arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende var sana uygun level 44 barbar 71 sorc 45 lagromancer (bunu istemezsin sanırıım eheh)[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oynayacaksanız gelebilirim ben de şu ara..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yorgun olmasam açardım valla tıklıyacak halim yok[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben de benzer ama sinirden bir hal oldum, kaç saat harcadım tek bir eu2 oyunu başlatana kadar ama olmadı mübarek. hızımı alamadım bişiler gebertmek istiyorum.. :-p neyse ben single'da bakınayım oyunlara, belki de yatarım uykum gelmiştir.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 selam diablo takımı yer sorunum kalmadığına göre diablo multilere kaldığı yerden devam edelim istiyorum haberiniz olsun :)[hline]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 herhalde bir ay filan kaldı 1.10 çıkmasına, hiç uğraşamam valla yapacak birşeyim yok bug'lar nedeniyle şu an. fendazon'a devam etmeyi düşünüyorum yama çıkınca, skill synergy'lerle herşey allak bullak olacak, ilk hiper düper build'leri yaratmayı hedefliyorum türkiye'deki.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: arcane, 16 June 2003 22:03 tarihinde demiş ki: Gelmeyenleri değil gelebilenleri sordum[hline]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Sam, 17 June 2003 01:22 tarihinde demiş ki: belki "gelicem" diyip de satanları da merak etmişsindir diye düşündüm.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam [hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 geçen sefer "gelicem" demiştin şimdi demedin ki patlarsın böyle :)[hline]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bunu diyeceğini biliyordum, cevabım hazır: birkaç mesaj sonra "sam gelir mi acaba o da oynuyordu" dersin birilerini bulamazsan, şimdiden akıllada soru işareti bırakmamış olayım.. Sam Zeytinyağı Ltd Sponsorluğunda[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 gelmeyenleri sormadığımı önceden belirtmiştim gelicem dememiş birinin yaptığı satış olmaz Arcane , Zeytinyağında Kalite[hline]
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oynamak isteyen biri var mı? bu akşam filan? lvl 40 civarı. nightmareden başlıcam gidicem.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Öne çıkan mesajlar