HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 vay mannak. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hocaların futbol oynayışları vardır ki mükemmeldir :)http://rapidshare.de/files/3510373/Video_024_.3gp.html[signature][hline]chiptech.Seni unutmicaz Windshade..."Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkadaş koridora sis bombası attığı zaman... tamam tamam sustum. http://rapidshare.de/files/3510420/sis.3gp.html[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hoaha kompile manyak sizin okul. :D[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kucucuk okul, 300 kisilik. ne bekliyosun ki =P 19 mayıs gösterisi olur bedencinin kule takımı kuleyi yapamaz ben ve arkadaşım sınıftaki arkadaşları gaza getirir sadece 4 deneme yapıp gösteriye çıkarız =P gösteriler için tramplen gelir okula. öğrencilerden önce öğretmenler dener, karateci kimya hocası takla atıcam falan der =P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lise1 de biyoloji dersindeyiz,hoca bazı hayvanların gece avlandığını ve karanlıkta avlarını onların vücut sıcaklıkları, yaydıkları ısıyla görebilip öyle yakaladıklarından bahsediyor,bunun üzerine Mert diye bi arkadşın sorusu ; -E hocam diyelim bi hayvan daha yeni dışkısını yapmış o da sıcak,ısı yayıyor?! sınıf kopmuştu hehe[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 zamanında bi tane türkçe öretmeni gelmişti bizim de dier sınıfta arkadaşlar var onlar yaşamış olayı hoca:olum deli misiniz siz be yeter artık! -deliyiz hocam -öyle mi? -öyle (kalkıp deli deli hareketler yaparlar) bu sırada diğer sınıfta: -amanabbee bdıdbıd tartışmalar -çık dışarı bivrip -tmm :D dışarı çıktıımda o da ne bizim 2 arkadaşın kafasında kağıttan külahlar var müdür yardımcısı görür görmez iptal oldu ben de kaynadım araya geçtim içeri "özür dilerim" dedim oturdum hehe ama o görüntü komikti arkadaşlar salyaları aka aka yürüyüp kafalarında da huni :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ders Tarihtir Canım cok sıkılınca kapıya dogru yönelirim aynen şu diyolog geçer; -Yavrucum nereye? -Canım sıkıldı hocam ben gidiyorum -GEç otur yerine bi yere gidemezsin (Cam kenarındaki yerime dogru yönelirim) -Oğlum nereye? (Camdan atlamışımdır. :D) Bu sene bu tür olaylar cok yaşandı canım sıkıldıkça derslerden cıkardım başka sınıftakilerde bize imrenirdi tabi :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bizim kafa bi almanca hocası var.benim ev arkadaşıda manyak o sıralar. cep telefonu ile oynuyo sıranın altında -oğlum sok o telefonu yerine -tamam hocam (1-2 dk sonra) -oğlum soksana şu telefonu yerine -tamam hocam ya sokarız (tahminen gene 1-2 dakka sonra yine elini aşağı götürür telefonla oynarmıs gibi yapar hoca aniden koşarak gelir eleman sıranın altında hocaya haraket yapmış bekliyor) (hoca bunu görür gözleri dolar) -disipline vericem ulan seni şerefsiz -hocam yapmayın etmeyin bi diğeri gene aynı hoca ile aynı eleman.elemanın arkadaşına tokat atıyo hoca.bu elemanda hocaya öyle bi tokat atıyoki ben daha bi insana öyle vurmamıştım diyo.sıraların üzerinde falan kovalıyo hoca bunu.sonra yalvar yakar disipline vermiyo.verse kesin atarlar[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 matematik dersindeyiz bir sey oldu butun sinif kahkaha atmaya basladi ama resmen yarildilar. sonra; Hoca: siz gulun gulun.. ben: hocam sakin son gulen iyi guler demeyin Hoca: huh? ... Sinif cuf cuf cuf..gibilerinden bakar ben: hocam son gulen iyi gulmez son gulen espriyi en son anlayandir. Sinif tekrar yarilir. ve tabiki benimde bi tekme yemedigim kalir ve disari cikarim.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bizim okulda müdürün kendisine "günaydın hocam" diyen bir çocuğa "ceketini giy hayvan herif" diye bağırması efsanedir =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 orta3 deyiz ben 4 kız yanımda grup vardı işte sohbet edioz fenci de ders anlatıo herkez konuşuo fln hoca BURASI NERESİ dedi imalı imalı bende hocam burası fen lab. demiştim az daha dayak yiyiopdum sınıf iptal :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ben size bi diyalogu anlatıyım.. Biz arkadaşlarla (8.sınıfta) en arka sırada oturuyoruz..Ders Resim ve tabii ki şamata diz boyu..Henreyse.Dersin öğretmeni geldi girdi sınıfa..Adam aynı zamanda sınıf ögretmeni..Direk bize döndü ve şu muhabbet oluştu aramızda.. Hoca - Arkada oturan 2 salak Biz - (Direk döndük tabii hocaya) Buyrun Hoccam? Hoca - Dersten iki dakka cıktım sıctınız lannn bu kdr gürültü nerenizden cıkıyor sizin beee Biz - *! Gülümsedik* Hoca - Gülün gülün son gülen iyi güler ..Getirin lan size verdiğim resim görevini (Görev ise ögretmen masasına oturmuş bir cocugun resmini çizmekti) Hoca - Bu ne lan cocugu şebek etmişssiniz bi boka benzemiyor Biz - Ohooo hocam sizde hiçbişiden memnun olmuyorsunuz Hoca - Siktirin lan dalgamı geçiyorsunuz..Aha 1, [spo1=NOTu okuyun]Arkadaşlar bu olay ve sözler hiç abartılmadan oldugu biçme yakın şekilde yansıtılmıştır...Küfürler için üzgünüm :)[/spo][signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 k.e.a.l de lise 2 ye geçmişiz. okulun ilk haftaları dört tane yanyana gelmesi sağlığa zararlı tip bulmuş birbirini yanyana gelmiş. muhabbet dönüyor işte. o haftada ünlü kimyacımız nurcan öyle bi saç yapmış gelmişki, tabiri caizse mekteplerde ağır ablalar olur ya, onlara benzemiş. biz hemen lakabı uydurduk mama yaptık kadını. işte sınıfa girdi muhabbet dönmeye başladı: -aha mama geldi olum sınıfa - işi gücü var tabi olum bak, piyasaya yeni kızlar gelmiş mama bunları seçicek piyasaya sürücek(arkadaş eliyle sınıfa düşmüş inekleri göstermektedir.) -tabi olum yeni soluk yeni kızlar piyasa darlandı mama işlere ayar çekiyo (tam o sırada da nurcan yardımcı kitap tanıtmaktadır ders için) -olum bak diyorum bunları satıcak mama yeni kaşarlar alcak sınıfa mama: bakın bu kitapları heryerde bulamazsınız, BUNLAR SATILIK DEGİL!!!!(arada bir huyudur nurcanın durur durur cıldırır bagırır tam o ana geldi bagırdı) biz tabi altı ders etkisinden kurtulamadık olayın. herkes de bakıyo hoca felanda bakıyo biz anıra anıra gülüyoruz :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sekizinci sınıf ne bu arada.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StignaLammoth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kimya dersinde hoca deney yapacak. Hoca:cocuklar simdi deneye yapmak ıçın suraya gecı yorum arkadaş:hocam oraya gitmeyin burdan bi bok gözükmüyor. hoca:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Orta son...Yani ilk ogretımın son yılı ...:9[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ortason'a sekizince sınıf mı deniyor şimdi ? vay a.k[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ortasonda deniyor sekizinci sınıfta deniyor. Pek bi farkı yok[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eskiden yoktu öyle şeyler a.k[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Artık lisede de 12. sınıf var hersey cok degisti ...cidden..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: circirbocugu, 31 Temmuz 2005 14:37 tarihinde demiş ki: Artık lisede de 12. sınıf var hersey cok degisti ...cidden.. Süper lise okuduk biz 12 sene falan okuduk havasıda atamıycaz artık herşey içimizde kaldı ühüühü[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 :)[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Alexi az kaldı ;)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şunuda hatırladım arada yazayım öğretmen öğrenci diyalogu diil ama araya salata olsun :D yine lise 2, malum olay geometri sınavında, bir kış ayında geçmektedir. sınav öncesi kızları ayarlamışız önden bize peçetede soruların cevapları geliyo. ben arkadaşın yanındayım arkamızda bi sıra daha var ona peçete geldi. arkadan da bekliyolar cevapları 4 tane tip alakamız yok zaten okulla kağıtlar bomboş. adam yazdı yazdı, tam peçeteyi vericek. durdu sallandı şöyle, heaapşu diye peçetenin içine içini çıkardı. bi baktı peçeteye, bende baktım yemyeşil boydan boya altında da soru var. kapadı arkaya verdi. arkadaki açtı baktı bööyle bakakaldı. tam pencereden atıcak yanımdakinden müthiş replik çıktı: -dur lan dur atma üçüncü soru var onda e biz yerlerdeyiz :D bir de 1 nisandayız. tuvalete sekiz tane yumurta atılmış kokudan sigara içilmiyor, her kapı tokmağında çikolota felan var. tahtalar duvarlar ketçaplanmış okul rezalet içinde. o gün de sınav vardı. bizim yan sınıftaki muzurlar cinlik yapmış öğrenci kıyafeti getirmiş içine dal yastık bilimum şeyler doldurularak dummy yapılmış. yan sınıfta hoca kağıt dağıtmaktadır dummy ise montların arkasında ayaklarına iki tanede ayakkabı konulmuş beklemektedir. hoca:olum yerine geç sınav oluyoruz ses yok h:olum bak kağıdını vermem yok da yazarım yerine geç gene ses yok hoca delirir gelip ayağına hafiften vurur dummynin. dummy zank diye yere düşer kafası felanda yok meretin kadın krize girer. yan sınıftan PUHAOHAOHAOHAHAHA diye bir ses gelir, biz anladık plan başarıyla uygulandı :D aynı gün tören vardı zaten herkes bahçedeyken 5. kattan aşşağı atmıştık mereti hazırlıklar korkmuştu, müdür yardımcısı böyle durdu birden baktı biz yerlerdeyiz gene :D[signature][hline]-Old School Keşh- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar