Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bg ve bayrak

miyaw33

Öne çıkan mesajlar

Son birkaç gundur bg yapmaya basladım ama gördumki bg denen meret pvp degıl sadece bayragı en buglu yere saklama savası,bayragı en iyi gizleyen oyunu alıyo ve genelde sanırım buglı alanlar kullanılıyo.arkadaslar hem alliance dan hemde hordeden böle alanları bilen varsa yazsın ya,pvp yapalım dıye gırıp sınır krizleri gecirmeyelim.ben horde olarak bildiğim biryeri yazıyorum lütfen sizde katılın ve oyunun zevkını öldürmek ısteyenleri biraz olsun engelleyelım.hordede bayragın oldugu bınanın ust katından cıkınca sagdaki büyük agacın içine saklanıyo genelde bayrak.
Sosyal ağlarda paylaş

hehe sorma o çok büyük problem. bi keresinde 1 saat 15 dk civarı sürmüştü galiba , ilk skor 45 dk sonra yapılmıştı :) yaklaşık 35 dk boyunca 2 bayrakda saklanmıştı :) ama ben bizim bayrağı bulmuştum hemde nerdE ? bizim baseden(horde)soldan çıkınca orda bi çıkıntı var dağdan , oraya bi yolla girmişler onun içinde adam :D tab a basarak gidiodum target aldı öyle buldum.. ama pvp olayına laf atma genelde iyi pvp oluyo . eğlenceli yağ :)
Sosyal ağlarda paylaş

O dağı bende gördüm saçma bi yer ama kolay çıkılıyor. Ben her zaman horde basein çatısına giden yolda duran ağacın arkasına saklanıyorum. Taaki bizim serverdaki priestlar mind vision kullanmaya başlıyana kadar.. =/[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de saklıyorum bayrakları, hiç de bug abuse falanı yok. Bi gizli yere gidip saklıyorsun işte o kadar.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayrağı ulaşabilir mantıklı yerlere saklamak haksız bi hareket değil. Zaten oyunda bunu amaçlıyor. Şahsen priestlar MV kullanmaya başlayana kadar ağacın arkasında oturuyordum. Önümden palalar mageler geçiyordu ama göremiyordu heh. Tabi abuse etmek gerçekten yanlış ve haksız davranış. İnsanların sizden nefret etmesini sağlar. Keşke yapmasaydım dersiniz.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ilk soruyorum tabi "bayrağı saklayayım mı" diye herkes "evet hk alalım zaten bizim bayrak onlarda" diyorlar, ki öyle.
Eğer güvenliyse yola çıkıyorum ben skorlamak için; ama genelde patlıyorum ehehe.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bg ye yeni başladım. En uyuz olduğum class ta huter. Adam stealth bir şekilde bayrağı alıp hızlı giden kedi(cinsini çıkaramadım) moduna geçiyor. Shamanlar bina için de dönüşememsine rağmen bunlar vınlayıp gidiyor. Önünde 3-4 kişi yoksa yakalamak nerdeyse imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca druid kedi formunda invis olunca neredeyse yürüme hızına kadar yavaşlıyor, öyle kapatıp gidemez.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 02 Ağustos 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
bir oyundakyen 45 dakika boyunca 2 tarafda bayrağı saklamıştı biz 2-1 öndeyiz. Ben diyorum tamam artık şu bayrağı yerine götürde yenilmeden bitsin şu oyun ama ne oldu bayrağı taşıyan aptal druid haritanın ortasnda sıçraya sıçraya gezince öldü, ve oyunu 2-1 öndeyken 2-3 kaybettik.Tabi ben sinir krizleri geçirdim
[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 02 Ağustos 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
Ayrıca druid kedi formunda invis olunca neredeyse yürüme hızına kadar yavaşlıyor, öyle kapatıp gidemez.

Yok ben öbür formundan bahsediyorum. Hızı %40 artıyor ve binanın içinde de hareket edebiliyor. Shamanın gf durumunda bu yok mesela. Binaya girdin mi yeniden normal oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 02 Ağustos 2005 17:48 tarihinde demiş ki:
Hayır,binanın içinde travel form olmuyor yanlış görmüşsün. Binanın içinde Cat olup sprint yapabilir en fazla.

Alah alah ben yanlış gördüm herhalde. Aynı eleman aynı taktikle bayrağı 3 kere aldı. Son ikisinde durdurmaya çalıştım ama bunu gören gurup elemanları bana toplu halde t..i :D Neyse birdahaki sefere daha dikkatli bakacam.

Ayrıca bence bu buglı noktalar çıkartılıp internetin her köşesinde dahıtılmalıki oyunun cılkı çıkmasın. Geçen gece arka arkaya 3 kere girdim. İlk ikisi toplam 1 saat civarında bitti. Sonuncusu da 1-1.30 saat falan sürdü oha dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...