Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Offffff

Gothic_Angel

Öne çıkan mesajlar

çook şükür yakışıklıyım, kızlar beğeniyor, falan filan. ama kızlar bnm umrumda pek değil. hatta bugün bi kız otobüste baya bi kesti beni. ama ben hiç umumda değilmiş gibi otobüsten indim kız biraz bozumda oldu. neyseee salla gitsin...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 01 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
çook şükür yakışıklıyım, kızlar beğeniyor, falan filan. ama kızlar bnm umrumda pek değil. hatta bugün bi kız otobüste baya bi kesti beni. ama ben hiç umumda değilmiş gibi otobüsten indim kız biraz bozumda oldu. neyseee salla gitsin...

maşşallah övünmek için yer arıyomuşsun iyiki açtım konuyu[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 01 Ağustos 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
bak kız olsan saç makyaj bakım vücutlosyonu başlardım ama napıyım ;p

ya zaten clearskin , avon maske carttır curttur kullanıom (ABARTMADANNNN)
tavsiyeni öm atsana yaw[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 01 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
çook şükür yakışıklıyım, kızlar beğeniyor, falan filan. ama kızlar bnm umrumda pek değil. hatta bugün bi kız otobüste baya bi kesti beni. ama ben hiç umumda değilmiş gibi otobüsten indim kız biraz bozumda oldu. neyseee salla gitsin...

bravo. çok iyisin. süpersin. çok coolsun hatta burdan bile anlaşılıyor.

@gothic: özel mesajdan konuşalım senle[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

cidden ne yapmaya calı$ıyorsunz anlamıyorum.bırı ordan kızlar yakı$ıklı vs derde bugun kotuyum sankı cırkın gıbı hede höde der dıgerı cok yakı$ıklıyım ama kızlara pas vermıorum bugun kız kestı hede höde.bıze ne bundan ben onu anlamadım?ya da ben kı$ısel bölumunun anlamını kavrayamadım.burda cıddı sorunlarınız,a$k vs muhabetlerı olurdu genel de de bu topici cidden anlamıyorum.git du$a gir temızlen daha ıyı hısedersın tarzı bır cevap gelırse de hıc $a$ırmam.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

hiç sormayın ya sabah bi şişe viski halının üstünde patladı. sağplam kalan öbür şişe ninde artık bi değeri yok:)çünkü içi boş :D. aklıma şu replik geldi bi tiyatro oyunundan(bana bir şeyhler oluyor)

Tanrıyla konuştuğunu iddia eden adam(Altan Erkekli):
Ben bir gün çirkinliğimden yakınıyordum. O sırada Tanrı bana şunları söyledi
-İçinizde en güzel benim, benim ise bir şeklim, suretim yok. O yüzden pek önemseme! :-)[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

içkiliysen gelme arkadaşım buralara o zaman. bunu bahane olarak kullanan insanlardan da bıktım artık. sulu sulu yaz mesaj, bile bile milletin yarasıyla oyna . sonra içkiliyim de. sorun halloldu mu? olmadı bence.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe. yok öyle değilde. yani sürekli gözleri fıldır fıldrı dönen biri filan değilim demek istemedim. yani sevdim mi tam severim vakası :)

@dynun; keyfimi kaçırmaya niyetim yok laf yetiştirmeyecem sana...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...