kesinlikle böle konusma ben artistik olsun die buraya icki mi sallicam doru düzgün icmemissen ben napiyim kocum biz harbi iciyizdir[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... [Bu mesaj Wanqhinox tarafından 29 Temmuz 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki: 8-9 duble kadar rakı (bardak yarı ayrıya dolu.. ulan dralnu ne akşamdı ama beee) ana-- aynısını yazcaktım bu mesajada +1 koyulur mu :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 pet bardaklar vardir, bu partiler icin.. onlarla duble raki icmistim, 4 duble falan eder heralde. sonra 5 6 bira icmistim, 3'u yarisma amacliydi (kutunun dibini delip agzini acip dikiyosun kafaya). sonra o pet bardakta 2 duble uzo icmisim yine, millet bira icerken... (yaklasik 8 duble oluyo) sonra merdivenden yuvarlandigimi hatirliyorum. birinin beni omzunda tasidigini hatirliyorum... tabi tum bu ictiklerim yaklasik bi 5 saate falan yayilmisti. bunun disinda 1.5 jack icmistim bi gecede ama onda zihnim acikti...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 29 Temmuz 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 dasdas daha balonun patlamamış KOÇUM[signature][hline]geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Balonun patlinca noldunu sölesene bise mi oluo sana[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki: said: trapt, 29 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: said: Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 23:12 tarihinde demiş ki: Benimki aynen söyle olmustu sallamiorum 5fiçi bira 2 votka cola 2 bacardi 3 margarita 3 kokteyl ve 11 tequila bu adam harbi fake kocum biz harbi iciyizdir balonlu polat alemdar [Bu mesaj trapt tarafından 29 Temmuz 2005 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 efm :D ama cidden doru ilgi amacli sölemiorum bunlari isim gücüm yok topic acip sallamam yani bunlar icilebilcek seyler patiler bilio[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar