BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Arkadaşlar www.fmturk.net radyosu yeni açıldı. (ya da eskiden vardı ben yeni girdim :P) Saat 17.00, 19.00 arası yayın yapıyorum netten. Metal ve Rock n ROll çalıyorum. (eskilerden The Beatles filan ^^) şu anda da yayındayım. Gelip dinlerseniz sevinirim ehehe şimdiden teşekkürler. İstek hattından da istek yapabilirsiniz ama bugün çalamam çünkü arşivim başka yerde kaldı ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 İyi o zmn bellow geliriz aga. Arşivin yanında olduğu zaman haber ver o zmn istek istiyek :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yarın arşivimi alıcam :P beklerim 17.00 19.00 arasına ^^ şu an sadece metallica vardı ama yayınım bitti :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Coştur orayı :9..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 saolun :P isteyen istek yapsın hatta şimdiden istediğiniz şarkı varsa söyleyinde elimde yoksa çekeyim netten :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 uyurken açık bırakayım.radyo arıyordum zaten bende[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 KOPAR BİZİ DJ :P[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Metallica,DT,Opeth,Judas Priest falan ısterem :)...Sonrada bızı dıskoya gotur ..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 lol metallica nın bi kaç şarkısnı alcaktım hatırlattığın iyi oldu :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 walla lınk tıkladım yanlıs yere gırdım herhalde be n girdigimde ismail yk calıyodu:) bide 'cümle alem burda' alem fm sloganı sizin sitede de yazıo ayıp etmişsiniz[signature][hline]DN 41
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben bı gırdım Kırac calıodu cıktım 17 e baqıcam guzel seler cal :)..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaa sen :D 17.00 19.00 arası gel 17.00 dan rock ve metal saati başlıyor :P ondan önce arabesk filan var nihohoho ^^ bide bakmadım değiştrtiriyim :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 10 dk içinde yayına giriyorum ehehe .P ikinci yayınım patiden gelicekler için ilk yayınım olcak :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yayına şimdi girdim. İlk girişimde radyo yu patlattım da :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hadı cal bı metallıca one faln :)[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bellow insight için fade to black çalmazsan küserim mektubunu keserim.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Valla fade to black sanıtarıum cal bare :9 Ne bole greenday :)..[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya var ya koskoca albümden bozuk olan parçayı seçtin :D senin için back to the future them çalsam veya veya beatle juice çalsam :P edik : The Beatles tan sonra oone geliyor zati :P istekleri okudumda çalcam hepsini yavaş yavaş :D[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 30 Temmuz 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Buyuksun :9 Valla ne guzzel de calıo one bı de sanıtarıum falan :)?[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 euhehu şu an o elimde yok ya :P bundan sonrada güzel parçalar çıkıcak şu an fade to blacki sipareş edebildim anca :P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Eii valla o da guzel :) .... Takıl ıste ...[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya 14 kişi online olmuş en çok bende 8 kişi var şu an 14 ü geçmem lazım :P girin girdirin eeheh işin ucunda kek var kek yicem ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hadi fade to black için girin girdirin[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :D Puahuh keske cafede olsaydım peh... BU arada adam one da solo atarken hata yaptı Dream Theater olsa bole hata yaparmıdı :)...[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Puahauh ghost busters :D... Ne guzzel[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim....
Öne çıkan mesajlar