DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Güzel bir düzenleme yapmışlar; indirip dinlemenizi tavsiye ederim. Sağ tıklayıp farklı kaydedin: http://dwks.de/dl/Starcraft - Beethoven Virus.mp3[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya şu efeklerin saçma yerlerde çalması ile yapılan hertürlü şarkı falan rezalet geliyo bana:) sevmedim ben[signature][hline]kedi
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 indirelim hemeen[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim pek hoşuma gitmedi şöyle sözlü falan olsa daha iyi olurdu bakınız herif gosuymuş ne güzel şarkı :D[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 çok güzel starcraft remixleri dinledim ama bu çok sıkıcı. müzik direk beethoven'ın club mix'i, saçma salak birşey, replikler de çok alakasız olmuş :)[signature][hline]Beş Hececiler
DeadSouL Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bari siz de bildiklerinizin linklerini verin de biz de dinleyebilelim. "Herif Gosuymuş"u dinledim, benim de son derece hoşuma gitti.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü
Öne çıkan mesajlar