Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Fazla Ne Kadar Icebildiniz??

Wanqhinox

Öne çıkan mesajlar

öle bi oturuşta ÇOK içen bi insan değilim,3-4 bira yeter dahasına gerek yok,ama arkdaşın doum gününde iddaa üstüne
2 rakı,2bira,ve 1şişe smirnoff,tek başıma.

hoşlandığım hatun kişinin yanında baya rezillk yaptuım,baya kustum(klozote) ayakkabımı giydirmeye calısan arkdaşı tekmeledim ve hozuur hozuur uyudum,üstüme kovayla su döktüler,uyumaya devam ettim.

benim rekorum oydu,normalde 3-4 bira içio mutlu olan bi insanım.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 29 Temmuz 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
öle bi oturuşta ÇOK içen bi insan değilim,3-4 bira yeter dahasına gerek yok,ama arkdaşın doum gününde iddaa üstüne
2 rakı,2bira,ve 1şişe smirnoff,tek başıma.

hoşlandığım hatun kişinin yanında baya rezillk yaptuım,baya kustum(klozote) ayakkabımı giydirmeye calısan arkdaşı tekmeledim ve hozuur hozuur uyudum,üstüme kovayla su döktüler,uyumaya devam ettim.

sen bendende betersin :D

benim rekorum oydu,normalde 3-4 bira içio mutlu olan bi insanım.
[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Sosyal ağlarda paylaş

hocam o yazdıkların bardak cinsinden mi fıçı bira dediğin yoksa 2.5 litrelik olanlardan mı?

benim en çok içtiğim
bi seferinde 1 70lik rakı(kustum yatmadan önce)

bi başka seferinde 1 70lik vodka+bitter lemon(kusmadım ama çok kötü oldum)

bi keresinde bu yılbaşında en son hatırladığım 21 ama herkesin içtiğini sayıp çıkarınca 23 çıkıyo heralde 2 tanede arada kaynatmışım hatırlamyamadığım kısımda(kusmadım)

bi seferinde de otelde 19 bira+1şişe şarap+2 shot viski(kusmadım ama nasıl geceyi bitirdiğimi arkadaşlar her anlattığında yarılıyorum)

hangisi daha çok eder bilemicem biraz aşırı içtiğimi babamda söylüyor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 28 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
ve hala yasıyorsun.. merak etme boyle içmeye devam edersen ölürsün yakında
içki kotudür pati kardeslerim, yeşilaycı olalım bi zahmet piliz

içki kötü de avrupa'da su, koladan meyvesuyundan ondan bundan biradan daha pahalı. insanlar senelerdir su içmemiş sırf bunları içiyolar..
e bişi olmamış..
bencede bişi olmaz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 29 Temmuz 2005 01:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 extradan sonrasını hatırlamıyorum...ama kardeşim her önüme gelen arkadaşımın birasından bir yudum aldığımı anlatmıştı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

çok içtim.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben içkiye verdiğim paraya acıyorum ya...keşke 2 extrada kopsam..ne güzel günlerdi o 2 extralık günler :D yavaş yavaş katlandı..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wanqhinox, 28 Temmuz 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
Benimki aynen söyle olmustu sallamiorum

5fiçi bira 2 votka cola
2 bacardi 3 margarita
3 kokteyl ve 11 tequila

bu adam harbi fake[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trapt, 29 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:

5fiçi bira 2 votka cola
2 bacardi 3 margarita
3 kokteyl ve 11 tequila

bu adam harbi fake

Fake mi eger icmediysen kesinlikle böle konusma ben artistik olsun die buraya icki mi sallicam doru düzgün icmemissen ben napiyim kocum biz harbi iciyizdir[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...

[Bu mesaj Wanqhinox tarafından 29 Temmuz 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 28 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
8-9 duble kadar rakı (bardak yarı ayrıya dolu.. ulan dralnu ne akşamdı ama beee)

ana-- aynısını yazcaktım
bu mesajada +1 koyulur mu :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

pet bardaklar vardir, bu partiler icin..
onlarla duble raki icmistim, 4 duble falan eder heralde.
sonra 5 6 bira icmistim, 3'u yarisma amacliydi (kutunun dibini delip agzini acip dikiyosun kafaya).
sonra o pet bardakta 2 duble uzo icmisim yine, millet bira icerken... (yaklasik 8 duble oluyo)
sonra merdivenden yuvarlandigimi hatirliyorum.
birinin beni omzunda tasidigini hatirliyorum... tabi tum bu ictiklerim yaklasik bi 5 saate falan yayilmisti.

bunun disinda 1.5 jack icmistim bi gecede ama onda zihnim acikti...[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 29 Temmuz 2005 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
said:
trapt, 29 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
said:

5fiçi bira 2 votka cola
2 bacardi 3 margarita
3 kokteyl ve 11 tequila