Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Radyo Yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar www.fmturk.net radyosu yeni açıldı. (ya da eskiden vardı ben yeni girdim :P) Saat 17.00, 19.00 arası yayın yapıyorum netten. Metal ve Rock n ROll çalıyorum. (eskilerden The Beatles filan ^^) şu anda da yayındayım. Gelip dinlerseniz sevinirim ehehe şimdiden teşekkürler. İstek hattından da istek yapabilirsiniz ama bugün çalamam çünkü arşivim başka yerde kaldı ^^[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
walla lınk tıkladım yanlıs yere gırdım herhalde be n girdigimde ismail yk calıyodu:) bide 'cümle alem burda' alem fm sloganı sizin sitede de yazıo ayıp etmişsiniz[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
yaa sen :D 17.00 19.00 arası gel 17.00 dan rock ve metal saati başlıyor :P ondan önce arabesk filan var nihohoho ^^ bide bakmadım değiştrtiriyim :P[signature][hline]www.fmturk.net

[i][b]

Mesaj tarihi:
ya var ya koskoca albümden bozuk olan parçayı seçtin :D senin için back to the future them çalsam veya veya beatle juice çalsam :P

edik : The Beatles tan sonra oone geliyor zati :P istekleri okudumda çalcam hepsini yavaş yavaş :D[signature][hline]www.fmturk.net

[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Temmuz 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya 14 kişi online olmuş en çok bende 8 kişi var şu an 14 ü geçmem lazım :P girin girdirin eeheh işin ucunda kek var kek yicem ^^[signature][hline]www.fmturk.net

[i][b]

• Yeni Oluştur...