LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok saol ehe. ben bi gaza gelip 7 9 ve 10'da açtım. sonra başa çıkalamayacağını anladım. 9 ve 10'u sildim, şimdi sadece 7'de ben ve sömürgelerimle birlikte takılıyorum. başkasınınkini oynamak da kötü olur ayrıca, zaten oyunun tek zevk veren yanı geliştiğini görebilmek ehoe, ondan da mahrum kalmayayım.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu arada lethe, ben ilk soru derken sunu kastetmistim; yanlış anlamışsın: "beyler, bi somurge kurmustum, 76 alan cikti, ben de ayrildim gezegenden. oradaki astreoid bolgesi gecti. ben oraya tekrar kursam, ayni alan sayisi mi cikar yoksa yeniden randomize edilir mi?"[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Asteroid tarlasi gectikten sonra random olarak tekrar bir alan cikiyor. Benim 67 alanli bir kolonim vardi tabi hemen terk ettim sonra tekrar aldim 90 gibi birsey cikmisti. Lethe kesinlikle dogru soyluyor. Deut komuta gemisini cikincaya kadar lazim ondan sonra pek gerek kalmiyor harciyamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 yahu ben bu kolonilerin random'ına koyim ama. zar zor deutum birikiyor. son şu ana kadar 6 koloniye çıktım, 2 tane kaldı. ve galiba 5 tane gemi boşa gitti. en son girdiğim 36 filan çıktı, kafayı yedim artık. anam ağladı yahu, artık araştırma yapmak istiyorum adamakıllı, deutların hepsi koloni gemisi kurmaya gidiyor. bi de yeni sömürgelerde daha hızlı maden yapılsın diye robot fabrikası yapmaya. ayrıca deut araştırmalar için gerekmeyecek mi? yani sonu olmayan araştırmalar var, silah tekniği gibi, bunları oyun boyunca yapacaksam, bu deut da gerekmeyecek mi? özellikle hep böyle katlanarak gidiyorsa araştırmalar, ileriki kademelerde astronomik rakamlara yükselmeyecek mi deut ihtiyacı?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 e haklısın araştırma yapacaksın.. herkes en fazla muhrip / ölüm yıldızı yapar olayı araştırmalar belirler "sonunda" fakat deut hem cok enerji yer.. hem harcıyamassın.. senin 50k deut isteyen bir arastırma icin kafadan 100k metal yada kristali de gozden cıkarman gerekmekte..misal gemilerini hızlandırmak bi yerden sonra sacma.. hic ugrasma... 5 dakka once saldırıyolar sadece.. silah > zırh > kalkan diyeiblirz yane :P ayrıyetten canlı kanıt olarak kendimi göstereyim :).. kristal deut kas dediler.. millet kristalimi deutumu sömürüyo metal diye ıkınıyorum bende.. grrr bu arada ordunu karışık yapıyorsun dimi?.. hani adamlar sırf komuta gemisi ile saldırıyolarsa sana söyle bi 500 fln hafif avcı yap baya oyalar onları :) (çok mu kopuk yazıyorum... :P) ayrıcaaaaa: 9 sömürgeniz olmadan şunu begendim bunu begenmedim yapmayın arkadaslar.. bekleyin yerler sizde kalır bişi kaybetmezsnizi.. benim somurge ile ana gezegen arası 7 saat ya :( [Bu mesaj LethE tarafından 30 Haziran 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehoeo, bi herif bana taktı zaten. deli etti. ayrıca filom filan yok daha. 2500puanım var ama daha 1 tane hafif avcı bastım heralde. bir tek küçük nakliyeler var bi sürü. bu takan adam olmasa bana cok pasalar gibi olacaktım ama her allahın günü tüm sömürgelerime ve ana gezegenime 2ser kere giriyor, para birikmiyor, küçük nakliyelerim patlıyor; elim kolum bağlı duruyorum öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evren 7 deyim 30 kru var millete sarıp duruom filosuz olur mu?[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 pasif oynuyorum yahu napim, 8 somurgemi de attım, 6 tanesinde lvl 15i geçti madenler, 2 tanesi yeni daha. bir geliştireyim hepsini 20'ye kadar, ondan sonra bakarız filo işine.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 öyle olmaz o iş adama mesaj atıcaksın.. ayrıca sakın "sıktın artık yeter yahu ne yapsam patlatıyosun" deme ı harfi olmadıgı için i ile yazıyosun küfür sanıyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 eıuheuheu :):)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 yeni bir soru: bu nanit fabrikası ne işime yarayacak? yani o kadar kasıp bi nanit dikecem, ama o dikilene kadar zaten kuracağım binayı kurmus olurum. ne icin ki bu? hayır tersaneden cıkan seyleri de hızlandıracak mı bu meret, nedir ne değildir?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 hepsini hızlandırıyo diye biliyorum.. oyuna başladıgım hızla devam edebilseydim şimödiye vardı :(. başka bi konuda yapan biri vardı anlatsın bavkalım ne işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 abicim şimdi komuta 1,30 da çıkıo diyelim yarı yarıya duştu bak. ayrıca sanırım nanitin kademeleri var 1.de %50 hızlandırıo 2.de %65 ...[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 nanitin iyi yanı Hem binaların hem gemilerin hızını arttırması.. yoksa tersane yapar gemileri daha hızlı cıkarırsın ztn.. ztn nanit yaptıktan sonra robot fabrikalarını da yıkıp madene çevirmek alzım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Komuta gemileri 3 saatte çıkıyor. Eğer nanit yaparsanız 30 dk ye dusuyor diye duydum daha nanit im yok Bu arada filo da çok onemli oyunda. Gelişmekte filan loot olayı sayesinde cok daha hızlı gelişebiliyorsunuz. Bende 70 komuta war yetmio aslına bakarsanız. 300 komutayla saldıran manyaklar war :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 komuta 3 saatte çıkyıor evet. tersaneyi bir daha arttır 2 saat 40 dakika oluyor.. pek yaramıyor aslında.. bu arada farkettim solar uydu abanıcaksan deut madnei lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 nanit fabrikası sadece kuruldugu gezegeni etkiliyor degil mi?[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bir de şey farkettim şimdi. birisi saldırınca, karşısındakinin madenlerinin en fazla yarısını mı alabiliyor? böyle bir şey mi vardır, aydınlatınız şahsımı.[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 her bina sadece kurulduğu gezegeni etkiler.. evet kaynakları nyarısından fazlasını alamazsın.. yani adamın 100k 90k 30k madeni varsa.. 50k 45k 15k .4 BN gerisini de gemiler taşır şeklinde hesaplayabilirsin..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 2.24 e dusurdum komutanın süreyi de. abi muhrip ne kasış bi olaydır ya hiperuzay iticisinin 1 tane gelişmesi kaldı ölüm ya yani çok abartmışlar :) bakalım zorla yapcaz Bu arada Lethe sen kaçıncı evrendesin? [signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi [Bu mesaj bravecik tarafından 05 Temmuz 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 1-2-3-7 deyim.. ama öylesine oynuyorum artık.. bi sömürgeyi lv5 madenlemem 1 hafta sürüyo :P (gunde 2 kere login olunca).. ztn sıkıldım millet pump yapıp geliyo.. 3 gün geç bşaladım 7 ye... süper hızlı gititm geldim gittim geldim.. ben impuls lvl 3 ü yaparken adam bana 22 kurvazörle daldı.. başladım pumpa küfretmeye.. ztn boşbi yer bulayım 7 sömürge ardarda alıp isimlerden yazı yazıcam..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bende bir çk evrende oynuyorum.. 1 hafta ara verdim 2,4,6 ya sıçmışlar geride 1 ile 7 kaldı. 1 de iddalı diilim de 7 de adam akıllı kasacam yani ne bilem zevkli.. oyun 1.si daldı bana 5 gün once filoyu kaçırdım sıyırdım. 1 hafta boyunca hiper uzay iticisine 3 e çıkarmadım sadece savunma yaptım ana gezegende 30 gaus topu var.. iticiyi şimdi 3 yapam da komuta kasam hadi eyw..[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pump ne yauw[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 multi yani.. başka accountlarla kendi accountuna madne yolluyolar.. 30 gauss topun varsa parana yazık etmişin..o kaynağa iticinin kralını yapardın :)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadox Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 2. evrende oynuyordum 1 ay once birakmistim. simdi tekrar 11. evrende basladim suan 9. sıradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar