Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğum günümün üzerinden 2 gün geçti..

Xan

Öne çıkan mesajlar

kutladım falan..hatta iki gün sora sapancaya gitcem..kafaı dinlicem orda bi güzel.ohh misss gibi.hayat güzel yani aslında sevgilim var nerdeyse 2 yııllık mutluyum ama hani içimdeki bazı duyguların değişmesinin değişmesi deilde biraz...offffffffff anlatamuyorummm.ben anlatcak kelimeler ariim en iisi...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

"18'e girdim" düşüncesine alışmaya başlayınca geçiyor. :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ben 20 mime geldim hala bişi yok :) seni kandırmışlar :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
circirbocugu, 01 Ağustos 2005 10:56 tarihinde demiş ki:
18 yasına gırenlere noluyor degısıyormu yaratık mı oluyorsunuz merak ettım :)...Bıraz kafanı dınle sen..Nese gecmıs doum gununu kutlayım...

artık barlara fılan gırebılıor ya ondandır belkı :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim bakalım reşit olmak için TDK ne demiş:
"Haklarını kendi kullanmak için yasanın gösterdiği yaşa gelmiş olan (kimse)"
Şimdiii ister 18 ister 38 yaşında ol, ekonomik açıdan birilerine bağlıysan bu; hakkın olsun olmasın her konuda kendi başına karar verememen anlamına geliyor, yani kanunlar ne derse desin gerçek anlamda reşit değilsin. Ama sen ilk kaydadeğer maaşını bi al bakalım, o zaman değişikliği hissediyor musun konuşuruz burda :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Sosyal ağlarda paylaş

bi kere 1 milyalık bi iş teklifi aldım aslında ama geri çevirdim hatta kariyer sahibi olusun falan dediler ilerde cok daha yüksek para alırsın dediler bende üniversite dedim..öle yani...olsun böle güzel hayat...[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

18 olunca bır sey degısecıgını sanmıyorum acıkcası 2006 ocakta 18 ım gorucem bakalım noluyor..Unıversıte stresı dısında ne degısırkı..OzgurluK dıyorsan ozgur kalabılecegımı sanmıyorum..Nese ..[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...