Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünvan sayfasından ao karakter adımızı giremiyoruz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biri bana yol gösterebilirmi lvl 3 oldum denyo denyo yaratı k kesip first aid kid yaptırıyorum ilk tanıştığımız amcaya yeni görev vermedi öle takıılyorum beachde netcem şincik?[signature][hline]msn/mail|mail|icq

Life consists of segments and vertices.
Mesaj tarihi:
maedhros o kurbağa gibi zuzaylıların geldiği yerin kenarından ilerlersen omni'ci, clan'cı, nötr amcalar göreceksin, hangisine katılmak istiyorsan onunla konuşup gemiye biniyorsun.. (ya da portal herneyse)

murk ölmek dışında bir çözüm bulamadım.. :-p lvl atlar atlamaz guardian of tomorrow'u ziyaret edersen sana yardımcı olacaktır.. :horace:

sağolasın tunca kardeş de ben ekmeğimi taştan çıkarmayı severim, fakat sorunum taş bulana kadar iflahımın kesilmesi.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
bu 250 mb lik patchi indirirken ortalarinda tak diye sifirlaniyor. flashget temi bi sorun var acaba, daha önce karsilasan varmi bu tip bi problemle ?[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Mesaj tarihi:
said:
Enginar, 09 Ocak 2005 18:40 tarihinde demiş ki:
bu 250 mb lik patchi indirirken ortalarinda tak diye sifirlaniyor. flashget temi bi sorun var acaba, daha önce karsilasan varmi bu tip bi problemle ?
Evet bana da olmuştu. Shadowlands vardı çünkü elimde ve yaklaşık toplam 450mblık yama istiyordu. Resetlenme olayı olunca lanet olsun dedim oyunu indirdim.
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 09 Ocak 2005 17:50 tarihinde demiş ki:murk ölmek dışında bir çözüm bulamadım.. :-p lvl atlar atlamaz guardian of tomorrow'u ziyaret edersen sana yardımcı olacaktır.. :horace:
Sende bendenmişsin. :-D
Mesaj tarihi:
ben de oynuyorum, bugün başladım hatta. her türlü desteğiydi parasıydı açığım hepsine ;)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
baya dolmus buralar ne guzel yaf.
rome da lvl 5-6 civari kisilerle aksiyon edelim bari biraz bulusup.
bi agac altina cilingir sofrasi da kurariz. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
ben de bulaştım sonunda. Allah sonumuzu hayır eylesin :-p[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Mesaj tarihi:
Beyler hemen gelişin 20 civarına gelin toplu aksiyon yapalım akalım ortamlara. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
said:
GenjuroXXX, 15 Ocak 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Emirim ben 40 oldum bı arada, sen daha uyu....
Güzel yüzünü gören mi var beyim. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
Ah be abi dönücem yine sinir harbi ona yanıom. 300 kere Infernoya git 300 kere öl faction kasan adam yok alemde benden başka bilmemne bi sürü hayır o deil Botlar bende kaldı o kötü oldu.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • Yeni Oluştur...