SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Amerikanın işi bunlar hep .[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 havaya tükürmüştüm o dur o...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kedidir kedi...[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 hmmm tamam o zaman [gereksiz msglar icin ozellikle teşşekürler bende bundan sonra herşeyi okumadan ya da okuyip herşeye saçma şeyler yazmassam *o kedi şeyetsin seni*]
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Açık açık yazsana , ne etsin beni o kedi?![signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Werb, 01 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hmmm tamam o zaman [gereksiz msglar icin ozellikle teşşekürler bende bundan sonra herşeyi okumadan ya da okuyip herşeye saçma şeyler yazmassam *o kedi şeyetsin seni*] Burada çok ciddi bir ortamda mıyız?? Herkez her şeye aşırı ciddi bir biçimde cevap yazarsa ne eğlencesi kalacak forumun ?[signature][hline]S b N N b N N :horace: :horace:
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Werb, 01 Ağustos 2005 19:37 tarihinde demiş ki: hmmm tamam o zaman [gereksiz msglar icin ozellikle teşşekürler bende bundan sonra herşeyi okumadan ya da okuyip herşeye saçma şeyler yazmassam *o kedi şeyetsin seni*] Bi kere dünden beri n tane topik açıldı o konuda, sağolun izmir'in metooorlarının raporunu bol bol aldık. Yani, okumamış değilim, aşırı okumuş durumdayım. Ayrıca "çeşme'de ilginçlik", "londra'da hoşluk", "kuala lumpur'da gıcıklık" gibi başlıklar görürsem geyik yapasım gelir, o da yarı konu. O son cümle hiç yakışmadı, açıkçası ağzımı bozup buraya yığınla şey yazardım ama neyse...[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Werb Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ei işte mutlu olun benı kıskırtan kedidir kedi bende bundan sonra boleyım
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 garip... hanı ankarada nukleer testlerle ılgılı bı topıc wardı.belkı sızın ordan fırlatmıslardır uca uca ankaraya , ordada patlamıstır
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Biri daha delirdi, sıradakini getirin... Eee, İzmir'de daha daha neler var, Hatay'da kuş, Bornova'da güneş, Buca'da da uçak görülmüş galiba, doğru mudur, teyit edebilir misiniz?[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Werb, 01 Ağustos 2005 14:43 tarihinde demiş ki: dün gece saat 01:00 sularında çeşme - altınkum taraflarında 2 3 arkadaş yıldızları seyir ederken bir anda birşey oldu [yıldızlar kayıyordu surekli evet hergece oldugu gibi] bi anda bir çizgi şeklinde [havai fişek misali ancak yatay şekilde] alev rengi birşey parladı ve etraf bir anda sanki gündüzmüş gibi aydınlandı ve o alevden çizgi 3 5 saniye kaldı ve arından yavaşca silindi tepemizde gercekten cok hoş birgörüntüydü ancak ne oldugunu anlıyamadık benim gördüğüm şey sanki bir jet ucagının bir anda köklemesi gibi birşeydi :) tabii böyle birşey mumkunmu bilmiyorum kimisine göre ise o bir meteordu sizce neydi gören oldumu ? başka yerde rastlıyan oldumu??... Bnde geçen yaz tatilinde görmştm(italya da) aynı şeyi.Böle yıldız kayması gibi gitti arkadn izi kalmştı.Ama ne olduunu çözememştk:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
armra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ne de kıymetli varlıklarsınız.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
KereM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Büyük bi İhtimalla Ufoydu.Çünkü Michael Jackson Uzaylılar için Havaalanı Yaptırıyomuş Nevada Çölüne.Belki de ona teşekküre gelmişlerdir.Ya da uzaylılara cinsel taciz yaptığı gerekçesiyle dava açmaya gelmişlerdir!!! Uhhh amma uçtum he:)[signature][hline]Senin Gördüğün Yanağımdan Süzülenler,Asıl İçimde,içimde Yüzdüğüm Bir Deniz Var...
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bunula alakalı sanırım. said: Nethaber yazmış ki; Manisa'da yine UFO iddiası: Uzmanlar 'Çok büyük bir göktaşının geçişi izlendi, yanlış algılandı' diyor Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'nde bazı vatandaşlar, "Tanımlanamayan Gök Cismi-Unidentified Flying Object-UFO" gördüklerini iddia ettiler. (1 Ağustos 2005 Pazartesi)[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kaymıs ya otaraflara bişiler herkez bahsedip duruyo. Alo show tivi ...[signature][hline]SupeRock
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Uçak Falan Olabilir[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ölüyoruz ?! Bende çeşmede yaşıyorum daha bi göremedim öyle birşey.Ha birde altınkum'un travestileri ünlüdür :D ne zaman gitsem travesti dolu
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: RaVena, 01 Ağustos 2005 15:08 tarihinde demiş ki: Çünkü Ben naklen gördüm tam dağlara bakıyordum ne kadar karanlık diye .. ben banttan izledim gerçekten meteor..[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ... çok uzaklardan onun sesini duyarken.... sana huzur veren gelir mi seslenirsen? sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen..... ağla ağla ağla...
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: KereM, 02 Ağustos 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Büyük bi İhtimalla Ufoydu.Çünkü Michael Jackson Uzaylılar için Havaalanı Yaptırıyomuş Nevada Çölüne.Belki de ona teşekküre gelmişlerdir.Ya da uzaylılara cinsel taciz yaptığı gerekçesiyle dava açmaya gelmişlerdir!!! Uhhh amma uçtum he:) puhah katılıyorum....[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: crimS0n, 01 Ağustos 2005 14:52 tarihinde demiş ki: alkoldür alkol :) ahah[signature][hline]Anubis Çok bomba bir şekilde geliyoruz.. Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Wanqhinox Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Janitschar, 01 Ağustos 2005 14:45 tarihinde demiş ki: Ufodur bence :) Bence bi pati ekibi toplayalimda olayi arastirmaya gidelim :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Uodan Sakinalim Baslamaya Çalisanlari Uyaralim
Öne çıkan mesajlar