Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 O bilezikler afrika'da ki dramaya bir son vermek için bağış amacı ile piyasaya sürüldü. Bizim gençlik ise herkes sarısını takıyor ben de beyaz takayım dikkat çekeyim ortamlara akayım derdinde. ya sabır[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Head, 01 Ağustos 2005 21:03 tarihinde demiş ki: 500 bin'e satıyolar eminönüde , çakmasını yaptılar. trye gelmesi hata her şey gibi oda piç oalcak:)[signature][hline]önce Allah sonra yallah
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bizim okuldaki bi tip toptan getirip satiyordu (Gercegini bide) guzeldi ama almadim:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eminönü'den almak bişey ifade etmiyor. yardım amaçlı bi olay. bu olayın öncüsü lance armstrong mu sarı olanlarla?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 evet en önce sarı olanlar çıkmıştı, daha sonra pembe (göğüs kanseri), beyaz (yoksullukla mücadele), siyah (aids), siyah-beyaz (ırkçılıkla mücadele) vb. çıktı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Nike mağazalarından alabilirsiniz[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 02 Ağustos 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nike livestrong satiyo,lance armsotrongun kanserle mucadele vakfinin,sari olanlari...[signature][hline]
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayır ben aldım içice geçmiş siyah ve beyaz bileklik satıo nike.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 sadece live8 ifade eden yokmu? duz beyaz...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: XaeroFarb, 02 Ağustos 2005 13:11 tarihinde demiş ki: hayır ben aldım içice geçmiş siyah ve beyaz bileklik satıo nike. o irkciliga karsi olan...[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar