casher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Adamın str 100 dex 100 kılosu 110 cıvarı oldugu halde stam ole bı hızlı gıdıorkı bneım oynadıgım serverlarda 400kılo musun gıbı gıdıo bunu nasıl dengelerım yazarsanız sevınırım [Bu mesaj Baggio tarafından 03 July 2003 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 sphere.ini aç STAMINALOSSATWEIGHT=100 RUNNINGPENALTY=0 yap eğer ince ayar yapmak istersen açıklayayım ikisini de... ikisinde de 0-100 arası ayar koyacaksın staminalossatweight ne kadar yüksek olursa o kadar rahat yürünür diğeri de koşarkenki penaltı işte... onu da ne kadar düşürürsen yine o kadar rahat koşarsın[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Çok teşekkürler birde şeyi soracagım eger sızde varsa ben scrıpt sıtesıne gıremıorum eger rıca etsem buraya scrıptını fln koysanız su oyuncu baslama tasının ben gıreıblsem keske nereye ne yapcagımı bılmıorum sole kopy paste yapsanız bı sakıncası olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bana mesaj atacaksaniz topic ile degil ozel mesaj ile atin, ama ozel mesaj da atmayin ki hem insanlar yararlansin hem de daha fazla insan yardim etsin (hem de ugrastirmayin beni ehe, nette son rahat gunlerim). Demek ki neymis; duzgun subject ve mesajlarla soru soruyoruz.. Editledim subjecti ve mesaji. sphere.ini'de stamina ayarlari vardi, daha once de sorulmustu, aratirsan bulursun. Degerlerini hatirlamiyorum simdi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 STAMINALOSSATWEIGHT=120 RUNNINGPENALTY=60 Ideali boyleydi sanirim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Demek son günlerin özlicez seni Baggio Arada uğra forumlara :)[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
casher Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Abow baggio editlendim :=) baggio bana su Char baslangıc scrptını bı copy paste ayapr msıın gıremıorum lutfen scrıpts sayfasına gıremıorum o laızm bı nası yapcamı fln yazarsan sevınırım bak sevindirik oldum bile :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar