Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 parmağımızı ya da herhangi bir eklemimizi çıtlattığımızda çıkan ses nerden gelir bilen var mı? tahmin değil de kesin bilgi sahibi olan arkadaş varsa rica ediyorum iddia var işin ucunda :)
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eklemlerinin arasındaki sıvı içinde çeşitli gaz birikimleri oluyo böyle küçük tüpler gibi. işte onlar patlayınca o ses çıkyıor. bu yaptığın olayda eklemin esneklğini bozuyor. yani zararlı...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia... [Bu mesaj khas tarafından 01 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eklemlerdeki hava diyorlar kemiklerin gerilip birbirine vurması diyorlar ama bilmiyorum bende sırf parmaklarımı değil vücutumdaki bütün eklemlerim çıtlıyor benim. (hatta dizlerimi yanlarına vurarak çıtlatıyorum çok garip bi his) en çok ise ayak baş parmaam çıtlıyor ardı ardına 20-30 defa falan. sorun var benim eklemlerde:) ağrıkesici almadım bak bugün yürürken falan ağrıdan yamuluyorum[signature][hline]kedi
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kuzenim ameliyat oludu bu parmak çıtlatma olayından..çıtlatmayın oranızı buranızı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok kötü bir şey bu ya. ben de eskiden laylaylom çıtlatırdım, öğreninde çıtlatamaz oldum, midem kalkıyo. eklemlerin birbirlerini kazımadan hareket etmesini sağlayan sıvılar var aralarında, normal şartlarda kolayca buharlaşan sıvılar bunlar ve siz de parmağınızı çıtlatırken, bu eklemi aralıyorsunuz, içindeki sıvı gaz oluyor aniden ve genleşmenin etkisiyle o ses çıkıyor. siz de oradaki sıvı azaldığı için oluşmuş olan basınç farkından dolayı oohhyşşş diyosunuz. fakat ya ilerledikçe bu sıvı azalmaya başlıyor, nitekim babaannemin her sene yaptırdığı gibi (diz kapağından hem de, inanılmaz iğrenç bir şey) eklemlerinizin arasından iğne ile yapay sıvı şırınga etmek zorunda kalıyorsunuz. ben bi balkondan atlayıp geleyim, midem kalktı, ıyk.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 valla ben kafamı bile çıtlatıyom :D bigün ölcem die korkuyom onu yaparken ama çok zararlı bişey.. 2 dakkalık rahatlama oluyo hoş oluyo :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: khas, 01 Ağustos 2005 12:35 tarihinde demiş ki: eklemlerinin arasındaki sıvı içinde çeşitli gaz birikimleri oluyo böyle küçük tüpler gibi. işte onlar patlayınca o ses çıkyıor. bu yaptığın olayda eklemin esneklğini bozuyor. yani zararlı... dur dur bi adı vardı onun neydi yaw...ha kapsül kapsül o kapsüllerin patlaması sonucu çıtlıyordu.[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bide kireçlenme var bende var oğlu var tansiyon var geçici körlük var 6,45 göz var erken yaşlandım lan[signature][hline]kedi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yakıcı bünye olmak kolay değil tabi...=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: montezaus, 01 Ağustos 2005 12:39 tarihinde demiş ki: çok kötü bir şey bu ya. ben de eskiden laylaylom çıtlatırdım, öğreninde çıtlatamaz oldum, midem kalkıyo. eklemlerin birbirlerini kazımadan hareket etmesini sağlayan sıvılar var aralarında, normal şartlarda kolayca buharlaşan sıvılar bunlar ve siz de parmağınızı çıtlatırken, bu eklemi aralıyorsunuz, içindeki sıvı gaz oluyor aniden ve genleşmenin etkisiyle o ses çıkıyor. siz de oradaki sıvı azaldığı için oluşmuş olan basınç farkından dolayı oohhyşşş diyosunuz. fakat ya ilerledikçe bu sıvı azalmaya başlıyor, nitekim babaannemin her sene yaptırdığı gibi (diz kapağından hem de, inanılmaz iğrenç bir şey) eklemlerinizin arasından iğne ile yapay sıvı şırınga etmek zorunda kalıyorsunuz. ben bi balkondan atlayıp geleyim, midem kalktı, ıyk. ıyk o ne be böghhh[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Chemical, 01 Ağustos 2005 12:42 tarihinde demiş ki: 6,45 göz var erken yaşlandım lan 6,45 ne var abi merak ettim bende 4,75 miyop varda(yani geçen sene vardı artmamıştır inşallah)[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Chemical, 01 Ağustos 2005 12:42 tarihinde demiş ki: bide kireçlenme var bende var oğlu var tansiyon var geçici körlük var 6,45 göz var erken yaşlandım lan oha chem cyborg olucan lan :-)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: montezaus, 01 Ağustos 2005 12:39 tarihinde demiş ki: çok kötü bir şey bu ya. ben de eskiden laylaylom çıtlatırdım, öğreninde çıtlatamaz oldum, midem kalkıyo. eklemlerin birbirlerini kazımadan hareket etmesini sağlayan sıvılar var aralarında, normal şartlarda kolayca buharlaşan sıvılar bunlar ve siz de parmağınızı çıtlatırken, bu eklemi aralıyorsunuz, içindeki sıvı gaz oluyor aniden ve genleşmenin etkisiyle o ses çıkıyor. siz de oradaki sıvı azaldığı için oluşmuş olan basınç farkından dolayı oohhyşşş diyosunuz. fakat ya ilerledikçe bu sıvı azalmaya başlıyor, nitekim babaannemin her sene yaptırdığı gibi (diz kapağından hem de, inanılmaz iğrenç bir şey) eklemlerinizin arasından iğne ile yapay sıvı şırınga etmek zorunda kalıyorsunuz. ben bi balkondan atlayıp geleyim, midem kalktı, ıyk. harbi benim de için bi hoş oldu şimdi. bi daha çıtlatmam artık aklıma gelir anlattığın ıygg
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bendede her türlü hastalık varya daha 18 imde 80 yaşındaki dedeler gibi oldum, Kireçlenme var ,parmak şıklatma var,var oglu var ama bunları yapmamısız sebebide bir nevi sıkılmak,hayattan bunalmak bence bir şekilde stres atıyoruz galiba.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yuh lan ben sırt kemiklerim+omurgamı kütletebiliyorum?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kötü ve zararlı bişi bende yapıyorum.. Artık yapmamaya çalışacam :) Nihahaha..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu gördüm hemen çıtlattım. ama zararlı olduğunu biliyorum.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: RamsesII, 01 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: yuh lan ben sırt kemiklerim+omurgamı kütletebiliyorum? ay evet bende de oluyo o yeter artık çıtlatma kıtlatma yok... :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: RamsesII, 01 Ağustos 2005 12:47 tarihinde demiş ki: yuh lan ben sırt kemiklerim+omurgamı kütletebiliyorum? kireçlenme diyoruz biz ona halk arasında :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 uzak göremiyom işte bide hipermetrop mudur + şeklindeki bir cismin tek dikey çizgisini bulanık görüyorum falan boktan bi olay kısacası.[signature][hline]kedi
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ya bu Petrucci bi eğitim videosunun başında her tarafını(abartısız) çıtlatıyo gitar çalmaya hazırlık için vs. , adam hala taş gibi. :9[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Chemical, 01 Ağustos 2005 12:49 tarihinde demiş ki: uzak göremiyom işte bide hipermetrop mudur + şeklindeki bir cismin tek dikey çizgisini bulanık görüyorum falan boktan bi olay kısacası. hipermetrop yakını görememe olayı senin dediğin astigmat olabilir ki her miyopta var...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun... If you talk to god, it is named prayer If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
arina Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bendede var o parmak çıtlatma hastalığı zararlı olsuğunu biliyorum ama çıtlatmayıncada bi kötü hissediyorum kendimi:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 el parmakları ayak bileği sırtım boynum ve birçok yerimi kütletiyorum, yalnız şöyle bir olay var kütlettikten sonra çok rahatlıyorum özellikle sırt kısmında kuluç dedikleri şeyleri kırınca birde masaj yaptırınca deymeyin keyfime :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan
Öne çıkan mesajlar