Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bugün uyandığımda 3üncü oluyor o yüzden bu topiği açmak istedim sorun şu; Ben genelde rüya görmeyen(gördümü hatırlamayan)bir insanım. Fakat son 1 haftadır 3üncü kere uyandığımda rüyada bi şarkı söylediğimi ve o an mırıldadığımı düşünüyorum... Bu şarkılarda kaç senedir hiç dinlemediğim şeyler oluyor. Garip ama sizdede oluyor mu? bakın bugün mesela söz müzik sezen aksudan , sertap erener yorumuyla- yalnızlık senfonisi ni söyledim şu şekilde, acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette bekliyorum bekliyorum bekliyorum hadi gelin üstüme korkmuyorum...[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ya olur öle farklı frekansları beynin işte mix yapabilio:)bana olmadı hiç ama..ama bu tarz müzisyenler vardır snuçta kabiliyetse müzik,beynin bi tarafları rüyada falan çalışıo.. ama kalsın sen müziğe başlama,yeteri kadar tip var piyasada hehe:([signature][hline]önce Allah sonra yallah
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1-2 yıl arayla aynı rüyaları gördüğüm oluyor ama böyle bişey olmadı hiç. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Şarkı söylemekten diil :D direk dinlemek istiyorum yani direk girdim google a aradım şarkıyı buldum ve dinliyorum.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 2 apdest al geçer[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
FallenAngeL Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: bLackcha0s, 02 Ağustos 2005 12:12 tarihinde demiş ki: 2 apdest al geçer ahaahah doru soluyosun en olmadı bi dahakine pike ustunde mi die bak[signature][hline]An old man dies, young women lives fair trade I love you Nancy.....
Öne çıkan mesajlar