Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BG ve Rütbe Dengesi Nerede?

Pakize

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkeze merhabalar tekrardan;

kendim şahsen giremiyorum fakat giren arkadaşların söylemesine göre BG'de bü gün boyunca kasan birisi 1000'den çok fazla sayıda adam öldüre biliyor.10 binlere gelen kişiler ise marshal falan oluyormuş heralde bi insanın 10 gün içerisinde marsal olmasıda bence çok saçma birşey =/

gerçi bg'den pek birşey anlamadım , rütbelerdende =/ bi açıklama yapacak biri war mı?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...

WOW = Pakize NE Druid ( BL )
Sosyal ağlarda paylaş

10x24=240 saat.
bu kadar ayakta kalip, dahasi sadece oyun oynayip marshal olmayi goze aliyosan, bence haketmissindir...

bi lvl60 karakterin 15 gunluk oynama suresinde olustugunu dusunursek, bence pek kisa bi sure degil. ayrica, marshal'larin sayisi arttikca bu rutbeye erismek de zorlasir. yani 10k kisi oldurenlerin sayisi bi anda cok cok fazla olursa, obur hafta ayarlamalar degisecektir. kisacasi can egrisi gecerli. ne kadar fazla adam olurse, ust rutbelere cikmak da o kadar zordur...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

16k honorable kill az degil ki? CP dememis HK demis. Bi de raidde falan degil de 1v1 yaptiysa hayli hayli olur bence, ama sonucta ben holy priestim anlamam : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

sacma bi sistem bence bi alternatif yok kafam da ama rank atlamak icin gunde 5-10 saat battleground larda honor kasmak oyunun buyusunu bozuyo bence igrendim oyundan resmen gecen gordum adam bi gunde 2k kusur hk 20 k falanda honor yapmıs ben bu adama nası yetiseyim 1 gunde bu kadar kasıyosa ?bu turde adamlar az da degil herkes bole..
Sosyal ağlarda paylaş

bg geleli kaç ay oldu ? Daha geçen hafta millet rank 14 olabildi. Yapması çok zor gerçektende. Yaptıkdan sonra da ister istemez PvP den soğursun zaten dünya kadar PvP yapmış olacaksın o silahlarıda artık Mob keserken veya karakteri satarken kullanırsın ;)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

BG'de kill sayısı gerçekten önemsiz. İçinde bulunduğun raid birisini öldürse, 1 HK alıyorsun ama gelen Honor sadece 8 - 10 arası değişiyor.

Yani 1000 kişi öldürsen bu şekilde, alacağın sadece 8k - 10k Honor = hiçbirşey değil.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...