redge Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün [signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Absolut, 27 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Kısırlaştırılmaları gerek ama o işlem öldürmekten daha pahalı p yüzden uygulaması zor. Ne olursa olsun can almak bu kadar kolay olmamalı...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Bonecrusher, 27 Temmuz 2005 01:53 tarihinde demiş ki: said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: bLackcha0s, 27 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki: Hepimiz ölelim dünya köpeklere ve diğer hayvanlara kalsın. Onlar daha zekice yaşıyor... Çok güzel konuşuyorum ulan !!! manyaksın ulaan!!! :P katılıyorum ama :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yanlız bu topik bir mesajın en fazla alıntı yapıldığı topik ödülünü alma yolunda kararlı adımlarla ilerlemekte... hellspe idolümsün...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: sinanural, 27 Temmuz 2005 11:31 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 27 Temmuz 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Heh. Dediğimi yorumlamak sana kalmış. Çık hayvanları vur, öldür demiyorum, sadece müslümanlıkta bu serbest buna dahil bir günah yok. Müslümanlığa göre insanın ruhu ve özgür iradesi var, hayvanlar bitkiler falan önemli değil. Ben müslüman olduğumu iddia etmedim zaten deistim sadece dinler konusunda çok ilgiliyimdir araştırırım her şeyi. Aç bak kur'an-ı kerim falan türkçe çevirisi varsa evinizde hayvan kesmek, öldürmek günahtır gibi bir şey bulursan haber ver. O(Alexi_Septimus), size dini, siyaseti, küfürü ve yanlış bölüme konu açanları kesin olarak haram kıldı. Fakat kim kaçınılmaz olarak sürekli din tartışıyorsa, onları hiç sevmedi, taşkınlık yaptığını düşündü. Gerçekten Alexi, bağışlamaz, esirgemez. (Septimus/VII) [signature][hline]g3nk.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Cat ![signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 *!Kediyi görür sıvışır...*[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 O(Alexi_Septimus), size dini, siyaseti, küfürü ve yanlış bölüme konu açanları kesin olarak haram kıldı. Fakat kim kaçınılmaz olarak sürekli din tartışıyorsa, onları hiç sevmedi, taşkınlık yaptığını düşündü. Gerçekten Alexi, bağışlamaz, esirgemez. (Septimus/VII) :D wahşet olmuş yarıldım[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kisirlastirsinlar, yapamiyorlarsa öldürsünler. Vicdansiz falan degilim, evimde de kedi var, ama her seyden önce insan gelir.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ?
Moonchild Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Kisirlastirsinlar, yapamiyorlarsa öldürsünler. Vicdansiz falan degilim, evimde de kedi var, ama her seyden önce insan gelir. Peki kısırlaştirlamiyp da insanlari korumak için katledilen kediler arasında senin kedinde evinden cikip dişarda dolaşirken katledilse o zaman da bu mesaji yazabilirmisin ?[signature][hline]Moon Askerde Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var. Arkadaşlarim aramaz MSN var. Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde tonmaister ve dj lik yapar Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin. Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu kadar saçma bi soru var mı ya?
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 @moonchild. sen onlara acıosun ama onlar sana acıcakmı bakalım?gücün kedilerde olduğunu düşün.Avıyla oynayarak öldüren yaratıklar,bizi uyutmakla kalmayıp önce işkence ederlerdi. Biz gelişmişiz,biz güçlüyüz bu yuzden bizim istemedigimiz yerde onlar tureyemezler.Bu kadar basit[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bu anketi yapanlar öldürülsün[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün [signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 lol komik.Anketi yapanlar oldurulsunmus neden gidip kendinizi asmıyorsunuz?[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 yo yo yo yo[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Moonchild, 27 Temmuz 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 27 Temmuz 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Kisirlastirsinlar, yapamiyorlarsa öldürsünler. Vicdansiz falan degilim, evimde de kedi var, ama her seyden önce insan gelir. Peki kısırlaştirlamiyp da insanlari korumak için katledilen kediler arasında senin kedinde evinden cikip dişarda dolaşirken katledilse o zaman da bu mesaji yazabilirmisin ? Tasmasi var. Benim malima zarar vermis sayilirlar mahkemeye veririm.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Cintonick, 27 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: elaidi fake misin ?
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 27 Temmuz 2005 15:31 tarihinde demiş ki: Kısırlaştırılmaları gerek ama o işlem öldürmekten daha pahalı p yüzden uygulaması zor. Ne olursa olsun can almak bu kadar kolay olmamalı... sokakta ne olduğu belirsiz, her an herkese saldırma potansiyeli olan it lerden bahsediyoruz diab hanım. her köpeğe "ay ne şirin, bundan ne olurki" gözüyle bakarsak kolu bacağı kaptırırız sokak köpeklerine. Sokak köpekleri zararsız dıyen, sokağa çıkmayan kişidir.[signature][hline]Deli333
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kim yaptı bu anketi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 *!hm hmm hmmm* söylenen söylenmis. evet ölsünner serefsizler ,umarim kendilerini zehirlerler yanlislikla. ama bide su var ki....... o ki kacinilmaz bir gercek... nasil olsa hepimiz bir gün ölmeyecekmiyiz gencler!? soruyorum size. HI?[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kediyi ınsandan ustun tuttunuz ya hll[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Spastik_Serce, 27 Temmuz 2005 19:36 tarihinde demiş ki: sokakta ne olduğu belirsiz, her an herkese saldırma potansiyeli olan it lerden bahsediyoruz diab hanım. her köpeğe "ay ne şirin, bundan ne olurki" gözüyle bakarsak kolu bacağı kaptırırız sokak köpeklerine. Sokak köpekleri zararsız dıyen, sokağa çıkmayan kişidir. Yahu, sokak köpekleri tırsak oluyor zaten. Yere eğilip taş alır gibi yapıp "TEHEBÖÖY" diye bağırdığında hepsi kaçar yani. Beni kuduz köpek ısırmıştı bir kere, koltuk altımdan, üstelik köpeği severken, kurt kırmasıydı, et koparıyordu diyebilirim, boyun uzamasıyla diş izleri koltuk altımda doğru kayıp yok oldu. Gittim iğne oldum işte 5-6 kere. Baya komikti, elimede dişi gelmişti, parmağımın ucu kanıyordu. T-shirt'im param parça, eve gittim, "ANNEĞĞĞ KÖPEK ISIRDIĞĞĞĞ." diye zırlamaya başladım (yaş 8-9), bunu gören annem "dur bakayim aa ufacık şey canım haha." dedi, tabi sadece parmağımı görmüştü.T-shirt'in üstündeki kanları görünce t-shirt'i çıkartıp, manzarayı gördü. Sonra işte hastahane falan. Isırsalarda birşey olmuyor ya, tecrübe, dediğim gibi teheböy taktiği daima işe yarar.[signature][hline]g3nk.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Suark, 27 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: kediyi ınsandan ustun tuttunuz ya hll insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum.[signature][hline] Bazi yalanlar güzel,bazi gercekler aciymis.... Bazi ölümler uzun,bütün hayatlar kisaymis... lylide..
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 anketin amacı uygulamaya dönük mü yoksa gisele bundcen mi yoksa laetitia casta mı hangisini ederdiniz tarzı bişey mi? yani istesende olmayack birşeydir herhalde bu anket[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar