Solmyr Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 * Protection Mastery Improved Devotion Aura Rank 5 Redoubt Rank 5 Toughness Rank 5 Protection Total: 15 * Retribution Mastery Benediction Rank 5 Two-Handed Weapon Specialization Rank 5 Deflection Rank 5 Vengeance Rank 5 Seal of Command Rank 1 Precision Rank 3 Consecration Rank 1 Conviction Rank 5 Blessing of Kings Rank 1 Retribution Total: 31 *Holy Mastery Spiritual Focus Rank 5 Holy Total: 5 şu an kullandığı talentler.daha çok ofensif oynuyorum önerilerinizi bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 holy ye 10 talent vermişken 11 yapıp divine favor da almalısın. Ama pala ya yeni başladıysan ( haddimi aşarak ) başka bi çar kasmanı tavsiye ederim. Priest kas baştacı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 gönül vermeyeceği bir sınıf seçen kişi zaten gidip başka birşey rollayıp onu bırakacaktır ileride. paladinimle şamanların gücünü görüp şaman açtım ama sarmadı beni öyle. oynanışı daha rahat, daha güçlü vs olabilir ama karakterle özdeşleşmesi lazım insanın.. improved holy light'a 3 puan vermeni tavsiye ederim, "paladin = heal" çünkü. grup pvp'de mana bitene kadar mage, rogue gibi benden daha çok dmg verebilecek sınıfları healliyorum önce, mana bitince tekme tokat dalıyorum. precision'dan 3 puanı alıp improved holy light'a versen daha güzel olabilir sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
remat_lightstone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ben Sam'ın tavsiyeleri ve kendi araştırmalarım sonucunda aşağıdaki gibi bir talent ağacı oluşturdum. Bu daha çok, yalnız gezen, belli bir gruba bağlı olmayan paladinler için uygun bir template. Sam'in da dediği gibi Paladin'lik bir gönül işi, ben FRP oynarken de LG oynarım ve tercihen -grup uygunsa- paladin karakterle oynarım. Benim oyundaki amacın herkesi teke-tek almak değil. Sevdiğim karkaterle oynamak, her fırsatta etrafımdaki diger karakterlere yardım etmek. Ölmek üzereyken yanından ilgisiz bir şekilde geçen bir paladin görmek beni üzüyor doğrusu :) ve böyle paladinlere kızıyorum. Neyse, en iyisini sen kendin deneyerek bulursun diyorum ve template'ime geçiyorum... Holy Talents 15 Spiritual Focus - 5 Improved Holy Light - 3 Revelation - 1 Illumination - 5 Divine Favor - 1 Protection Talents 0 Retribution Talents 36 Benediction - 5 Two-Handed Weapon Specialization - 5 Deflection - 5 Vengeance - 5 Seal of Command - 1 (SEAL) Improved Retribution Aura - 5 (AURA) Precision - 3 Consecration - 1 Conviction - 5 Blessing of Kings - 1 (BLESS)[signature][hline]Remat Level 40 Human Paladin, Emerald Dream My Honor is my Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar