Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Nickiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MonTezaus
age of empires2 almıştım, arkasına falan bakarken montezuma campain gözüme ilişti, oha, süper, egzantrik, sexy, çarpıcı, sarsıcı vay anasını falan diyip, montezaus şeklinde millete kakalamıştım cs zamanlarında.

yalnız etki eden bir diğer faktör, süregelen frp akımlarıydı. montezuma diye kullanmadıysak isim yarattığımız içindi hehe. dolayısıyla kendime nolucak, ilham aldım desem de çarpmıştım anında.
frp kültürünün bir diğer etkisi MonTezaus yazılımında kendini gösterir, Mon, hmm nası diyordum, De, Von gibi soyadından önce gelen bi ekti, kraliyet soyuyuz ya, şeklimiz vardı hehe.
Mon'Tezaus değildi ama, güzel duymuyordu öyle :yapma:[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
said:
Wanqhinox, 30 Temmuz 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
Gandalf yerine cool olsun die gendalf koymustum :D

o zaman sen uo oynadın nbl'da. :B
benim bozkurt'tu.ülkücü filan değilim ama bozkurt hoşuma gider harbi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Mesaj tarihi:
cenx
atari salonlarından kalma :)[signature][hline]World Of Warcraft Cenx
Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)

[Bu mesaj cenx tarafından 30 Temmuz 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İlk nick Griffin di bi magic carti wardi o zman cok severdim.Sonra Kohan oynardim deli gibi ordan ''I serve the dark master.'' lafindan nickimi DaRK_MaSTeR yapmistim sonra evrim gecirdi jedi outcast zamanlarinda d4rk_m4st3r oldu daha sonra gene evrim gecirdi drkmstr oldu hala kullanirim.Daha sonralari deli gibi magic oynadigim zamaninda Llanowar Elite adli bir cartim wardi cok severdim ondan nicki Llanowar yapmistim.Sonradan internetten NWN oynarken kendi turettigim Anelor nickini kullanmaya basladim.drkmstr, Llanowar ve Anelor'u kullanirim ben hala.[signature][hline]
Mesaj tarihi:

ilk mastervile1903'tu, cok kucuktum, power rangers hastasıydım ve 9 yasındaydım :).. sonra kendi yazdıgım fantasy dunyasında karanlık tarafa gecip bedenini kaybetmis olan ruh formundaki bir buyucu oldu, yani fellantis yaptım.. sonra rap dinlemeye basladım, new orleans'a gittim, orda rapci ark.lar bana Dee demeye basladı, bende ad soyadımın bazı yerlerini kullanarak D-ZAC'i kesfettim, onlarda benimsedi fln.. normal yerlerde fellantis, rap'le ilgili seylerde d-zac oldum
[signature][hline]"If you walked by a street and you was walking a concrete and you saw a rose growing from concrete, even if it had messed up petals and it was a little to the side you would marvel at just seeing a rose grow through concrete. So way is it that when you see some ghetto kid grow out of the dirtiest circumstance and he can talk and he can sit across the room and make you cry, make you laugh, all you can talk about is my dirty rose, my dirty stems and how am leaning crooked to the side, u can't even see that I've come up from out of that" 2PAC

Mesaj tarihi:
diablo 1 oynarkene beynime mi kazınmış nedir, daha sonra "griswold" olsun diyiverdim. çook sonraları dank etti aaa diabloda vardı dimi diye:)
hala griswold kullanıyorum zaten de, burda heffer yazacağım tutmuş:P
başka sitelerde, forumlarda, msnde hala griswold kullanıyorum.
yazık oldu diablo 2'de adama kestik gitti..[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
Mesaj tarihi:
Devilking vardı çok eskiden kantır-sıtrayk yaparken,sonradan Angel_Maho yaptık dalgasına en sonundada Lancelion.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle

Lancelion-Human Paladin-Level 4*
Mesaj tarihi:
benim bomb du :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ultima'da Armen'di .. nebulada başlamıştım .
CS'de ki CS'ye UO'dan daha önce başlamıştım AsPiRiN ilk uzuun süreli nickimdi ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
valla o kadar da kotu deil ztn :)

said:
zynp, 30 Temmuz 2005 19:56 tarihinde demiş ki:
vallah komık ama ben bi nick bulamadım kendime zyn:p başladım zyn:p gidiorum... :p
[signature][hline]"If you walked by a street and you was walking a concrete and you saw a rose growing from concrete, even if it had messed up petals and it was a little to the side you would marvel at just seeing a rose grow through concrete. So way is it that when you see some ghetto kid grow out of the dirtiest circumstance and he can talk and he can sit across the room and make you cry, make you laugh, all you can talk about is my dirty rose, my dirty stems and how am leaning crooked to the side, u can't even see that I've come up from out of that" 2PAC
Mesaj tarihi:
Ilkokul 4 yada 5 ti mirce girmistim nick the_ben utaniyorum kendimden ::)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
  • Yeni Oluştur...