LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bir Steven Spielberg yapımı ve 50 milyon dolar bütçeli yeni dizi. Her bölümünü başka bir yönetmen çekmiş. Yılın en büyük yapımlarından biri olduğu söyleniyor. Zaten Band of Brothers ve Taken'ın başarısından sonra Spielberg'ün üçüncü dizisininde aynı kalitede olacağını düşünüyorum. Dizi Ağustos ayında her pazar saat 21:00'de yayınlanacak. Idolüm Spielberg'den muhteşem bir seri daha geliyor gibi.. said: 19. yüzyılda Amerika. Uçsuz bucaksız topraklarıyla yeni bir kıta, yeni bir dünya. Bir tarafta büyük umutlarla Amerika’ya göçen eski kıta sakinleri, diğer tarafta bu toprakların asıl sahipleri; yerli Amerikalılar ya da yaygın adlarıyla kızılderililer. Önceleri sadece Amerika’nın doğu yakasına, başlıca Virginia ve çevresine yerleşmiş beyaz adamlar 1820’li yıllardan itibaren yeni umutların peşinde batıya, California adı verilen verimli topraklara hareket etmeye başlar. Bu yeni göç kaçınılmaz olarak beyazlarla yerlilerin karşı karşıya gelmesine yol açacaktır. Tarihin en büyük çatışmalarından biri, uzun ve sancılı bir süreç başlayacaktır. Into the West, bu toprakların nasıl kazanıldığının (ya da kaybedildiğinin), Amerika’nın nasıl parçalandığının gerçek öyküsüdür. Yapımcılığını Steven Spielberg’in üstlendiği Into the West, her birini ayrı bir yönetmenin çektiği 2 saatlik 6 bölümden oluşan epik bir dizi. Beyaz Adam’ın Batı Amerika’ya yerleşimi, Amerikan yerlilerinin bu değişimden etkilenişi ve bölgenin 1825 ile 1890 yılları arasındaki gelişimini konu ediyor. Into the West Amerikan tarihindeki en dramatik dönemi, yerlilerin yavaş yavaş topraklarından atılmalarını iki tarafın da bakış açısından başarıyla resmediyor. Bütçesi 50 milyon doları aşan Into the West’in çekim sürecinde, yaşayan Amerikan yerlileri hem danışman hem de oyuncu olarak kullanıldı. ABD’de ilk bölümü 10 Haziran’da yayınlanan dizi, yılın en iddialı TV yapımı. kaynak: CNBC-e[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kaçırmamaya gayret edeceğim yayınların başında geliyor.[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN para!!! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende yazcaktım uzun zamandır ama üşendim hep .P[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 işten zaman bulursam izleyecem de her bölümü niye farklı yönetmen çeker ki ?! ben dizide istikrar ararım kardeşim, umarım yanılırım ama her bölümün sonunda insanda farklı garip bi tat bırakmamalı bence.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 süper ua tekrarlarını ancak izleye bilecegim....[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bir veya birçok Steven Spielberg yapımını sevmediğim ancak kızılderilileri sevdiğim için izleyebileceğim film oluyor kendisi. Ama ben yinede çok umutlu değilim. Bence bu konuyu alejandro amenabar (ispanyol olmasına rağmen) veya Martin Scorsese hazırlamalıydı. Monolog: İçses-Peki bundan sanane Verbatim V-Ama ben düşünmüştüm kü... İçses-Dağın haberi var mı Verbatim... V-Ama ama hıghn!^+ İçses- Peki. V-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 taken eğer şaheser se bende wonderım peah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar