Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Yeni türevleri çıkmasına rağmen o bir efsanedir. Lakin sevmem.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 niye öyle diyorsun ki bence pokemon çok güzel bir cizgi filimdi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ilk sezon guzeldi. ikinci sezon fena diildi. sonra tadi kacti. Team Rocket'in ustune de tanimam ayrica!![signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Aramaya inanalım dimi :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 aramaya inanalım da sonra neden 1-2 yıllık topicleri up'lıyonuz demiyelim ben biraz seyretmiştim, şimdi tvde görürsem hemen kanal değiştiriyorum[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İlk başladığında bi sevmiştim, geçti sonra.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Digimon ve türevlerine göre gayet başarılı bir yapım. Yer yer güldürdüğü söylenebilir ama genellikle belli bir birikime sahip insanları güldürür. Sm serisi kadar olmasada mizah açısından fena değildir...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu turlerden Yu-Gi-Oh!'nun eline kimse su dokemez bence![signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Kleo bide sanırım Duel Masters Var ama o okadar Güzel Değil YU-gi-Oh Gerçekten ÇOk güzeldi .. ikisini kıyasladığımızda Yu-gi-oh Çok farklı gerçekten ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Duel Masters Yu-Gi-Oh!'nun hemen ardindan cikinca bana cok bi taklitmis gibi geldi. bide karakter tasarimini YGO kadar basarili bulmadim. Yugi'nin punk kafasi tek basina yeter hepsini sollamaya :D bilmiyorum, izledigim en iyi anime olmasada bu kategoride en saglam hikayeye bu sahip bence ve bende hep ozel bi yeri olucak. *ayrica duel olaylarinda bir cok kisiyi alt etmistir*[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Pokemonun üzerine tanimam hele ash mükemmel bi insandi ya bütün herkese pokemonlarini hayir olsun diye veriridi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gençliğimin önemli olayıydı :D rapidesh vardı, hatırlar mısınız?[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kakarotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bunu daha sonradan değiştirdiler bir..çizim olarak bir sitede vardı çizeri değişikti lakin.gelecekte o ana karakter olacak velet ash büyümüştü.19 20 yaşında birşeydi.pokemonlarla insanlar savaşmaya başlamışlardı.ash in pikaçusu psişik taşla evrim geçirmişti.siyah karizmatik birşeydi.daha sonra bir yerde misty yle buluşuyorlardı.bir sahne vardı unutmadığım, bunlar kayıkta ilerlerken denizin dibinden psikopat bir megicarp ın gelişmiş hali (neydi unuttum) çıkıyordu.. kayığı azına alıyordu. birden (tabi çizim olduğu için bir sonraki karede demem lazım :) ) elemanın ağzı patlıyordu ve içinden pikaçu fırlıyordu.. süperdi. (vahşet mahşet..güzel işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Kıvırmasalar güzel olcaktı. Başta 154 pokemon var dediler bi tane daha çıktı ortalığı daattı filan. Sonra sezon bitti adamlar para kazanak die senaryonun içine ettiler. Çeşit çeşit, 5098250295 tane pokemon var ve çoğu birbirine benziyo.[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ktkl Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Kleo, 29 Temmuz 2005 02:48 tarihinde demiş ki: bu turlerden Yu-Gi-Oh!'nun eline kimse su dokemez bence! FORZA YUGİOH[signature][hline] ne gemiler yaktım aslında yoktular. ama gemiler nerdeydiler. haliçte karaya oturmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Kakarotto, 01 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki: bunu daha sonradan değiştirdiler bir..çizim olarak bir sitede vardı çizeri değişikti lakin.gelecekte o ana karakter olacak velet ash büyümüştü.19 20 yaşında birşeydi.pokemonlarla insanlar savaşmaya başlamışlardı.ash in pikaçusu psişik taşla evrim geçirmişti.siyah karizmatik birşeydi.daha sonra bir yerde misty yle buluşuyorlardı.bir sahne vardı unutmadığım, bunlar kayıkta ilerlerken denizin dibinden psikopat bir megicarp ın gelişmiş hali (neydi unuttum) çıkıyordu.. kayığı azına alıyordu. birden (tabi çizim olduğu için bir sonraki karede demem lazım :) ) elemanın ağzı patlıyordu ve içinden pikaçu fırlıyordu.. süperdi. (vahşet mahşet..güzel işte) bunu bulabileceğim birr siteee var mıı ağzımın suyu aktııı. özüü böyle olmalı pokemonun vahşet kan aşk ihtiras O_o *!Gözü döner*[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar