Qui Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Nihayet bir bilgisayar bulma serefine nail oldum. Size uc bes cizik atayim eger macar kalvyesiyle bogusmam biterse. Surci lisan edersen affola, benden deil klavyedendir :) Biryerde okumustum hakkaten oyleymis. Birdaki kizlar 25 ine kadar tam bir afetken 30undan sonra ucubeye donusuyorlar. Burdan kiz almayin ama sevgili edinin :) Bu arada kaldigim kentin adi Debrecen. Doguda kaliyor Budapesteye gore. Siz istanbulda ankarada felan yesil gordugunuzu zannede durun burasi nasil bi yesil cenneti anlatamam. Birden hac gormus vampire dondum alisik degiliz tabi sasirdik. Hayatimin geri kalan kisminda su onumdeki bir ay boyunca gorecegim agaci goremem heralde. kaldigim sehir macaristanin ikinci buyuk sehri ama aldanmayin kasabadan daha buyuk degil. 250bin nufusu var ve nufusa gore genis sayilabilicek bi alana yayilmis o yuzden kalabalik kavrami yok. sehre turistik gelmeye kalkarsaniz 1 gunde gezilebilinecek biyer dolayisiyla sikilma alametlerim soz konusu :) Neyseki 4 turkuz burdada idare ediyoruz. Bu arada litvanyadan 2 kiz, polonyodan 1 kiz, brezilyadan 1 kiz daha var.. cennet cennet ehe :) bol bol fotograf cektim onlarida bi sekilde yollarim, olmadi eve donunce hepsini koyucam. Ha birde ALLAHIM INGILIZCE BILEN BIRI ISTIYORUM BELKI BURDAN DUYARSIN BENI!!! Kominist sistemden yeni ciktiklarindan dolyi ingilizce bilen bir allahin kulu yok. deisik ulkelerden toplanan 5-10 arkadas kendi aramizda takiliyoruz ancak. turist information`a gittim dokuman almak icin onlar bile macarca yahu! Belki havalaninada `turistler hosgeldiniz` yazmislardir macarca ama anlayamadik tabi.. esseklik iste.. yakinda debreceni birakip bir macaristan turuna baslicaz diger sehirlerdende yazabilirim insallah. Ha bide su staj isi.. cerrahi fln yalan oldu ehue. daha baslamadim belki 1-2 kere giderim sonra tura cikicaz zaten :) bye bye demek icin sia sie gibi biseyler denio burda ama ben demicem size yannis anlamayin sonra :) hadi ulkeme iyi bakin anacim byee..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Ha bide internetin yavas oldugunu solemisti biri burasi icin. Gayet sufer wallaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hahah benim annem de orda su an budapeste'de zuh zuh o da annatıyodu cennet gibi yesil yemyesil aaaaaah aaaaah ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Azhuazh bence ordayken macar salamlarının tadını cıkar :P[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 arızamısın macaristana gidiyorsun güzelim türkiye'm dururken :) neyse iyi tatiller[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Qui, 02 July 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Biryerde okumustum hakkaten oyleymis. Birdaki kizlar 25 ine kadar tam bir afetken 30undan sonra ucubeye donusuyorlar. 25 le 30 arası ne oluyo peki[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 çıtır,fıstık,tashhhh[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 25 30 arsını koza içinde geçiriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 güle güle git, güle güle gel.. tekrar hatırlatayım, mohaç'a uğramayı unutma! ;)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 hadi bakalım iyi tatiller.. [hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan [Bu mesaj theKingpin tarafından 03 July 2003 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 [hline]çoğalalım[hline] hönk? :-?[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 dres in niyeti başka eauhe[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ufukunu daha genis tutmalisin praw. ve hayir ariza deigilim. said: Prawler, 02 July 2003 21:00 tarihinde demiş ki: arızamısın macaristana gidiyorsun güzelim türkiye'm dururken :) neyse iyi tatiller[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] [Bu mesaj Qui tarafından 03 July 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hemen de alınırmış şaka yapmıştım sadece sana iyi tatiller[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 donusum evresi :) soyle anlatiim; 25inden sonra direk 45e atliyolar ve bunu 5 senede yapiyorlar :) said: elesso, 02 July 2003 22:01 tarihinde demiş ki: said: Qui, 02 July 2003 19:55 tarihinde demiş ki: Biryerde okumustum hakkaten oyleymis. Birdaki kizlar 25 ine kadar tam bir afetken 30undan sonra ucubeye donusuyorlar. 25 le 30 arası ne oluyo peki[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar