Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarımda görüntü yok

mawiman

Öne çıkan mesajlar

işletim sistemim normal açılıyor, ancak görüntü ekranıma gelmiyor.bilgisayarım açıkken farenin sağ tuşuna bastım özellikler-ayarlar-gelişmiş-bağdaştırıcı-özellikler-aygıt kullanımı- bu aygıtı devre dışı bırak seçtim ve bilgisayarımdfa görüntü kayboldu.Ne yapabilirim[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

güvenli kip olmazsa yaptığın işlemin tam tersini ekranı görmeden yapabilirsen :)

başka bir makinadan aynı işlemi yaptığın yere kadar kaç defa tab tuşu ile o işareti kaldırdığın yere geldiğini not al, space ile check işaretini tekrar koyup tekrar tab (bunuda saycan tabi) ile ok tuşuna gelip onayla, sora restart,. sora bunu görüntü olmayan makinada yapıcan ezberden.

ben yapmıştım zamanında :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything

[Bu mesaj Norak tarafından 30 Temmuz 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tam windows açılırken restart atacaksın sonra çıkan yerde güvenliş kip'te aç diyeceksin montörle ilgili değil ekran klratıyla ilgili[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 30 Temmuz 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
güvenli kip olmazsa yaptığın işlemin tam tersini ekranı görmeden yapabilirsen :)

başka bir makinadan aynı işlemi yaptığın yere kadar kaç defa tab tuşu ile o işareti kaldırdığın yere geldiğini not al, space ile check işaretini tekrar koyup tekrar tab (bunuda saycan tabi) ile ok tuşuna gelip onayla, sora restart,. sora bunu görüntü olmayan makinada yapıcan ezberden.

ben yapmıştım zamanında :)

o zaman son çare bu.[signature][hline]oasis.gen.tr
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

kusura bakmayın bilsiyarımın başındaydım ama neyaptısan olmuyor
güvenlik kip len hiç cere degil
Bios ayarlarınıda hiç bilmiyorum
xp prof tekrar kumak istedim görüntü yok ki
birde başlangıç disketi oluşturdum arkadaşımın pc sinde oo çalıştı mı demem lazım bilmiyorum

disk taktım ve çalıştı ama msdos komutları çalışmadı onun için xp yi yükleyemedim
Sosyal ağlarda paylaş

birde tekrar yap kullanıyım dedim mousa olayını kullanmadan tekrar ulaşayım dedim ama ben makinemin başlat benisüne sık kullandıklarımı ekledim ve ne dar çok oldunu bilmiyorum denetim masasına nasıl gire bilirm bilmiyorum başlat menüsünden ve fare yardımı olmadan
Sosyal ağlarda paylaş

CTRL + ESC başlat menusunu acar

Oradan ulaşabilirsin. Eğer klavyende mevcut ise sol en alt tarafta CTRL ile ALT arasında bir tuş olacak windows resmi var üstünde.Onada basarsan başlar menusu açılır ve daha kısa yol istersen.Dediğim o tuş (Windows tuşu diyelim)

Windows Tuşu + E

yapınca bilgisayarım açılır oradanda gidebilirsi[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Sosyal ağlarda paylaş

Güvenli Kip seçme menüsünde bir de "VGA modu" gibi birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam .. Arkadaşımında ekran kartı ayarları bozuktu ve o moddan açıyordu bilgisayarı ..

EDIT : Arkadaşın hesabı ..
[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 31 Temmuz 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gidiceksin bi tane PCI ekran kartı bulacaksın. BIOS'tan First display : PCI yapacaksın. Makineni açıp AGP kartını tekrar kuracaksın...
veya:
Gidiceksin bi arkadaşından yada başka bi yerden farklı bi model AGP kartı alacaksın, makinene takacaksın onu kuracaksın.. Kurduktan sonra diğer ekran kartının driver dosyalarını tek tek sileceksin. sonra kendi ekran kartını tekrar takıp yeniden kuracaksın
veya:
Pc'yi başlangıç disketiyle açacaksın. Dos bölümündeyken "del" komutu ile tüm driver dosyalarını tek tek sileceksin. Sonra pc yi normal başlatıp ekran kartını tekrar kuracaksın.

Dip : Ekran karıtnın sürücülerini, aynı ekran kartını kullanan başka bir pc'den görebilirsin. Yalnız XP'de her driverin birde backup dosyası yaratılır. Onlarıda silmen lazım...[signature][hline]Game : Knight Online
Character : Lively, Paladin, El-Morad @ Ares
Fanaticism : Galatasaray SK & Snoop Dogg & Dr.Dre
Rullz : Hip Hop
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mawiman, 31 Temmuz 2005 08:31 tarihinde demiş ki:
xp prof tekrar kumak istedim görüntü yok ki.............

.............disk taktım ve çalıştı ama msdos komutları çalışmadı onun için xp yi yükleyemedim
Sen ekran kartını silmekten başka nelerle oynaştın açık açık bi yazıversene :-)[signature][hline]Game : Knight Online
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem özelliklerini kısa yol ile açmak için tuş kombinasyonu : Windows+Pause/Break

Hazır elim değmişken yazayım. İşe yarayacağını sanmıom gerçi..
SP2 için şu tuşlara bas:
Windows + Pause/Break
Sağ ok
Sağ ok
Tab
Space
Tab
E
Sağ ok
Aşağı ok
Enter
Tab
Yukarı Ok
Tab
Enter
(Bir süre bekle HDD'nin sesi kesildikten ve hoparlörden "Dilong" sesi geldikten sonra) Enter

Dip : Her bir tuşa basmadan önce bir süre bekle. Çünkü pc yavaşlayabilir ve bastığın tuşu algılamayabilir. Bu sefer yanlış işlemler yapabilirsin. Ayrıca pc açıldıktan sonra 2 dakika kadar tüm programların açılmasını ve masaüstünün durgunlaşmasını bekle. Yoksa tam tuşlara basarken başka bir program pencerenin önüne geçebilir.[signature][hline]Game : Knight Online

[Bu mesaj Lonely tarafından 31 Temmuz 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş şuan da herşeyi deneyi bilirim son cares sizsiniz ama ne yaptısan olomuyorneden olmadıgınıda bimiyorum başlangıç disketinde bile msdos komutları çalışmıyor makine format bile atamıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...