Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Hehehe yaşadığınız komik dialogları yazarsanız hepimiz şenleniriz hoş olur =). Ben başlıyayim... Sınıf defterini camdan aşağı atmıştık.Müdür muavini bize fırça çekmeden önce, ön fırçayı atmak için sınıf öğretmeni gelmişti. - Haysiyetsizler!Bundan büyük hakaret bilmiyorum ya!Insaf artık! - Hocam ben biliyorum![hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Birisi camdan kemer uzatmış sınıfdaki Kaan diye biride kemere tüm gücü ile asılmış hali ile kemer kaanda kalmış hoca geldi verin kemeri diye:) hocam sizmi uzattınız dedi koptuk[hline]Come back strong with fifty belly dancers!
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 hoca bayan beden hocası.dışarısı tamamen karla kaplı olduğu için beden dersini sınıfta yapmaya karar verir. -hocam biz aşşa incez. -niye -maç yapcaz -olmaz -hocam incez -olmaz -hocam iniyoruz.(kapıya doğru yönelinir) -yok yazarım -yazın hocam -disipline veririm -verin hocam -müdüre gidiyorum bak. (bir adet sivri zeka çıkar ve)-haa hocam müdür demişken,ben vakıf parasının makbuzunu almamıştım onuda bi alırsanız. aynı hoca. bizim ve onun boş dersi.kendi odasında sosyoloji hocasıyla çay içip sohbet ediyolar. -hocam şu basket toplaından birini alacaz.dolabın anatarını verirseniz. -(pek sallamaz tavırla) hayır top yok.vermem.(sosyolog ile konuşmya devam eder) -hocam şu anahtarlık sizin galiba. -cemal bırak o anahtarlığı.(konuşmaya devam) -(cemal dolabı açmaya çalışır)hocam hangisi bu dolabın söleyin denemesi uzun sürecek. -(cemal dolabı açmayı başarır)cemal bırakırmısın şunu (ayağa kalkma girişiminde bulunur.) cemal topu alır.hoca ve sosyolog hariç herkes dışarı kaçar.cemal kapıyı hocanın suratına kapatıp,kapıyı üzerlerine kitler.iki saat basket maçı yapılır.sonra müdür yardımcısından yediğim dayağı unutamam.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 seneklrden 1999 ekim ayı lise 1 olmuşyz taze taze, sabah geç kalmışız arkadaşla derse girecez gidiyoruz müdür muavinin odasına uykuluyum ben klasik arkadaş ısrar ediyor sen konuş muavinle geç kağıdı iste (öğretmenlerle aram iyiydi saolsunlar beni severlerdi) diyalog şudur; -Günaydın hocam -(kafasını yazmakta olduğu nöbet defterinden kaldırmaz) Günaydın İldeniz ne istemiştin? -Hocam biz geç kağıdı alacaktık da... -Sebep? -Geç kaldık... hoca geç kağıdının veriri odadan çıkarız arkadaş gümekten yerlere yatar ben ne yaptığımı sınıfa girdikten sonra anlar sınıfta beraber iptal oluruz hoca bizi dersden atar kantine inip kahvaltı ederiz :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Sene 2001 civarları... Tahtaya bir dostum kalkar,ders tarihtir; -Söyle bayayım dinlemiyordun bu yılda ne olmuştu? -"Bayağı bir anlatır" ... Böle böle oldu hocam -Acaba? -Mi Acaba??? iptal olmuştuk :) 2001 Ders bilgisayar hedesi, Lab dayız..Hoca ile samimi olduğum için makinenin başına oturup tüm okulun her hedesini kurcalarım ve notların 1-2 tanesini çatır çatır değiştiririm ;] Hiç bir şey çakılmaz..Sevdiğim kızın Felsefe dersi 1. Dönem 2 den 4 e gelince Millet bayağı şaşırır serviste ;) Mumi döner sessizce; -Nasıl yeni notunu beğendin mi? Kız hiç iplemez ama.. 2001 Bilgisayar lab; -Hocam bu farenin kuyruğu yok! -Hepsinde olmuyor o kuyruk..Bazılarında var bazılarında yok -Hocam ben kuyruklu istiyorum! EHe Birde L1 de Bedenciden bir tokat yemişliğim vardır...Ama şerefsizliğine..Sora Rapor alıp herifin yanından "naber lan" hesabı geçişimde... Orgami (Kağıt katlama sanatı) ile ilgili bir kitap almıştım..Oradaki bir leylek figürünü saatlerce uğraşıp yapmayı denemiştim..Olmamıştı..Okulda Matematik dersinde yapınca; Matematikci cılız bayan hocanın yanımda olduğunu farketmeden, -Bak lan Leylek yaptım -Sen yapmaya devam et leylekleri,öss de sana leylek sorucaklar zaten!. -Sorsunlar hocam! eheh..Kadının bakışlarını hiç unutamam! Benzer olay,farklı şekilde tarih hocası ile olur; -Hocam neden orayı fetih etmişler? -Bir yığın anlatır... ... ... .. -iyide ben orayı sormuyordum ki? -Sen burası demedin mi? -Hayır.. -Ya? -Neyse..Anlattığınız yer olsun bari..Orayıda bilmiyordum heh :) Bayan ve cam gibi güzel,Felsefe hocasına boş(Sohbet)tarzı derste; -Hocam müsaitseniz bir soru soracaktım? -Tabii ne demek Sor? -Aşkta bir Psikolojik duygu-algı mi? -Evet tabi..(Yüzü kızarır) -Yani aşık olmak? -... Bir yığın açıklar...Bu sırada sınıftan OOooOO sesleri felan gelir.. Hoca ŞŞşş Felan der.O sırada biri atlar; -Hocam EvlimisiniZ???? :D daha bir yığın... Ö-z-l-e-d-i-m.... Bu geyikleri özledim...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 -Lol birde şu var; Bizim arkadaş tam kapıdaki başka bir arkadaşa yüksek sesle -Sttr laaaaan dedi tam o sırada,oradaki nöbetci hoca geldi -Ne kadar ayıp dedi -Hocam Ayıp yatakta olur(Hoca bir anda şimşek gözlerle bakınca)MUŞ dedi İptal olmuştuk :D birde okulda şişe patlatan arkadaşı hoca yakalıyınca; -Mitilan mısın sen lan? -Hayır hocam Türküm demesi kopaktı :D
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ablam girdikten 2 sene sonra (1995) ben anadolu liseleri sınavına girecem bir iki ay var annem tuttu kolumdan okula götürdü ablamı gördüm fln sonra müdür le karşılaştım klasik hiperaktifliğim tuttu sinirlendirdim adamı anamı babamı tanımıyor adam daha nanik fln yapıyorum adam -seni bir daha burada görmeyecem attırırım hademeler dedi aylar sonra ben okula kaydoldum başladım okula adam baktı bana tanıdı tutukolumdan ben sana buraya gelmeyecen demedimmi dedi tuttum bunun gözüne okul armalı ceketimi soktum b*k gibi kaldı orada omuzlarımı silkeledim ve sınıfıma gittim zaten o dönem okuldan ayrıldı bir süre benim yüzümden ayrıldığını sandım ehueh[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 ders geometri konu açı ortaylar fln gün gayet bayık geçmekte üst üste gelen matematik ve geometri dersleri günü iyice piç etmiştir son ders de geometri insanlar yavaştan uyma moduna geçmiş zombi gibi dinliyorlar ya da dinlemiyorlar arada ben kafayı kaldırıp hocayı kesiyorum sonra uykuya devam arada bir şeyler sayıklıyorum kendimce... -...demekki açı ortay görünce napacakmışız? -kaçıcaz! 3 sn sesizlik ve sınıf kopar... bende bu sırada ayılıp naaptığımın farkına varırım... tamamen reflektif bir hareketti...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Halfmumi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 eheh Benim birde bizim kimyacıyla ders bitimine son 5 dakika kala geçen süper ötesi bir sohbetim vardı; Şimdi bizim hocanın bavulu kaybolmuş ingiltere gümrüğündemi neyin..Adamdada hiç ingilizce yok "1 Bavul epsınt 2 bavul prezınt" demiş anlatabildiği kadarı ile... bende tüm sınıf gülüşürken; -Hocam ingilizceniz nasıl?iyimi derecesi? diye sormuştum adam "EH İŞTE TURİSTLERİ GÖTÜRECEK KADAR VAR" diye ağzından kaçırdı ROFL! Tüm sınıf yere yatmıştık :D sora 1. dönem karneme kimyadan 45 aldığım halde 1 düşürdü şefersiz :))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! incoming...010104
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bize lise 2 de gelen genç ve güzel bir ingilizce hocasına derste sordukları ilk soru. - Hocam yaşınız kaç? - Ben evliyim! Topluca g.t olunur :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 lisede fitre-zekat zarfı dagıtıyolardı herkes para koysun koymasın yapıştırın verin dedi bayan sınıf öğretmeni ben en arkada oturuyodum zarfı fantastik biçimde yalayarak yandaki kızlara falan bakıyodum hoca görmüş bu yaptıgımı dialog şu; -fistan fantazilerini okulda yaşamassan iyi olur -ne hö ueh! -sizin evde video yokmu? -vaaaar? -video yoksa çeşitli yayınlar var. -tamam[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu da sene başında oldu bismillah yeni bir okul yeni insanlar derken öğretmenler geliyor görüyoruız Türkçeci geldi gayet çıtı pıtı kozmetik reyonlarından çıkmadığı belli bir hanım kızımız, ne nokta ne virgül ne selam bne merhaba; -hocam bu ne güzellik böyle (bu kısımda insanlar laf yiyecem diye bekliyor) -ay mersi saçlarıma fön çektirttimde normalde kıvırcık saçlarım nasıl olmuş? -walla çok güzel olmuş[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
coronius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 ders bedendir orta 3 deydim.not alıyoruz.kasadan ters ve duz takla atıcaz.sıra bana gelir.en dusuk not 5 uzerinden 4 alınmıstır. hoca:emre hadi bekliyorum. ben:hocam atmasam becerememde siz bana 3 verin yeter. hoca:oglum bak atmazsan 1 gelir karnene. ben:peki gunah benden gitti... kostum kostum dibine gelince zıpladım.kafayı kasanın tam ortasına gomdum.kasadan gelen catırt sesinden sonra tum sınıfın yerlere yatmasına mı yanıyım, kafamın davul gibi sistigine mi yoksa,2 aldıgıma mı?[hline]Unutmayın hikayeler ikiye ayrılır;gerçek olanlar ve gerçek olması gerekenler...
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Hehe hep cıvıklıklarım lise çağında kaldı ama aklımda kalan iki tanesi şöyleydi. Matematik dersi - Evladım söyle bakalım bunun 80 derecesinin tanjantı nedir - Limon Kolonyası Psikoloji dersi konu ilüzyon - Evet çocuklar kalemi yarısı su dolu bardağa koyarsak kalem kırık görünür bu göz yanılmasıdır yani ilüzyondur. - Kalemi bardağa kırdıktan sonra koyarsak ne olur ?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bi arkadasim anlatmisti gulmekten altimiza isemistik. ;) -mudur: oglum o sapka ne oyle ver bakiim, sene sonunda alirsin. -arkadas:hocam ne var sapkamda ya? -mudur:oglum ver sene sonunda alirsin. -arkadas:peki hocam ben bunu sukru hocaya veriyim sene sonunda ondan alirim? -mudur:tamam ona ver. -arkadas:*!olay yerinden uzaklasir ve kiciyla gulmeye baslar* iste boole salak bi okul muduru. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 02 December 2003 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 geçen sene gerizekalı kız kurusu cüce ing öğretmenimle yaşadığım bi olay kaşıntıdan dolayı cildiyeciye gitmiş, bu sayede de okulu ekmiş bulunmaktayımdır. sonraki gün bu kadının dersinde. -ne oldu niye gelmedin? -kaşınıyodum hocam. ama merak etmeyin bit değilmiş. -uyuzdur o zaman. -ben de öyle sandım hocam. ne de olsa 8 aydır dersimize giriyosunuz. sonra sinirlenir. ne dedin sen ne dedin sen muhabbeti yapar. benimle bi daha konuşma der. ve bundan bi gün sonrasın baya iyi bi kavga ederiz. sevgili hocamın üstüne yürürüm. sonra babam gelir. ona da hakaret eder bu hoş bayan. sonra babam biraz ağzına çısar. artık beni gördümü arka tarafını dönüyo. e tabii bakirelik zor iş:D [Bu mesaj nek2004 tarafından 02 December 2003 14:23 tarihinde değiştirilmiştir]
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tekrar olmuş. özür. [Bu mesaj nek2004 tarafından 02 December 2003 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu sefer iki kat özür. [Bu mesaj nek2004 tarafından 02 December 2003 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bu da bayramdan önce fizikçiyle başıma gelen bi olay. sınıfın yarısı ankara gezisine gitmiş olduğu için film seyretmek için izin istenir. hoca da bu sınıf beni sevmiyomuş izin mizin yok der. sonra ben biraz daha ısrar ederim. sonra saçıma takar. - ne bu saçlar böyle. gerçi yakışıklılığını bozcak ama kestir onları. -hocam sizin için sorun olan boyumu şeklimi? (sınıf gülmeye başlar) sonra bu kendini toparlamaya çalışır. -c hiçbiri. çok yakışıklısın yandaki sınıfın kızları senin fotoğrafını çizdiler. çok yakışıklı saçlarına bi bakın hocam dediler. -hocam ne kadar espritüelsiniz. -(pencereden bakar)bakın ne güzel bi okulumuz var. arkasında atlar falan. -hocam atlar buraya gelsin de gözleri gönülleri açılsın. onlar kenar mahallede yaşıyo. ( IQ su basen popo ölçüsüyle -ne kadar kibarım:)-ters orantılı olan gerzek bi kız hemen atlar) -sen nerde yaşıyosun bakalım -şurası şurası -o bak sen zenginmişsin sonra bana nerde oturduğumu sorar. cevap veririm. -seninki kenar mahalle sayılır ben gülerim -peki çocuklar ben yalıda oturuyorum. ben neyim? - zenginsiniz hocam. -kızların çizdiği resmi gösteriyim mi? -fotoğraf değil miydi hocam? yine toparlamaya çalışır. - ne kadar yetenekli insanlar var. boşuna vakit harcamasınlar derim. sonra böyle biraz daha devam eder. ders sonunda nirvanaya ulaşmışımdır. çok vakur azcık da sırıtık bi yüz ifadesiyle sınıftan çıkar kadına saydırmaya başlarım.
nek2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 said: Nukem_Verite, 02 December 2003 14:23 tarihinde demiş ki: abi komik bişey yapmak başka terbiyesizlik yapmak başka yannız..[hline]TÜRKÜM,Doğruyum,Çalışkanım zenciyim bide eğer bu post banaysa. konuyu bilmeden terbiye anlayışımı yargılayamazsın. ayrıca o olayda anguttan terbiyesize kadar her türlü hakarete uğrayan bendim. ve aynı kadın babama bile hakaret etme gibi yersiz bi hareket yapmıştır. ki böyle şeyler karşısında ne terbiyesiz olarak itham edilmeyi kaldırabilirim ne de izin veririm. kendisiyle eş okul içi konuşma özgürlüğü olmayan öğrencilere laf koymak, küçük düşürmek ya da hakaret etmeyi kendilerine tatmin olarak gören öğretmenlere ayrıca gıcığım. çünkü bence bunlar gerçekten de eziklik ve korkaklık belirtisidir. hele de arkasından not, aileye şikayet, disiplin gibi şeylerle dayatılıyosa. dediğim gibi hiç kimsenin terbiye ya da terbiyesizliği kimseye düşmüyo. bu yüzden yargılamayı olayları bilmeden yapmamak lazım. [Bu mesaj nek2004 tarafından 02 December 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
quamor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bi gun biyoloji dersindeyim lise son lavaboya gitcz iki arkadaş ama once izin istiyoz hocadan... -(hocanin yanina gidip) hocam tuvalete gidebilirmiyiz? -niye? -(ayı arkadaş) Nasi niye? -bi sebebi yokmu cocugum tuvalete gitmenin? -(yine arkadaş ) haa baştan desenize hocam. ben sıçacam arkadaşta sigara içcek . aynen bole bi diyalog gecmişti o ani yaşamak gerek tabe..[hline]ben almiyorum
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tenefüslerde tuvaletlerde sigara içilir bazı arkadaşlar 2-3 kişi tuvalete kendilerini kapayıp içerler bizde her türlü arkadaşlardan biridir diye kapıyı tekmeliyoz çıkın lan bizde sigara içcez olum tenefüs bitti değişik bi ses ama biz şüphelenmiyoruz diyo ki vurmayın lan kapıya biz tabi hadi lan çıkmazsan biz içeri gircez biz tekmelerken kapı daha fazla dayanamıyor açılıyor ve içerde ki arkadaş sandığımız kişinin sırtına sağlam bi çarpıp tekrar geri kapanıyor ama kapı bi daha açıldığında içerden öğretmen çıkıyor sırtım çok acıdı sigaraları verin sizi idareye vermiyim bizde salak salak çıkartıp sigaraları veriyoz hocaya oda dediği gibi yapıyo bizi idareye vermiyo ama ertesi sabah okula girişte aynı öğretmen nöbetçi yanında da müdür muavini hocam şunları bi arayın diyo tabi bizde her zamanki gibi sigaralar yine sigaralar gidiyor o yetmiyor bi de idareye gitmiş oluyoruz. O gün bugündür hiç bir kapıya içerde kim olduğunu bilmeden vurmam :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ders din öğretmen biraz saf yada iyi niyetli diyelim o abuk sorular nedense hep din hocalarına sorulur o adamlar da utanıp sıkılıp cevap vermeye çalışırlar. Arkadaş soruyo hocam önce ilişkiye girsek sonra imam nikahı kıysak olur mu? Hoca olur mu olum öle şey önce nikah diyor. Arkadaş hocam neden olmasın niyet önemli değil mi sınıfta destek veriyor. Hoca olmaz diye ısrar ediyor muhabbet biraz uzuyor ve hoca dayanamıyor s.k.n olum s.k.n bi b.k olmaz ne günahı var ne başka bişey sınıfta da 2 tane kız var onlarda hoşuna gitsede o an hocayı zor durumda bırakmak için hocam biz bu derse daha fazla devam edemeyiz çıkıyoruz durun kızım bu hayvan heriflere kızdım da öle dedim tama ben bunları şimdi susturcam oturun kızlardan biri hocam sizi kim susturcak.[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Natural Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 tarih dersi hoca bi sürü şey yazdırmış; -ah yanlış yazdırdım ..kin o yazdıklarınızı!! iptal direk:D diyoalog değil de bi tane edebiyat hocamız war konu nasrettin hoca: hoca nasrettin hoca fıkrası anlatır hoca dışında kimse gülmemektedir.hah hah ay ne komik geyiği yapılır bi süre sonra geyik devam ede ede nasrettin hoca fıkralarına gülünmeye başlanır... ilk okulda yaşanan bi olay ders ingilizce ders boş din hoca sı sınıfa girer öğrenciye sorar -dersiniz ne? -ing (bütün sınıf hocayı iplemeden konuşmaktadır) -LİSTIIIN TU Mİİİİİ (bütün sınıf hacaya bakar gülmekten terlere yatar) hoca çıkıp gider... yine orta okul ders müzik hocanın burnunda et war şarkı söylicek mııı mııaaaa diye bi ses çıkmakta bütün sınıf gülmekten ağlamıştı o sırada cama karga geldi we gitti o sıra da Chemical -hocam kargaları kaçırdınız... iş teknik dersi ders ile alakam yok saçlarla oynuorum -olm git dışarda oyna saçlarınla -peki -(diğer ark)hocam bende saçlarımla dışarda oynamak istiorum -(bir diğer ark)bendee hocam... bi de hocayı göt etme olayım war; ing dersinde aynı cümlelere den den koymuş falan bende kısık sesle kendi kenime, -üşengeç -(nasıl duyar aklım almio)bana mı dedin onu?(bayan hoca) -ewt hocam size dedim -.....suratıma bakar bişey diyemez -(bi çocuk)ooooo hocam ne diyosunuz bu işe(şebeklik yaparak) -göstericem ben ona -(ben)hocam gösterin nolcak ki çok çok iyi olur yani:D [hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 02 December 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 hafif saf fizik hocasınınn sınavında"evet beyler fazla kitap varmı?her sıraya 1 kitap kitabı omayan sıralar var,5.sorunun cevabı kaçıncı sayfada?"diye bağırışmalar oluyor,hhehe boş derslerinde çok ses yapmamaları için kendilerini uyaran hocaya küfürn eden,hocanın üstüne yürüyen zibidi öğrencilere hitaben: müdür muavini-aptal olum,salak oğlum,hayvan kızım!,insan deilsiniz siz! öğrenci-neyiz hocam? mm-hah bide soruyor!hayvansınız hayvan! bahçede toplanmış tören sırasında şiir okunuyordur,müdürün kafasına kuş sıçar bütün okulun önünde,herkes yarılır. aynı müdürün tuvalette öğrencilerden topladığı sigaraları elinde tutraken birden dalıp bahçenin ortasında herkesin önünde sigaraların birini tüttürüp içmeye başlaması. bi iki hafta önce istiklal marşı için toplanılmıştır bahçede,müdür kesilmeyen yüyksek kuş seslerinin doğal olmadığına kara verir,çıkmayacağız herkesi arayacam,demesi,sonra hocaların birinin 1-1,5 m'lik farkı boşverip camdan okulun tersaına atlaması,sonra orda kuş yuvası volduğunu farketmesi,sonra orda mahsur kalması,ne kopmuştuk,hoca istiklala marşınca orda ayakta bekledi.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Öne çıkan mesajlar