Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uolp-suny binghamton

dina

Öne çıkan mesajlar

bana boaziçinin binghamtonla yürüttüğü çift lisasns (küresel ve uluslar arası ilişkiler)diploma programıyla ilgili bilgi verebilecek biri var mı acaba?346 puanım var esit aırlıktan ve burayı yazmak istiorum..bu programlardan herhangi birinde okuyan varsa veya tanıdığı okuyan varsa bişiler yazsın lütfen çünkü kitapçığın arkasında yazanlar gibi diil de cidden işe yarıyacak objektif bilgiye ihtiacım var..
Sosyal ağlarda paylaş

sole ki hani ne biliim okulun sosyal ortamında bi takım güçlüklerle karşılaşılıyor mu mesela?ya da hocalar para vererek geldiinizi bildikleri için sorun falan cıkarıolar mı?bunlar olağan seler cunku..[signature][hline]it will take a little time,might take a little crime
to come undone..we'll try to stay blind to the hope and fear outside...hey child stay wilder than the wind and blow me in to who do you need? who do you love?when you come un
done
Sosyal ağlarda paylaş

SUNY programını tavsiye etmiyorum, bilkent / sabancı / koç üniversitelerinden birine gideceksen git yoksa para vermenin anlamı yok.

SUNY programına dahil okulların adları TR'de telaffuz bile edilmiyordu 2 sene öncesine kadar, okullar ilk 100'e bile giremeyebilir amerikada..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Alakası yok biz de bir kuşkuyla gitmiştik öyle acaba paralıyız diye laf yermiyiz diye...
Hayır kimsenin umurunda değil hocası da öğrencisi de kendi işinde zaten orada olan adamlar bu tarz muhabbetler yapacak kadar boş insan değiller.Hocalar da durduk yerde asla laf atmazlar ama sen gidip ben paralıyım cart curt diye terbiyesizlik yaparsan hocaya çıkışırsan tabi lafı da yersin...

Goering'in dediği de doğru.Yani ailenin durumu geliri iyi değilse tavsiye etmem bunun amerikası var istanbulu var ama ailenin durumu iyi ise tabiki eğitime gidicek paranın hesabı yapılmamalı ne de olsa.
Ha eğitim dercesi konusunda haksız neden dersen ben de öküz gibi bodozlama gitmedim bayağı bir araştırdım bilişim ve bilgisayar sektöründe babamın tanıdıklarıyla görüştüm(bilgisayar monte eden insanlarla değil büyük birkaç firmanın yöneticisi ve birkaç bankanın bilgi işlem müdürüyle konuştum) hepsi de tereddütsüz bu bölümü seçmemi tavsiye etti.
Ben de sana öyle tavsiye edeyim halin vaktin yerindeyse sunny programları gayet güzel.Türkiyede paralı üniversiteye gideceğine 2 yıl amerikada okumuş olacaksın.
Yine de sen biraz daha araştır ben genelden çok kendi bölümümden konuştum yani senin tercihlerinle ilgili olarak kesin bir yorum da yapmayayım.[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...

Yeniden, FantasTurk ...!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Goering, 01 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
SUNY programına dahil okulların adları TR'de telaffuz bile edilmiyordu 2 sene öncesine kadar, okullar ilk 100'e bile giremeyebilir amerikada..

binghamton 50. sanırım amerikada[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın

'yeni gelenler' kapatılsın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...