CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Ne yapilmasi gerekir? Mantiksal cozumleri nedir? Bunlar hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz, tartisip adam akilli bir cozum bulalim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 pole geç :)[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Bazi kisiler connectorden bahsediyor?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 POL vulnerable değil miymiş ? Aman ne güzel. Hiç denemedim, Ethernass'ta da hiç deneyen olmadı bildiğim kadarıyla, bilgisiz kaldık bu konuda.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 merak etme pol, sphere , uox farketmiyo hepsinde yapılıyor accık farklı ayarlamalarla[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: DynamicK, 13 Şubat 2003 11:42 tarihinde demiş ki: merak etme pol, sphere , uox farketmiyo hepsinde yapılıyor accık farklı ayarlamalarla[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme UOX, Revelation vede Wolfpack'ta yapilamiyor. O tur serverlere girmeden once UORice'dan gecirilmesi gereklidir. Bu UORice'da client uzerindeki bu gibi olaylari temizler. Yani UOX, Revelation ve Wolfpack bu bakimdan cok iyi durumda, fakat gelismemis. Her ne kadar Revelation fena olmasada sonuc olarak SPHERE gibi degil.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 polün de öyle bir desteği var onun için diyorum.. şu anda girilemez mesela benim servera, arkadaş denedi[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 scripti yazılırsa girilir injectiona karşı çözüm yok gibi...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Olmasına var, ama sunucuya yük getirecek cinsten. UORice benim bildiğim kadarıyla sadece 'Encrypted Transmission' u kaldırıyor. Başka kaldırdığı bir şey yok.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Yaw su clientleri biz istedigimiz bir versiyon veremezmiyiz yawwws :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Injection bildiğim kadarı ile son verisonu 2.0.3 clientlerde çalışıyor sphere.ini den client verisonu 2.0.3 üstü yaparsanız sorun olmaz birde event ve tag yazarsanız client verisonu 2.0.3 ile girdiği zamn direk disconnet olur adam bu şekil de bir çözümü olabilir.... Speher Injection her versionunda en gelliyor 55i den beri ama Injection da verisonu yükseltiyor yakında 99xx yada sphere 1 çıakcak Injection engeliyecekler ama Injection version yenilenecek vs... her zaman bunu kontrol etmek gereliyor bence [Bu mesaj Kerberos tarafından 13 Şubat 2003 14:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Kerberos suan scriptle engellenemiyor Injection. O client check eski versiyonlarında calısıyordu. Sphere in yeni versiyonlarında ne kadar önleyebilcekler ondan bile şüpheliyim. Aslında adamakıllı bir program yazsalar injectionın yapabilecegi hiçbişi kalmaz ama ordaki adamların yeterliliginden şüpheliyim walla :) 2-3 hafta önce sphere dev leri resmen yakınıyodu forumlarda, ne halt yiyicez die :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bence iş connectırde bitiyor.. connectorsuz girilememe yapılırsa sorun kalmaz..[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 direk bir scriple o dosya yukluyse client versin olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 biliyorum fakat bu bir ihtimal olarak öne sürüdüm ne kadar connet yapsanızda hexden anlayan kişiler geliyor ve ip nereden okuttuğunu arayıp buluyor gne giriyor ipler milletin elinde kol geziyor açıkcası.... ister netden okut ister servname.dll die bri dosyadan okut gene buluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 iş ip de değişki, SADECE senin connectorun ile girilmesini sağlamalısın. o zaman sorun olmaz[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Injection bir connet gibi bağlanıyorsun ip yazıyorsun client belirliyorsun ve giriyorsun Programı tam olarak kullanmadım ama bildiğim kadarı ile bu şekilde.... Slveriya kolay oyun portalında iken onların connectorunu ilgilendinmi bilmem... ama adamlar kendi clientleri dışında başka bri client kabul etmiyordu ama onuda buldular en sonunda ve istedikleri gibi davrandılar uoloop kullandılar çift client açılar vs... ne kadar sakalmaya uğraşsanda ne kadar gizlesende gene Hex den anlayan arkadaşlar geliyor bi yolunu buluyor[hline][ IMG ]http://www.frp-tr.net/cerberus.jpg[ /IMG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ben diyrumki connector... yapmanın çok yolu var biea düşünülürse, mantık olarak "ben connector ile girdim ha" diyen bir sistem olmalı.. eğer adam bunu demeişse kickleyeceksin.. bu kadar basit bir işleyiş.[hline]DM: The dragon capsizes the boat with a powerful swish of its tail, you are all thrown into the water! Player: I CAST LIGHTNING BOLT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Client version check spherede mevcut, nebulada da sylveria da ayni sey kullanildi ve zamanla millet bir sekilde buldu connectorlerdeki clientlerin versiyonunu ve iceri kendi clientlariyla girmeye basladi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 işte benim anlatmak istediğim konu edebiyatım berbattır kısacası güzel bri açıklama getirmişsin saol :))[hline][ IMG ]http://www.frp-tr.net/cerberus.jpg[ /IMG ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: Baggio, 14 Şubat 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Client version check spherede mevcut, nebulada da sylveria da ayni sey kullanildi ve zamanla millet bir sekilde buldu connectorlerdeki clientlerin versiyonunu ve iceri kendi clientlariyla girmeye basladi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] bendeki 2.03 ile her servera girebiliorum benimki farklı mı acaba[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: TaZmAnYaK, 14 Şubat 2003 22:30 tarihinde demiş ki: said: Baggio, 14 Şubat 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Client version check spherede mevcut, nebulada da sylveria da ayni sey kullanildi ve zamanla millet bir sekilde buldu connectorlerdeki clientlerin versiyonunu ve iceri kendi clientlariyla girmeye basladi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] bendeki 2.03 ile her servera girebiliorum benimki farklı mı acaba[hline]ICQ: 4435695 server hangı client ı kullanıyosa onla gırmelısın yoksa ozellıklerını kullanamazsın programın [Bu mesaj rainfall tarafından 14 Şubat 2003 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 2.03 kullanıo nebula sanırım ben 2.03 clientla girebiliom[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 said: TaZmAnYaK, 14 Şubat 2003 22:51 tarihinde demiş ki: 2.03 kullanıo nebula sanırım ben 2.03 clientla girebiliom[hline]ICQ: 4435695 ewt ben onu kasetmedım mesela atıyorum x serverı baska bı client kullanıyo onun kullandıgı client ıel gırmelısın yoksa ozellılerını kullanmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Ne ozelligi olacak clientin? Henuz client source code piyasaya cikmadi, tek yaptiklari ekranda cikan versiyon numarasinin yerine server adini yazip window title'i degistirmek. if !strmatch(,2.0.0b) Buyur client vers check satiri, disconnect olmamak icin tek yapacagin bu versionu tutan bir client ile bildigin login.cfg yoluyla baglanmak. Benim yaptigim isleri bana ogretmeye calismayin ya.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar