Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Injection'un cozumu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 14 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
Ne ozelligi olacak clientin? Henuz client source code piyasaya cikmadi, tek yaptiklari ekranda cikan versiyon numarasinin yerine server adini yazip window title'i degistirmek.

if !strmatch(,2.0.0b)

Buyur client vers check satiri, disconnect olmamak icin tek yapacagin bu versionu tutan bir client ile bildigin login.cfg yoluyla baglanmak. Benim yaptigim isleri bana ogretmeye calismayin ya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
neyını ogretcem kardesım ne sacmalıyon nasıl ıstıyosan ole dusun
Mesaj tarihi:
said:
Sailor, 13 Şubat 2003 18:08 tarihinde demiş ki:
bence iş connectırde bitiyor.. connectorsuz girilememe yapılırsa sorun kalmaz..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water!
Player: I CAST LIGHTNING BOLT!

Ben Hallettim Bu Olayı . Kendi Serverim İçin Hazırlandım NBL'yada Yardım Ediyorum Bu Konuda . Diğer Kişilerin Yararlanabilip Bana Ulaşması İçin Forum Açmıştım AMA BAGGIO Çok ve Çok AKILLI ARKADAŞIMIZ Forumumu ÖNCE SİLDİ SONRA AYIPTIR SÖYLEMESİ E***** ....
Neyse Sildi .
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 14 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
Ne ozelligi olacak clientin? Henuz client source code piyasaya cikmadi, tek yaptiklari ekranda cikan versiyon numarasinin yerine server adini yazip window title'i degistirmek.

if !strmatch(,2.0.0b)

Buyur client vers check satiri, disconnect olmamak icin tek yapacagin bu versionu tutan bir client ile bildigin login.cfg yoluyla baglanmak. Benim yaptigim isleri bana ogretmeye calismayin ya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)

o check sürekli false olur
client versionda harf çıkmaz çünkü eğer bir versionun a, b, c si varsa orasını kontrol edemezsin sadece o 3 rakamını kontrol edersin

ayrıca wildcim wa clientı kırdığımı bildirmek isterim
Mesaj tarihi:
Valla bu işler böyle sonradan kökten çözülmüo işte.
Temelden önlem alınması lazm :D
Sphere'dan yani. Speedhack korumasıda yapılabilir ama Menace bey uraşırsa artık. Adamın işi gücü yok dialog sistemini değiştirio.

Bi ton bug var, gidip dialog'larla uraşıo. Ama sonunda guild system aradan çıkarmış duyduğuma göre. Beklioz bakalım yeni versionu.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
Ben kolay kolay topic silmiyorum, kimin sildigini de bilmiyorum, ben 'madem paylasmayacaksin (ki oyle yapiyordun) git bunlari kendi forumuna yaz, burda reklam yapma' diye kilitledim, tekrar girdigimde yoktu. Anlamadan dinlemeden satasma.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 15 Şubat 2003 00:57 tarihinde demiş ki:
ayrıca wildcim wa clientı kırdığımı bildirmek isterim

kırmada bişi yokki

adam bi de yazmış önledik cart curt..

[Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 15 Şubat 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
***MESAJLARIMI SILMEYIN***

Benim bu yazilanlardan cikardigim sonuc:

slayer__, kendini beyenmis vede bircoksey bildigini zanneden bir kisilik. Ama bildikleri arpa boyutunu gecmez.[hline]
Mesaj tarihi:
bi sn ben ne topic sildim ne topic kitledim ne de o yanda yazan alan yetkilisi olarak herhangi bir topicle ilgili değitirme yaptım ayda yazıyı şu ana kadar kullanmadım hiç kullanmayıda düşünmüyorum

kendimi beğenmiş olduğum doğrudur da bunun injection ile ilgisi nedir bilemem....
  • Yeni Oluştur...