Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guildstonea manuel member eklenmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
[ITEMDEF i_chaos_stone]
NAME=[Chaos]
ID=i_grave_stone

ON=@Create
color=07a1

on=@click
message @133 Chaos Stone.

on=@dclick
try uid.040004315.applytojoin
try uid.040004315.update
src.go 1517,1445,15
src.allskills 100.0
src.enticement 0.0
src.stealing 0.0
Src.Newitem 60000,60000,i_gold
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_chaosrobe
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_swordchaos
Src.Act.bounce
src.magicresistance 0.0
src.title Lord Blackthorne Askeri
src.sysmessage @133 Henuz Lord Blackthorn'un askeri degilsiniz, chaos olmak icin Lord Blackthorn'nin onayini almalisiniz.
return 1

şimdi scp bu bu scp ile bir yere sabitledigim guildstone chaos guildine üye yapıyor yanlız TAM ÜYE nasıl yapıcam onu anlıyamadım arkadaşlar bir el atarmısınız :( sanırım kol bişi ama bilmem belkide bir çözümü vardir.
Mesaj tarihi:
nasıl yapıcam arkadaşlar yardıma ihtiyacim var onu tam üye nasıl yapıcam functıon olarak nasıl yapıcam aklıma hiç bi fikir gelmiyor fikir olsa belki çözücem yardıma ihtiyacım war ?
Mesaj tarihi:
usta walla targ olarak yazıp yazmadını ben anlıyamam yanı pro deiliz :D bişiler yapıoz kendı capımızda ama yardıma ihtiyacım oldu zaman yardım ısterım yardım edebileceksemde yardım ederım.
suan yardım ıstıyorum :)
Mesaj tarihi:
bir tanesi loyalty ayarı, ben kendi sunucumda oy vererek guildmaster değiştirmesi seçeneğini kapalı tuttuğum için, ayrıca default ayarlarda yeni member eklendiğinde loyal to yourself şeklinde olduğu için bu ayar doğru olacaktır.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
iyi de bu senin dediğin guildstone'a tıklayınca değil mi?
senin yazdığının ne olduğunu neye yaradığını bilmiyorum ama
arkadaşın istediği scriptte bağımsız bir taş var
o taşa 2 kere tıklayınca uidi x olan bir guildstone'a tam üye olması gerekiyor arkadaşın. bunun için de en azından guildstone'un uid'sini vermen lazım
o yüzden söledim
Mesaj tarihi:
said:

[ITEMDEF i_chaos_stone]
NAME=[Chaos]
ID=i_grave_stone

ON=@Create
color=07a1

on=@click
message @133 Chaos Stone.

on=@dclick
try uid.040004315.MEMBER ,,1,,0,1,0
try uid.040004315.update
src.go 1517,1445,15
src.allskills 100.0
src.enticement 0.0
src.stealing 0.0
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_chaosrobe
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_swordchaos
Src.Act.bounce
src.magicresistance 0.0
src.title Lord Blackthorne Askeri
src.sysmessage @133 Henuz Lord Blackthorn'un askeri degilsiniz, chaos olmak icin Lord Blackthorn'nin onayini almalisiniz.
return 1

ozaman böyle yapar[signature][hline]Günlük Münlük
Sindarin Bulustur Bizi :-)
Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
on=@dclick diyorsun
altına member diyorsun, yani member komutu direk olarak stone üzerinde kullanılıyor, uid de zaten argument olarak geçiyor, bunun herhangi bir yerinde hata yok, applytojoin de gerekmiyor.

sadece dclick altında member komutu yeterli, eğer denerseniz siz de görürsünüz.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
taz, 22 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:
o taşa 2 kere tıklayınca uidi x olan bir guildstone'a tam üye olması gerekiyor arkadaşın. bunun için de en azından guildstone'un uid'sini vermen lazım

ben bu mesaja cevap vermiştim, uid gerekmiyor anlamında yani.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
Tcpip in dedigini yaptım oldu

on=@dclick
try uid.040004315.MEMBER ,,1,,0,1,0
try uid.040004315.update
src.go 1517,1445,15
src.allskills 100.0
src.enticement 0.0
src.stealing 0.0
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_chaosrobe
Src.Act.bounce
Src.Newitem i_swordchaos
Src.Act.bounce
src.magicresistance 0.0
src.title Chaos
src.sysmessage @133 Chaos oldun
return 1
Mesaj tarihi:
o scriptde önce üye adayı sonra üye oluyor, sadece member komutu ile direk üye yaptırabilirsin[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 23 Temmuz 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
said:
taz, 22 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki:

ben bu mesaja cevap vermiştim, uid gerekmiyor anlamında yani.

senin verdiginle anca o çift tıkladığı taşa üye olur
adam guild stone'a uye yapmak istiyom diyo
Mesaj tarihi:
doğru evet, ilk scriptde itemdef ile stone falan görünce insanların çift tıklayıp üye olacağı bir guildstone geldi aklıma.

o zaman
said:
on=@dclick
obj=
obj.member=,,1,,0,1,0
src.sysmessage basariyla uye oldunuz
serv.allclients hits 0
for 65000
serv.writefile .txt basardim
endfor
serv.b hala server gocmediyse helal olsun sphere sistemine :)

son birkaç satır için mesuliyet kabul edilmez[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
hmm bulduğum birşeyi paylaşayım dedim, en yakın başlığı aldım.

eğer bir guildstone'a attr_owned attr'u verilirse çift tıklayan member oluyormuş :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
  • Yeni Oluştur...