Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çeşmede ilginçlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
havaya tükürmüştüm o dur o...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Mesaj tarihi:
hmmm tamam o zaman
[gereksiz msglar icin ozellikle teşşekürler bende bundan sonra herşeyi okumadan ya da okuyip herşeye saçma şeyler yazmassam *o kedi şeyetsin seni*]
Mesaj tarihi:
said:
Werb, 01 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
hmmm tamam o zaman
[gereksiz msglar icin ozellikle teşşekürler bende bundan sonra herşeyi okumadan ya da okuyip herşeye saçma şeyler yazmassam *o kedi şeyetsin seni*]
Burada çok ciddi bir ortamda mıyız?? Herkez her şeye aşırı ciddi bir biçimde cevap yazarsa ne eğlencesi kalacak forumun ?[signature][hline]S b N N
b
N
N

:horace: :horace:
Mesaj tarihi:
said:
Werb, 01 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
hmmm tamam o zaman

Bi kere dünden beri n tane topik açıldı o konuda, sağolun izmir'in metooorlarının raporunu bol bol aldık. Yani, okumamış değilim, aşırı okumuş durumdayım. Ayrıca "çeşme'de ilginçlik", "londra'da hoşluk", "kuala lumpur'da gıcıklık" gibi başlıklar görürsem geyik yapasım gelir, o da yarı konu.
O son cümle hiç yakışmadı, açıkçası ağzımı bozup buraya yığınla şey yazardım ama neyse...[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
Biri daha delirdi, sıradakini getirin...
Eee, İzmir'de daha daha neler var, Hatay'da kuş, Bornova'da güneş, Buca'da da uçak görülmüş galiba, doğru mudur, teyit edebilir misiniz?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
said:
Werb, 01 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki:
dün gece saat 01:00 sularında çeşme - altınkum taraflarında 2 3 arkadaş yıldızları seyir ederken bir anda birşey oldu [yıldızlar kayıyordu surekli evet hergece oldugu gibi] bi anda bir çizgi şeklinde [havai fişek misali ancak yatay şekilde] alev rengi birşey parladı ve etraf bir anda sanki gündüzmüş gibi aydınlandı ve o alevden çizgi 3 5 saniye kaldı ve arından yavaşca silindi tepemizde gercekten cok hoş birgörüntüydü ancak ne oldugunu anlıyamadık benim gördüğüm şey sanki bir jet ucagının bir anda köklemesi gibi birşeydi :) tabii böyle birşey mumkunmu bilmiyorum kimisine göre ise o bir meteordu sizce neydi gören oldumu ? başka yerde rastlıyan oldumu??...

Bnde geçen yaz tatilinde görmştm(italya da) aynı şeyi.Böle yıldız kayması gibi gitti arkadn izi kalmştı.Ama ne olduunu çözememştk:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
ne de kıymetli varlıklarsınız.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor...
Hasan Mezarcı
Mesaj tarihi:
Büyük bi İhtimalla Ufoydu.Çünkü Michael Jackson Uzaylılar için Havaalanı Yaptırıyomuş Nevada Çölüne.Belki de ona teşekküre gelmişlerdir.Ya da uzaylılara cinsel taciz yaptığı gerekçesiyle dava açmaya gelmişlerdir!!!
Uhhh amma uçtum he:)[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Mesaj tarihi:
bunula alakalı sanırım.
said:
Nethaber yazmış ki;
Manisa'da yine UFO iddiası: Uzmanlar 'Çok büyük bir göktaşının geçişi izlendi, yanlış algılandı' diyor

Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde bazı vatandaşlar, "Tanımlanamayan Gök Cismi-Unidentified Flying Object-UFO" gördüklerini iddia ettiler.
(1 Ağustos 2005 Pazartesi)
[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Mesaj tarihi:
Uçak Falan Olabilir[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 01 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki:
Çünkü Ben naklen gördüm tam dağlara bakıyordum ne kadar karanlık diye ..

ben banttan izledim gerçekten meteor..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Mesaj tarihi:
said:
KereM, 02 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Büyük bi İhtimalla Ufoydu.Çünkü Michael Jackson Uzaylılar için Havaalanı Yaptırıyomuş Nevada Çölüne.Belki de ona teşekküre gelmişlerdir.Ya da uzaylılara cinsel taciz yaptığı gerekçesiyle dava açmaya gelmişlerdir!!!
Uhhh amma uçtum he:)

puhah katılıyorum....[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
said:
crimS0n, 01 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
alkoldür alkol :)

ahah[signature][hline]Anubis
Çok bomba bir şekilde geliyoruz..

Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.

Mesaj tarihi:
said:
Janitschar, 01 Ağustos 2005 14:45 tarihinde demiş ki:
Ufodur bence :)

Bence bi pati ekibi toplayalimda olayi arastirmaya gidelim :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
  • Yeni Oluştur...