Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Digimon ve türevlerine göre gayet başarılı bir yapım. Yer yer güldürdüğü söylenebilir ama genellikle belli bir birikime sahip insanları güldürür. Sm serisi kadar olmasada mizah açısından fena değildir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Duel Masters Yu-Gi-Oh!'nun hemen ardindan cikinca bana cok bi taklitmis gibi geldi. bide karakter tasarimini YGO kadar basarili bulmadim. Yugi'nin punk kafasi tek basina yeter hepsini sollamaya :D
bilmiyorum, izledigim en iyi anime olmasada bu kategoride en saglam hikayeye bu sahip bence ve bende hep ozel bi yeri olucak.
*ayrica duel olaylarinda bir cok kisiyi alt etmistir*[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga
Sosyal ağlarda paylaş

bunu daha sonradan değiştirdiler bir..çizim olarak bir sitede vardı çizeri değişikti lakin.gelecekte o ana karakter olacak velet ash büyümüştü.19 20 yaşında birşeydi.pokemonlarla insanlar savaşmaya başlamışlardı.ash in pikaçusu psişik taşla evrim geçirmişti.siyah karizmatik birşeydi.daha sonra bir yerde misty yle buluşuyorlardı.bir sahne vardı unutmadığım, bunlar kayıkta ilerlerken denizin dibinden psikopat bir megicarp ın gelişmiş hali (neydi unuttum) çıkıyordu.. kayığı azına alıyordu. birden (tabi çizim olduğu için bir sonraki karede demem lazım :) ) elemanın ağzı patlıyordu ve içinden pikaçu fırlıyordu.. süperdi. (vahşet mahşet..güzel işte)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kakarotto, 01 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki:
bunu daha sonradan değiştirdiler bir..çizim olarak bir sitede vardı çizeri değişikti lakin.gelecekte o ana karakter olacak velet ash büyümüştü.19 20 yaşında birşeydi.pokemonlarla insanlar savaşmaya başlamışlardı.ash in pikaçusu psişik taşla evrim geçirmişti.siyah karizmatik birşeydi.daha sonra bir yerde misty yle buluşuyorlardı.bir sahne vardı unutmadığım, bunlar kayıkta ilerlerken denizin dibinden psikopat bir megicarp ın gelişmiş hali (neydi unuttum) çıkıyordu.. kayığı azına alıyordu. birden (tabi çizim olduğu için bir sonraki karede demem lazım :) ) elemanın ağzı patlıyordu ve içinden pikaçu fırlıyordu.. süperdi. (vahşet mahşet..güzel işte)

bunu bulabileceğim birr siteee var mıı ağzımın suyu aktııı. özüü böyle olmalı pokemonun vahşet kan aşk ihtiras O_o

*!Gözü döner*[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...