schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Evet heyecanli bir yaris bizi bekliyor, saat 15:00'da CNN Turk kanalinda canli yayinlanacak yarisin siralama turlari dun yapildi. Michael Schumacher bu sezonki ilk pole positionunu almis oldu. [hline] Siralamayi ayni sekilde vermek istiyorum(CNN Turk) 1 Michael Schumacher, Ferrari, 1:19.882 2 Juan Pablo Montoya, McLaren, 1:20.779 3 Jarno Trulli, Toyota, 1:20.839 4 Kimi Raikkonen, McLaren, 1:20.891 5 Ralf Schumacher, Toyota, 1:20.964 6 Fernando Alonso, Renault, 1:21.141 7 Rubens Barrichello, Ferrari, 1:21.158 8 Jenson Button, BAR, 1:21.302 9 Giancarlo Fisichella, Renault, 1:21.333 10 Takuma Sato, BAR, 1:21.787 11 Christian Klien, Red Bull, 1:21.937 12 Nick Heidfeld, Williams, 1:22.087 13 David Coulthard, Red Bull, 1:22.279 14 Felipe Massa, Sauber, 1.22.565 15 Jacques Villeneuve, Sauber, 1:22.866 16 Mark Webber, Williams, 1:23.495 17 Christijan Albers, Minardi, 1:24.443 18 Narain Karthikeyan, Jordan, 1:25.057 19 Robert Doornbos, Minardi, 1:25.484 20 Tiago Monteiro, Jordan, zaman yok [hline] Yani bugunku yarista ilk 10 pilotun siralamasi soyle olacak. Michael ..............Juan Jarno ..............Kimi Ralf ..............Alonso Rubens ..............Button Fisicella ..............Sato [hline] Ancak cuma gunu yapilan antreman turlarina bakacak olursak mclarendan Alexander Wurz ve Toyotodan Zonta'nin dereceleri gayet iyi gozukuyor. Antreman turlari dereceleri ancak garip olan bu iki plotta takimlarinin yarisan ilk iki pilotu icinde degil.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 şumi pole pozisyonda pek bırakmaz favorim bugün[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bana kimi'nin derecesi cok fazla geldi bence aldiklari yakitlar cok farkli shumi bence az yakit almis ve 3 pitstop yapmayi dusunuyor. Kimi'de bence cok yakit almis gene 2 Pitstop yapmayi dusunuyor olabilir.[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Oha Redbull dağıldı. Aynı viraj İlk tur ilk dönüş Klein Takla attı ve yarış dışı. Aynı viraj İkinci tur ilk dönül Coulthard çarpıyor spin atarak yarış dışı. Alonso nun ve Barichello nun kanatlarının kırılması çok fazla zaman kaybettirdi. Sanırım Schumi alır bu yarışı Alonso ile aradaki fark 44 saniye...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Harikasın MClaren harikasın raikonen......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1-Raikonen 2-Schumi 3-Ralf ahh be ferrari ah be reno :([signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 olay budur diyorum baska birsey demiyorum Raikkonen Rulaz bakalim aciklamalari bekliyorum ne diyecekler[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 adam sampanyasini bile patlatmadi ya bu kadar mi sevinmez bir adam insanlarin 10 dakka duramadigi pistte 1 saat 15 dakika kaliyorsun 1 oluyorsun bir sampanya bile patlatmiyorsun. hayret bide uzuldu adam montoya bitiremedi diye cik cik cik[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya cnn Turk un sitesinde birsey dikkatimi cekti adamlar raikkonenin resmini koyup altinada "Raikkonen Macaristan'da rahat şekilde birinci sırayı aldı" maytap mi geciyor bu adamlar, raikkonen schumacherden kurtulmak icin ikinci pitstopta kicthini yirtti. ayrica adamlar yarisi izlemeden haber yapiyor gibime geliyor cunku; "Sürücüler klasmanı lider Fernando Alonso, startta Christina** Klien'in takla attığı kazaya karıştı ve ön kanadı kopunca henüz ilk turda pit stop yapmak zorunda kaldı." yazmislar, ki bu dogru degil alonso zaten klien den ondeydi nasil karisabilir kazaya alonso fren kullanmayi sevmediginden dolayi kaybetti kanadini ve onun yuzunden coulthard bir tekerlegini kaybetti. **Christina: Christian olacakti o, adamlar yanlislik yapmis heralde yazarken. yani ben yazmadim bunu (copy/paste) [hline] ilgili sayfa: http://www.cnnturk.com.tr/SPOR/FORMULA1/haber_detay.asp?PID=511&HID=1&haberID=114567[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Michael Shoemaker gene lastik+aerodinamik pakete karşı yarıştı. Hockenheim'a göre gene iyi dayandı. Arabanın aerodinamik yapısı bu kurallara uygun deil o yüzden lastiklere çok yük binio. Hem lastikler aşınıo hemde viraj çıkışında araba tutunamıo. Jean Todd bile demiş sorunu bulamadığımız için çözemioruz diye. Coulthard yıkıldı ya. Arabadan indi hemen yola koştu, parçaları topladı başkası aynı şeyi yaşamasın diye. Sonra arabanın kaldırılmasına yardım etti.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: schaker777, 01 Ağustos 2005 11:04 tarihinde demiş ki: ya cnn Turk un sitesinde birsey dikkatimi cekti adamlar raikkonenin resmini koyup altinada "Raikkonen Macaristan'da rahat şekilde birinci sırayı aldı" maytap mi geciyor bu adamlar, raikkonen schumacherden kurtulmak icin ikinci pitstopta kicthini yirtti. ayrica adamlar yarisi izlemeden haber yapiyor gibime geliyor cunku; "Sürücüler klasmanı lider Fernando Alonso, startta Christina** Klien'in takla attığı kazaya karıştı ve ön kanadı kopunca henüz ilk turda pit stop yapmak zorunda kaldı." yazmislar, ki bu dogru degil alonso zaten klien den ondeydi nasil karisabilir kazaya alonso fren kullanmayi sevmediginden dolayi kaybetti kanadini ve onun yuzunden coulthard bir tekerlegini kaybetti. **Christina: Christian olacakti o, adamlar yanlislik yapmis heralde yazarken. yani ben yazmadim bunu (copy/paste) [hline] ilgili sayfa: http://www.cnnturk.com.tr/SPOR/FORMULA1/haber_detay.asp?PID=511&HID=1&haberID=114567 ona bakaarsan trulli nin arkasına hangi pilot gecse, bu nası olsa yol vermez, yawasça da tur atar diye pite giriyolar..Yani bu trulli den korktukları anlamına mı geliyo?Saçmasapan laf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 gokhan ben burda senin neyden bahsettigini anlayamadim?[signature][hline]Fcuk The Rest Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar