Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rüya - şarkı sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün uyandığımda 3üncü oluyor o yüzden bu topiği açmak istedim sorun şu;
Ben genelde rüya görmeyen(gördümü hatırlamayan)bir insanım.
Fakat son 1 haftadır 3üncü kere uyandığımda rüyada bi şarkı söylediğimi ve o an mırıldadığımı düşünüyorum...
Bu şarkılarda kaç senedir hiç dinlemediğim şeyler oluyor.
Garip ama sizdede oluyor mu?

bakın bugün mesela söz müzik sezen aksudan , sertap erener yorumuyla- yalnızlık senfonisi ni söyledim şu şekilde,
acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
bekliyorum bekliyorum bekliyorum
hadi gelin üstüme korkmuyorum...[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
ya olur öle farklı frekansları beynin işte mix yapabilio:)bana olmadı hiç ama..ama bu tarz müzisyenler vardır snuçta kabiliyetse müzik,beynin bi tarafları rüyada falan çalışıo..

ama kalsın sen müziğe başlama,yeteri kadar tip var piyasada hehe:([signature][hline]önce Allah sonra yallah
Mesaj tarihi:
1-2 yıl arayla aynı rüyaları gördüğüm oluyor ama böyle bişey olmadı hiç. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Şarkı söylemekten diil :D
direk dinlemek istiyorum yani direk girdim google a aradım şarkıyı buldum ve dinliyorum.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
2 apdest al geçer[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 02 Ağustos 2005 12:12 tarihinde demiş ki:
2 apdest al geçer

ahaahah doru soluyosun en olmadı bi dahakine pike ustunde mi die bak[signature][hline]An old man dies,
young women lives
fair trade
I love you Nancy.....
  • Yeni Oluştur...